vega17 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Jaka śliczna psinka:) aż dziw że jeszcze nie ma domu, ludzie są okrytni, nie chcą takiej ślicznoty!!! gdzie dokładnie ona przebywa?? chciałam zrobić jej ogłoszenie Quote
vega17 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Słuchajcie czy jak się znajdzie dla niej dom poza województwem śląskim to czy jest możliwość zawiezienia jej do nowego domu?? tak szybciej znajdzie dom, jeśli się ją dowiezie, ludzie to leniuchy Quote
AgusiaP Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 yuki napisał(a):Zrobiłam małej na razie na : bono-polska.pl ojej.pl pajeczyna.pl pineska.pl gumtree.pl(Warszawa) morusek.pl olx.pl sprzedasz.pl neeon.pl Takie ogłoszenia ma na razie Dusia Quote
AgusiaP Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 I allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=963481138 Quote
dusje Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ja zas zapytalam Jamora na jego watku, czy nie przyjalby rozmarzonej Dusienki :loveu: na te kolonie ;):evil_lol: Jamor podaje wprawdzie, ze na razie ma full. ale przeciez sytuacja moze sie zmienic z godiny na godzine, nieprawda?;) Duska jest odjazdowa, jakie minki stroi:evil_lol::loveu: Quote
vega17 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Dusia-najpiekniejsza-suncia-na-swiecie-W0QQAdIdZ193645292 Dusia na gumtree Kraków Quote
AgusiaP Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 vega17 napisał(a):Słuchajcie czy jak się znajdzie dla niej dom poza województwem śląskim to czy jest możliwość zawiezienia jej do nowego domu?? tak szybciej znajdzie dom, jeśli się ją dowiezie, ludzie to leniuchy Będziemy wdzięczni za ogłoszenia dzięki że jesteś:loveu: Vega Dusia jest w schronisku Pod Pisim Aniołem w Warszawie;) Quote
AgusiaP Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Vega idziesz jak burza :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Olga7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Odwiedzam często Dusię -choć nieraz po cichutku tak -ale za to mocno ,mocno jej kibicuję -bo to śliczna panienka ,bardzo urodziwa i pelna uroku ,choć nie tak do końca oswojona może ze wszystkim wokół niej -ale to kwestia podejścia , dobrego serca oraz cierpliwości dobrych ludzi .:p:loveu: Quote
koosiek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Myślę, że z transportem do innego miasta nie byłoby problemu, psy z azylu mieszkają w całej Polsce :) Nie wiem tylko, jak Dusia by to zniosła, czy nie powinna najpierw spotkać się z nową rodziną kilka razy w schronisku, oswoić się z nią... Quote
Olga7 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='pidzej'] Tak dla przypomnienia jakby ..dla nowych gości na wątku -i nie tylko nowych ..Sliczna Dusia !!:):p Quote
dusje Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ciotki, robimy jakis bazarek dla Dusi? :evil_lol:;) Quote
AgusiaP Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='olga7']Tak dla przypomnienia jakby ..dla nowych gości na wątku -i nie tylko nowych ..Sliczna Dusia !!:):p[/QUOTE Te oczka ta mordeczka poprostu cudo:lol::lol::lol: Quote
AgusiaP Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 dusje napisał(a):Ciotki, robimy jakis bazarek dla Dusi? :evil_lol:;) Jasne, że robimy tylko kto to może zrobić bo ja jeszcze nie potrafie:oops::oops::oops: Quote
dusje Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 [quote name='AgusiaP'][quote name='olga7']Tak dla przypomnienia jakby ..dla nowych gości na wątku -i nie tylko nowych ..Sliczna Dusia !!:):p[/QUOTE Te oczka ta mordeczka poprostu cudo:lol::lol::lol: O to to.....dokladnie....kanapowa laleczka..... Poduszeczki jej trzeba i kokardki :eviltong:;):evil_lol: Quote
margo54 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Niewiele mogę pomóc, mam własne dwa psy i jednego na tymczasie-chyba dożywotnim i wszystko to staruszki, ponadto 14 przygarniętych kotów.Mogę tylko wspierać na dogo i trzymać kciuki.Nie czytałam całego wątku, więc może to, co napiszę, już sie tu pojawiło, ale czy nie warto byłoby wstawić Dusię na wątek "kudłacze w potrzebie", ona jest taka trochę kudłata a tam dość dużo psów znajduje pomoc i dom. Quote
dusje Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 AgusiaP napisał(a):Jasne, że robimy tylko kto to może zrobić bo ja jeszcze nie potrafie:oops::oops::oops: Hmmm, ja tez nie zaliczylam jeszcze tej lekcji.........na wagarach bylam.....:evil_lol:;) ale o tym... ciiiiicho sza:oops: Kto potrafi ? Quote
AgusiaP Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 margo54 napisał(a):Niewiele mogę pomóc, mam własne dwa psy i jednego na tymczasie-chyba dożywotnim i wszystko to staruszki, ponadto 14 przygarniętych kotów.Mogę tylko wspierać na dogo i trzymać kciuki.Nie czytałam całego wątku, więc może to, co napiszę, już sie tu pojawiło, ale czy nie warto byłoby wstawić Dusię na wątek "kudłacze w potrzebie", ona jest taka trochę kudłata a tam dość dużo psów znajduje pomoc i dom. Ona już tam jest. Trzymanie kciuków i wspieranie też bardzo potrzebne;) Quote
vega17 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 a może udało by się jakiś hotelik zorganizować za pieniążki z bazarku?? Quote
vega17 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 AgusiaP napisał(a):Vega idziesz jak burza :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tyle mogę dla kruszyny zrobić:) a może można by zorganizować dla niej jakiegoś trenera??albo hotelik? Quote
AgusiaP Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Koosiek a czy ty masz może kontakt z osobą, która zakładała wątek??? Przydałoby się wpisać na pierwszą stronę ogłoszenia Dusi:lol: Quote
vega17 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 dam jescze ogłoszenie że poszukujecie wolontariuszy, mam nadzieję że się ktoś odezwie Quote
AgusiaP Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 taubi napisał(a):Ok to zaczynamy; Dusia jest suczką ktorej trzeba poswięcic duzo czasu, ma zaufanie do osob ktore zna, ma swojego przyjaciela w boksie. Dusia nie nadaje sie do domu z ogrodem poniewaz przeskakuje ogrodzenie, moim zdaniem nie ma co jej brac do hotelu bo to tylko zbedne wydawanie pieniedzy, warunki w jakich jest sa bardzo dobre, jej bardziej przydalby sie DT na cywilizacjie, co bedzie trudne. Tak napisał taubi więc hotelik chyba odpada Quote
Recommended Posts