Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zagladam do Dusi i nie wiem ,czy szukamy nadal dla niej hoteliku -gdyż nie ma szansy na dt , a miejsce w hoteliku jest -a zbieramy tylko fundusze ? Wcześniej bylo mowione o hoteliku w Brzyścu k.Mielca , u Jamora też jest chyba szansa ,U Murki -czy u Ani w Brodnicy ? Najlepszy bylby dt czy hotelik domowy -ale trudno o takie ..
Wczoraj chyba Malgos pisala ,że będzie mieć niedlugo miejsce w swym dt ..?
http://www.dogomania.pl/threads/127100-1-miejsce-w-domu-dla-maA-ej-suczki-kojec-bez-zmian-ok-Makowa

Posted

Ja niestety też nie wiem, ale uważam, że hotel dla Dusi skoro nie ma dt jest jej szansą na nowe lepsze życie.
Zaraz sprawdzę czy to tu malagos pisała o wolnym miejscu u niej w DT

Posted

AgusiaP napisał(a):
Noo... Akrum a wiesz coś więcej czy u kikou to jest dom czy mieszkanie w bloku?

Nie mam pojęcia... wiem tylko że ma u siebie jakieś ślepaczki starowinki na dt, tylko tyle.
dlatego pisałam o Juranda, no bo pasował by tam.

Posted

Cały czas lezy mi na serduchu Dusieńka... cioteczki jesteście wspaniałe !! Uda się na pewno jakis domowy tymczas dla Dusi zobaczycie A wiadomo jak Ona do innych sucz lub psiaków ? :)

Posted

Owieczka napisał(a):
Cały czas lezy mi na serduchu Dusieńka... cioteczki jesteście wspaniałe !! Uda się na pewno jakis domowy tymczas dla Dusi zobaczycie A wiadomo jak Ona do innych sucz lub psiaków ? :)

Owieczko musimy poczekac na kogoś kto ma kontak z Dusią, żeby dowiedziec sie coś więcej na ten temat.
Ja niestety na odległośc wiem tylko tyle co przeczytałam na wątku śliczności:lol:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Owieczko musimy poczekac na kogoś kto ma kontak z Dusią, żeby dowiedziec sie coś więcej na ten temat.
Ja niestety na odległośc wiem tylko tyle co przeczytałam na wątku śliczności:lol:

To poczekamy :)
A ktos zgłosił Dusię na wątek kudłaczy w potrzebie ?

Posted

Dusia jest naprawdę zjawiskowej urody , co tu dużo mówić , najlepszy byłby domowy tymczas , płatny rzecz jasna, bo inaczej to chyba nie znajdziemy , ale to duża szansa dla niej , niestety nad taką dzikuską najlepiej w domu pracować...
może ktoś się zlituje....:modla:

Posted

Owieczka napisał(a):
To poczekamy :)
A ktos zgłosił Dusię na wątek kudłaczy w potrzebie ?

Tak Dusia już tam jest. Tam właśnie zobaczyłam ją pierwszy raz.

Napisałam do malagos PW

Posted

[quote name='olga7']Oj, to nie ten link .Tam byl nowy wątek Malgagos -ale mod jej zamknąl zaraz-bo zdublowany jest jako wątek jej dt ..zaraz poszukam -może znajdę ..

Pisalam już do malagos ,ale pewnie inne ciotki już to zrobily wcześniej .Nie wiem ,czy to domek ,czy mieszkanie bloki/kamienica..

http://www.dogomania.pl/threads/182226-Domowy-tymczas-dla-maA-ej-suni-w-miejsce-kojca-Ok-Makowa-Maz

Nie zauważyłam, że też napisałaś. Kofana jesteś:loveu::loveu::loveu:

Posted

AgusiaP napisał(a):
Własnie widziałam nasze cudeńko u Jamora na wątku jak ją reklamowałaś:lol:

Hihi, bez reklamy ani rusz ;):evil_lol:
Moze wpiszemy ja na liste u Jamora na wszelki wypadek, a jesli znajdzie sie szybciej inny tymczasik to Dusienka odda swoje miejsce innej sierotce?
Jamor bliziutko W-wy, a to tyz swietna sprawa,no nie?;)

Posted

Dostałam dwie pryw. wiadomosci i juz odpisuję: Mam dt zajety przez Daszę -Pusię. Nie ma jeszcze ogłoszeń, zabiorę sie za to dziś (zdjecia, tekst itp). Jak Puśka znajdzie dom, mogę wziać kolejną tymczasowiczkę. Pytanie tylko, kiedy to będzie. Suczka jest w pełni gotowa do adopcji, sliczna i kochana.

aha, mieszkamy w dużym domu, z półhektarowym ogrodem (oczywiscie ogrodzenie jest), maż ma gabinet wet. Mam w domu swoje 3 suczki i 2 koty, także dobrze, żeby tymczasowiczka lubiła psy i koty, zgadzała się z nimi. Jak sie trafi straszny dzikus, przejsciowo moze mieszkać w kojcu i budce, uczę wteddy chodzenia na smyczy, spacerujemy po ogrodzie, potem jest wypuszczany na dłuższy czas, pomieszkuje w domu, aż sie nauczy i oswoi. Zdało to egzamin w kilku trudniejszych przypadakch.

Posted

Dusia nadaje się bardziej tylko na tymczas albo hotelik domowy ale że musi wychodzic na spacery na smyczy... odrazu pisze że Dusia może wybic szybę... więc trzeba byc na to przygotowanym i że będzie załatwiac się też w domu.
Ja bym stawiał na oswajanie przez jak największą licze osob!!!

Posted

jestem tu z zaproszenia w miare możliwości czasowych będę zaglądać i podnosić.Sunia jest śliczna ma chyba coś z tak popularych teraz niestety yorków ale czy to pomoże jej w znalezieniu domu.Trzymam kciuki za dziewczynkę