j3nny Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Miki :-( a ja myslalam, ze juz dobrze bedzie :-( Quote
madcat1981 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Miki, trzymaj się. Jeszcze będzie dobrze, zobaczysz. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Na konto wpłynęła wpłata od Agnieszki32 i od Krystyny S. Bardzo, ale to bardzo Wam dziękuję!!! :multi: Quote
Klaudus__ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Hej dziewczyny... Mam takie pytanie - można Mikiemu zawieźć coś do zjedzenia? Bo ja co prawda nie jestem w Bielsku zbyt często,ale mój "chłop":diabloti: tak... i mógłby jutro po pracy podjechać i wyprowadzić chłopaka i nakarmić... A w czwartek może ja bym się wybrała... Quote
peate Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Miki potrzebuje domku :-( kto może mu pomóc :-( Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Klaudus__ napisał(a):Hej dziewczyny... Mam takie pytanie - można Mikiemu zawieźć coś do zjedzenia? Bo ja co prawda nie jestem w Bielsku zbyt często,ale mój "chłop":diabloti: tak... i mógłby jutro po pracy podjechać i wyprowadzić chłopaka i nakarmić... A w czwartek może ja bym się wybrała... Pewnie piesio bardzo się ucieszy.... Quote
Klaudus__ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A ja jutro jadę odwiedzić chłopaczka :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Gosiapk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 _bubu_ napisał(a):To zmiany głównie ze starości - bardzo zaawansowane zmiany zwyrodnieniowe ktore powodują zesztywnienie kręgosłupa :( Z pewnością głaz tez nie był tu bez znaczenia. dzisiaj Miki byl taki smutny :placz: On bardzo potrzebuje domu tymczasowego - opieki, kogos kto sprawi że bedzie chcialo mu sie żyć. bardzo lubi byc głaskany, dzisiaj podczas głaskania lizał mnie po rękach a potem zasnął z głową na kolanach. Przykro mi ze nie moge mu poswiecic wiecej czasu. Jesteś kochana Bubu! Quote
_bubu_ Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Mam dobrą wiadomość - steryd postawił Mikusia na nogi. Spacerowaliśmy dzisiaj i Miki wcale nie chcial wracać do lecznicy. tylko oglądał sie i patrzył na mnie jakby pytając - to możemy już iść do domu ? - i ruszał ciągle w jednym kierunku , przeciwnym niż lecznica. On ma takie wyjątkowe spojrzenie, takie smutne, proszące , z nadzieją.. Klaudus - jutro zobaczysz.. Miki chodzi bardzo powolutku ostroznie, ale chodzi, nie męczyl sie juz dzisiaj tak szybko. Oby tak dalej. Narazie termin zabiegu odroczony do soboty , bedziemy obserwować jak Miki sobie bedzie radził z chodzeniem przez kolejne dni. Narazie dostał biegunki , możliwe że po lekach. Brudzi w kojcu i w lecznicy juz zaczynają narzekać. Niestety Miki niedługo nie będzie miał sie gdzie podziać :( Prosze , pomóżcie szukać dla niego domu tymczasowego. Nawet płatnego. On musi mieć troskliwą opieke.. Quote
peate Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 jak dobrze :lol: taka miła wiadomość na dobranoc :lol: bardzo się cieszę, że Mikiemu choć trochę się polepszyło :lol: i mam nadzieję, że tak już zostanie :kciuki: Mikiemu zdrówko powolutku wraca dlatego domek pilnie potrzebny! Quote
ania_s Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Dobranoc Mikusiu trzymam kciuki za domek :thumbs:Zdrowiej. Quote
halbina Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 takimi staruszkami zajmuje sie Czarodziejka... :razz: Quote
Klaudus__ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 halbina napisał(a):takimi staruszkami zajmuje sie Czarodziejka... :razz: No dokładnie :razz: Zaraz do Niej napiszę! Quote
j3nny Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 dzien dobry Miki, prosimy z rana o domek zeby psiak mogl dojsc do zdrowia Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dzisiaj Klaudus odwiedziła naszego ulubieńca :) wprawdzie szedł bardzo powolutku i ciągle zawracał w stronę lecznicy, ale udało nam się trochę pospacerować i zrobić parę zdjęć. Miki dostał też prezent od Klaudii i jej TŻ w postaci karmy - może ta mu zasmakuje, bo usłyszałam dzisiaj, że Miki strasznie wybrzydza co do jedzenia. Ale myślę, że szerszą relację napisze sama "ciocia odwiedzająca" ;) Również przychylam się do prosby o nawet płatny tymczas. Obawiam się, że to jedyna nadzieja dla Mikiego... :( Quote
_bubu_ Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 jak dobrze że Miki miał dzisiaj odwiedziny :loveu: :loveu: Czekamy na fotorelacje :razz: ja właśnie od niego wróciłam. Nie chciał wstać więc go podniosłam, postawiłam na łapy i ruszył do przodu swoim żółwim tempem. Ciężko mu sie wstaje, dodatkowo ślizga się na kocu. Czy tylko ze mną na spacerkach zawsze ciągnie go w kierunku hulanki? chce iśc w strone domu? nie wiem.. Po spacerku wyjadł chrupki z miski. miał pomieszane takie okragłe i z dziurkami. To powybierał wszystkie z dziurkami, napił sie i poszedł spać. Jeśli Miki jutro będzie się dobrze czuł to czeka go zabieg. I 3 dni po zabiegu musi opuścić lecznice :shake: jeśli będzie za słaby to musze go zabrac już jutro :placz: i przywiezc za 2 dni na zabieg jak nabierze więcej sił. Nie zmienia to faktu że na dniach Miki zostanie bez dachu nad głową. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Apeluję o pomoc, jeśli każą Mikiemu opuścić lecznicę, zostanie bez dachu nad głową. Nie mamy gdzie go umieścić. Prosimy, o awaryjny, płatny, byle jaki... ale tymczas!!! :placz: Quote
Certusowa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 [FONT=Trebuchet MS]Mam uwage w zwiazku z biegunkami. Naszym zawsze pomagaja 2 kapsulki Nutriplantu/dzien. Rzadko trzeba podawac nastepnego dnia. Nutriplant dobrze u psow reguluje dysbakterioze, ktore czesto pojawia sie po lekach.[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]Pozdrowki dla Was i tez trzymamy kciuki.[/FONT] Quote
KrystynaS Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 A czy bierzecie pod uwagę jakiś hotel???? Wiem sporo kosztuje. Quote
jestem_wredna Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Również przychylam się do prosby o nawet płatny tymczas. Obawiam się, że to jedyna nadzieja dla Mikiego... :( Może u Wiosny...? A co do wybredności Mikiego w kwestii karmy... Co powiecie na Frolic? Jest dość miękki, a poza tym "psy uwielbiają Frolic" :D Trzeba jednak przyznać, że karma ta potrafi do siebie przekonać sporo psich niejadków ;) Quote
Recommended Posts