Boni-Bobo Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jestem , ale mieszkam daleko. Będe zagladac na wątek. Trzymaj sie Dusiu. Quote
Tola^^ Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Neris napisał(a):Dostałam wątek, ale w sumie to mogę tylko popatrzeć na zdjęcia... pomóc nie mam jak. Ja tam samo jak Neris nie mam jak pomóc tej ślicznej cudownej psince :( Mam nadzieje że DS się znajdzie dla tej ślicznotki! Quote
Alicja Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 nie wiem czy nie byłby dobrym wyjściem DT z inną sunią czy psem , przewodnikiem , wprowadzającym do stada ludzko -psiowego Quote
polubek Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 jestem u Dusi. dzisiaj niestety z bólem serca tylko muszę się odmeldować ale jutro po powrocie z uczelni zapoznam się dokładnie Quote
monika55 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jaka piekna sunia. Najlepszy bylby DT, zeby ja troche oswoic. Tylko skad wziac? Quote
Ulka18 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Melduje sie na watku. AgusiaP, nie jest tak zle, przynajmniej sunia chodzi na spacery, w innych schroniskach psy moga o nich zapomniec. Quote
aanka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Przepiękny psiak , niestety mieszkam daleko - dolnośląskie, sama mam lękliwą agresorkę , , ogółem 4 psy . Ona ma oczy , jak moja ukochana kudłata Szyszka , niestety opuściła mnie 3 lata temu , mówiłam wtedy - nigdy żadnego psa - ale., życie układa się różnie.. Będę tu na pewno zaglądać. Quote
ANETTTA Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 hymmmmmmmmmm taki piekny pies bezdomny .... ale troche pracy a potem to juz z górki bo dom sie znajdzie Quote
Awit Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Po prostu piękności..... Mam dwie dziewczyny i trzeciej mieć nie mogę. A czy ona poczyniła postępy w socjalizacji w porównaiu z początkiem wątku? Quote
dusje Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Juz poznalam Dusienkowa historie....biedna mala panienka :-( Agusiu, a moze poprosimy Owieczke o przyjecie Dusi na tymczasik? W schronisku nie ma szans na wyjscie na prosta. No to jak? Wysylamy Dusie na kolonie?;):evil_lol::cool3: Quote
mgie Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Zapraszamy na wątek ciaputki http://www.dogomania.pl/threads/139990-Ciaputka-z-Boguszyc-pilnie-potzrebuje-dt-hoteliku-bez-waszej-pomocy-nie-da-rady Quote
koosiek Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Alicja napisał(a):nie wiem czy nie byłby dobrym wyjściem DT z inną sunią czy psem , przewodnikiem , wprowadzającym do stada ludzko -psiowego Tak sobie myślę, a chyba było już o tym i na wątku, że przede wszystkim Dusia powinna zostać rozdzielona z Brutusem, z którym siedzi w jednym boksie. Brutus też jest lękliwy, a psy uczą się od siebie... W ten sposób Dusia i Brutus nakręcają się wzajemnie. Tak myślę... Quote
taubi Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Koosiek ja tez tak myśle... Ale one są bardzo zaprzyjaznione, troche zal ich rozdzielac... znaja sie juz tyle lat Quote
koosiek Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 taubi napisał(a): Ale one są bardzo zaprzyjaznione, troche zal ich rozdzielac... znaja sie juz tyle lat Perełka i Kuba też znali się długo, a wystarczyło jej jedno spojrzenie, żeby zakochać się w Saturnie ;) Jeżeli rozstanie może im pomóc, to chyba nie warto z niego rezygnować dla ich przyjaźni - bo będą się tak przyjaźnić przez kolejne lata, spędzone w azylu... Quote
mamamuminka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Dziękuję za zaproszenie na wątek. Śliczna sunia,ale niedobrze,że przeskakuje przez płoty. Cały czas trzeba ją mieć "na oku". Moje psy całe lato kręcą się dom - ogródek i nie muszę się obawiać że mi zwieją. Jeżeli chodzi o rozdzielenie Dusi i Brutusa : dla Dusi to może nie mieć takiego znaczenia,bo będzie w DT,ale co z Brutusem ?. Czy on ma swój watek ?. Quote
aanka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Zapmniałam podziękować za zaproszenie na wątek Dusi, też pozdrawiam C IĘ Agnieszko . Dusiu , strach ma tylko wielkie OCZY , nie bój się ...... Quote
Jolanta08 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 I ja dziękuję za zaproszenie na wątek sunieczki ,a póki co to hopsaj mała na pierwszą Quote
koosiek Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='mamamuminka'] Jeżeli chodzi o rozdzielenie Dusi i Brutusa : dla Dusi to może nie mieć takiego znaczenia,bo będzie w DT,ale co z Brutusem ?. Czy on ma swój watek ?. Brutus też ma wątek: http://www.dogomania.pl/threads/125086-BRUTUS-piAE-kny-lAE-kliwy-psiak-z-Psiego-AnioA-a-Szukamy-DT-Warszawa Quote
dusje Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='taubi']A Owieczka ma mieszkanie czy dom? Taubi, Owieczka ma dom. Prowadzi domowy hotelik dla psiakow, ale nie jest ich duzo. Nasza Milunia / juz w DS/ bardzo dobrze czula sie u Owieczki, zreszta wszystkie psiaki maja tam raj. Milunia tez wyszla na prosta. Tutaj Owieczkowe psiaki, zobaczcie jakie szczesliwe. http://www.dogomania.pl/threads/177589-Mila-czy-bAE-dzie-A-yAE-na-A-aA-cuchu-Nie-DostaA-a-szansAE-DT-a-teraz-JEST-JUA-W-DS-D/page74 Skopiowalam post Owieczki/ nie umiem przekleic na inny watek ale Owieczka nie bedzie miala za zle/ Juz się spowiadam ja też jestem Warszawianka z krwi i kości i miszkalam w Wawie od urodzenia. Teraz tu tylko pracuje. Wyprowadziłam się na wieś 80 km za Wawę Okolice Nowego Miasta Nad Pilicą. Mam domek jednorodzinny z dużym , ogrodzonym podwórkiem i 9 h ziemi ,do tego pola, łąki, lasy itp. Stali rezydenci to 4 koty ( mieszkają w domu kiedy chcą) Stara suka mix Bernardyna ( wychowała i opiekowała się przybłedami odkąd pojawiła się u mnie w domu) i mała kupka sierści Abiśka Tymczasowo jest Guaro Tu jego wątek z którego wszystkiego można sie dowiedziec o mnie , moich zwierzakach i zobaczyć stertę fotek. Quote
Recommended Posts