Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

koosiek napisał(a):
Tak sobie myślę, a chyba było już o tym i na wątku, że przede wszystkim Dusia powinna zostać rozdzielona z Brutusem, z którym siedzi w jednym boksie. Brutus też jest lękliwy, a psy uczą się od siebie... W ten sposób Dusia i Brutus nakręcają się wzajemnie. Tak myślę...

skoro oboje lękliwi to z bólem serca ale chyba powinni być rozdzieleni , teraz wzajemnie się dołują w swoim strachu , a tak jakby poszli do emocjonalnie zdrowego psiaka to mogło by to dać wiele dobrego w pracy z nimi . A Brutus jest też piękny

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
I ja się stawiam na zaproszenie.
wydaje mi sie, ze przdałby sie dom tymczasowy, by panienkę oswoic i poznac charakter.

ja tez sie melduje :)
malagos ma racje, jej jest potrzebny DT żeby poznała inne środowisko

Posted

Niestety wczoraj nie mogłam wejśc na Dogo.

Chciałam Wam wszystkim serdecznie podziękowac, że odwiedziłyście/liście Dusieńkę i mam taką cichą nadzięje, że będziecie do niej zaglądac.

Pisałam PW do Owieczki niestety nie może przyjąc Dusi do siebie.

Posted

AgusiaP napisał(a):
Niestety wczoraj nie mogłam wejśc na Dogo.

Chciałam Wam wszystkim serdecznie podziękowac, że odwiedziłyście/liście Dusieńkę i mam taką cichą nadzięje, że będziecie do niej zaglądac.

Pisałam PW do Owieczki niestety nie może przyjąc Dusi do siebie.

No niestety :( W chwili obecnej nie jestem w stanie zapewnić jej tego czego potrzebuje :(

Posted

[quote name='maciaszek']Dostałam PW. Melduję się na wątku.

Tutaj (wpis na końcu strony) kikou deklarowała dt dla psiaka. Psiaka już nie ma w schronie, więc może... :)
http://www.dogomania.pl/threads/182050-Nie-przeA-yje-kwarantanny-bo-nie-doczoA-ga-siAE-do-miski-Pies-odebrany-przez-wA-aA-cicela/page5

maciaszku wysłałam już zaproszenie na wątek Dusi kikou w sobote wieczorem, ale jeszcze nie odwiedziła Dusi:-(

Posted

Kurcze... weszłam jeszcze raz na wątek i tam kikou pisze, że stosunkowo mało jej przy kompie w razie czego trzeba dzwonić. Podaje nr. telefonu 0792-333-938, ale to chyba musiałby zadzwonić ktoś kto ma kontakt z Dusią.
Najlepiej taubi.

:lol:Taubi co ty na to???