anett Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 dodałam Mikiego do profilu na n-k z linkiem do allegro Trzymam mocno kciuki za Mikiego!! Quote
halbina Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Isadoro, łza wruszenia zakręciła sie w moim oku... nie z powodu tekstu, bo nad własnymi sie nie wzruszam, mam nadzieję, że czasem innym dostarczę chwile refleksji i że moze komuś pomogę... wzruszyłam sie aukcją w całości i tak szybkim odzewem... tym, że ludzie reagują tak wspaniale... rzeczywiscie udowadniają, że nasz gatunek jest jednak cokolwiek wart... :-( :loveu: Quote
Klaudus__ Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 I jak się Mikuś dzisiaj czuje...? Jestem bardzo ciekawa... Proszę o jakieś informacje...:roll: Quote
anula1959 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Trafiłam tu z opisu Halbinki na GG. I już zalicytowałam 10 cegiełek dla biedaczka. Czasem się zastanawiam, czy to ja jestem jakaś nienormalna , czy ten świat zatraca kompetnie granicę między dobrem a złem..... Kto coś tak okropnego mógł zrobić............ Pozdrawiam serdecznie dzielnego Mikusia i jego opiekunki;). Quote
*zaba* Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Nie mam jak pomoc,ale zrobilam bazarek,zapraszam. Mikus,trzymaj sie chlopie!!! Quote
Gosiapk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 *zaba* napisał(a):Nie mam jak pomoc,ale zrobilam bazarek,zapraszam. Mikus,trzymaj sie chlopie!!! Żaba, daj linka do bazarku ok? Quote
_bubu_ Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 przypominam! Mikiemu zostały jeszcze tylko 2 dni w lecznicy :placz: Quote
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 _bubu_ napisał(a):przypominam! Mikiemu zostały jeszcze tylko 2 dni w lecznicy :placz: Dopisałam w formie apelu do aukcji allegro. Quote
_bubu_ Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 dziekuję !! I podnosze bo pilne! czasu coraz mniej. Quote
*zaba* Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Gosiapk napisał(a):Żaba, daj linka do bazarku ok? No ja sierota :oops: Bazarek na Mikiego,zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-na-przywalonego-glazem-mikiego-124359/ Kciuki trzymam za tymczas!!!!! Quote
_bubu_ Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 super bazarek *zaba* :loveu::loveu: dziękujemy!! Miki bedzie w czwartek w kronice . może mu sie poszcześci tak jak Bolkowi.. tak sobie marze.. Quote
Klaudus__ Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Bubu...? Jak się Miki czuje...? :oops: Napisz proszę... Bo jestem strasznie ciekawa...:oops: Quote
_bubu_ Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 zaraz sie do niego zbieram - napisze jak wróce. Quote
Klaudus__ Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Wymiziaj Go tam mocno mocno ode mnie - proszę... Quote
Hund Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Miki na pierwszą !! Niech ktoś Cię zauważy !!! Quote
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ciotki a rozmawiałyście może z Renata5 na temat płatnego tymczasu u niej? http://www.dogomania.pl/forum/f937/dom-tymczasowy-platny-przyjmujemy-psiaki-od-listopada-121856/ -- Quote
*zaba* Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 I w ostatnim poscie jest napisane,ze wszystkie miejsca zajete...:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Isadoro, chciałam Ci jeszcze raz bardzo podziękować - ile ludzi kupiło juz cegiełki! :multi: Choć nic na razie nie doszło na konto to czekam z niecierpliwością ;) Czekamy na wieści od Mikiego! Ja będę u niego jutro. Miejmy nadzieję, że dobrze się czuje. [SIZE=4][B]NADAL BŁAGAMY O TYMCZAS! MIKI MA CZAS TYLKO DO PONIEDZIAŁKU! :placz: :placz: :placz:[/B][/SIZE] Quote
Klaudus__ Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [I]No ja też czekam na wieści z niecierpliwością...:roll:[/I] Quote
Isadora7 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Isadoro, chciałam Ci jeszcze raz bardzo podziękować - ile ludzi kupiło juz cegiełki! :multi: Choć nic na razie nie doszło na konto to czekam z niecierpliwością ;) Czekamy na wieści od Mikiego! Ja będę u niego jutro. Miejmy nadzieję, że dobrze się czuje. [SIZE=4][B]NADAL BŁAGAMY O TYMCZAS! MIKI MA CZAS TYLKO DO PONIEDZIAŁKU! :placz: :placz: :placz:[/B][/SIZE][/quote] Konto poczuje dopiero pewnie po świtach, może być tez teraz zastój. W końcu to jeden ze słynnych polskich długich weekendów. Matko tylko co z tym tymczasem. :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Isadora7']Konto poczuje dopiero pewnie po świtach, może być tez teraz zastój. W końcu to jeden ze słynnych polskich długich weekendów. Matko tylko co z tym tymczasem. :-([/quote] Też mam taką nadzieję, bo wpłaty na konto przez weekendy i tak nie przychodzą. Mam nadzieję, że w środę konto Mikiego powiększy się o parę wpłat od cudownych cioteczek! :loveu: Najgorsze jest to, że możemy zaoferować wszystko - leki, jedzenie, pieniądze, odwiedziny, spacery... gdyby tylko ktoś był gotów odstąpić Mikiemu kawałek swojego domu i uwagi... :-( Quote
_bubu_ Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 wole nie myśleć o poniedziałku :shake: czekam na cud. Na szczęście Miki czuje się coraz lepiej. Ekspresowo pozbierał się po zabiegu. Stał dziś i czekał na spacerek merdając ogonkiem :) Na spacerku tylko raz zatrzymał się na odpoczynek i wcale nie chciał wracać. Ogonek cały czas w górze. Chętnie węszył w trawce. Tylko biegunka ciągle nie daje spokoju. Już nie jest taki smutny jak pare dni temu. Widać że czuje się lepiej. Tylko co dalej :-( Quote
Recommended Posts