Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Dostałam wątek, ale w sumie to mogę tylko popatrzeć na zdjęcia... pomóc nie mam jak.

Ja tam samo jak Neris nie mam jak pomóc tej ślicznej cudownej psince :(
Mam nadzieje że DS się znajdzie dla tej ślicznotki!

Posted

Przepiękny psiak , niestety mieszkam daleko - dolnośląskie, sama mam lękliwą agresorkę , , ogółem 4 psy . Ona ma oczy , jak moja ukochana kudłata Szyszka , niestety opuściła mnie 3 lata temu , mówiłam wtedy - nigdy żadnego psa - ale., życie układa się różnie.. Będę tu na pewno zaglądać.

Posted

Po prostu piękności.....
Mam dwie dziewczyny i trzeciej mieć nie mogę.
A czy ona poczyniła postępy w socjalizacji w porównaiu z początkiem wątku?

Posted

Juz poznalam Dusienkowa historie....biedna mala panienka :-(

Agusiu, a moze poprosimy Owieczke o przyjecie Dusi na tymczasik?

W schronisku nie ma szans na wyjscie na prosta. No to jak? Wysylamy Dusie na kolonie?;):evil_lol::cool3:

Posted

Alicja napisał(a):
nie wiem czy nie byłby dobrym wyjściem DT z inną sunią czy psem , przewodnikiem , wprowadzającym do stada ludzko -psiowego

Tak sobie myślę, a chyba było już o tym i na wątku, że przede wszystkim Dusia powinna zostać rozdzielona z Brutusem, z którym siedzi w jednym boksie. Brutus też jest lękliwy, a psy uczą się od siebie... W ten sposób Dusia i Brutus nakręcają się wzajemnie. Tak myślę...

Posted

taubi napisał(a):

Ale one są bardzo zaprzyjaznione, troche zal ich rozdzielac... znaja sie juz tyle lat

Perełka i Kuba też znali się długo, a wystarczyło jej jedno spojrzenie, żeby zakochać się w Saturnie ;) Jeżeli rozstanie może im pomóc, to chyba nie warto z niego rezygnować dla ich przyjaźni - bo będą się tak przyjaźnić przez kolejne lata, spędzone w azylu...

Posted

Dziękuję za zaproszenie na wątek.
Śliczna sunia,ale niedobrze,że przeskakuje przez płoty. Cały czas trzeba ją mieć "na oku". Moje psy całe lato kręcą się dom - ogródek i nie muszę się obawiać że mi zwieją.
Jeżeli chodzi o rozdzielenie Dusi i Brutusa : dla Dusi to może nie mieć takiego znaczenia,bo będzie w DT,ale co z Brutusem ?. Czy on ma swój watek ?.

Posted

Zapmniałam podziękować za zaproszenie na wątek Dusi, też pozdrawiam C IĘ Agnieszko . Dusiu , strach ma tylko wielkie OCZY , nie bój się ......

Posted

[quote name='taubi']A Owieczka ma mieszkanie czy dom?

Taubi, Owieczka ma dom. Prowadzi domowy hotelik dla psiakow, ale nie jest ich duzo. Nasza Milunia / juz w DS/ bardzo dobrze czula sie u Owieczki, zreszta wszystkie psiaki maja tam raj. Milunia tez wyszla na prosta.
Tutaj Owieczkowe psiaki, zobaczcie jakie szczesliwe.

http://www.dogomania.pl/threads/177589-Mila-czy-bAE-dzie-A-yAE-na-A-aA-cuchu-Nie-DostaA-a-szansAE-DT-a-teraz-JEST-JUA-W-DS-D/page74

Skopiowalam post Owieczki/ nie umiem przekleic na inny watek ale Owieczka nie bedzie miala za zle/

Juz się spowiadam
ja też jestem Warszawianka z krwi i kości i miszkalam w Wawie od urodzenia. Teraz tu tylko pracuje. Wyprowadziłam się na wieś 80 km za Wawę Okolice Nowego Miasta Nad Pilicą. Mam domek jednorodzinny z dużym , ogrodzonym podwórkiem i 9 h ziemi ,do tego pola, łąki, lasy itp.
Stali rezydenci to 4 koty ( mieszkają w domu kiedy chcą) Stara suka mix Bernardyna ( wychowała i opiekowała się przybłedami odkąd pojawiła się u mnie w domu) i mała kupka sierści Abiśka
Tymczasowo jest Guaro Tu jego wątek z którego wszystkiego można sie dowiedziec o mnie , moich zwierzakach i zobaczyć stertę fotek.