agnieszka32 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Jakie to straszne ... No brak słów ... Bardzo proszę o podanie nr konta, na które można wpłacać pieniądze. Quote
halbina Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 togaa napisał(a):I ja sie poryczałam.... A najgorsze,że "co dalej....?!" ...dalej udowodnimy, że nasz gatunek jest jednak coś wart! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Agnieszka32, wysłałam do Ciebie pw z nr konta! Dziś byłyśmy z Szarik u Mikiego. Czuł się lepiej, poszedł z nami na dłuższy spacerek. Ale dreptał tak powolutku, nie używając w ogóle tej zranionej łapy. Jest taki kochany, ma taki słodki pyszczek. Za każdym razem mrużył oczy i sztywniał, gdy chciałam go pogłaskać. Na pewno ktoś wyrządził mu wiele złego... :-( Quote
peate Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 o! jak fajnie, że Miki juz może chodzić na spacerki :lol: na pewno wolno, bo wolno ale to już coś :multi: dobrze, że po tak strasznym "wypadku" psiaczek tak szybko stanął na nogi :roll: no wierzę, że teraz będzie już tylko lepiej i że Miki szybciutko znajdzie ciepły domek z ogromem ludzkiej miłości :kciuki: Quote
Wiedźma Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Cytat: Napisał togaa I ja sie poryczałam.... A najgorsze,że "co dalej....?!" halbina ...dalej udowodnimy, że nasz gatunek jest jednak coś wart! Halbina, to jest piękne i mądre. Proponowałabym przyjąć tę myśl jako hasło Dogomanii. Co tym sądzicie? Quote
Isadora7 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Wiedźma']Cytat: Napisał togaa I ja sie poryczałam.... A najgorsze,że "co dalej....?!" halbina ...dalej udowodnimy, że nasz gatunek jest jednak coś wart! Halbina, to jest piękne i mądre. Proponowałabym przyjąć tę myśl jako hasło Dogomanii. To jest rewelacja - wykorzystam to w aukcji - będzie dzisiaj jak wróce z cmentarzy. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 KatarzynaS, wysłałam nr konta. Dziękuję Wam wszystkim, którzy czuwają nad Mikim! Wierzę, że dzięki naszej pomocy uczynimy dla niego ten świat pięknym na ostatnie lata życia! A on jest taki rozczulający, nie naprzykrzający się, z główką wciąż spuszczoną na dół, nastawionymi uszkami, pełnym smutku spojrzeniem... :-( Klaudus_ ja mieszkam niedaleko lecznicy, w której przebywa teraz Miki, więc gdy tylko daję radę to wychodzę z nim na spacery. Ale na pewno ucieszyłby się z każdej wizyty... Quote
togaa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Tak nieśmiało proszę...o jakikolwiek bazarek dla staruszka..... Licznik w lecznicy bije... Quote
agnieszka32 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Agnieszka32, wysłałam do Ciebie pw z nr konta! [FONT=Times New Roman]Bardzo dziękuję, już zrobiłam przelew. Jeśli będzie taka potrzeba, to deklaruję comiesięczne wpłaty po 300 zł na Mikusia, chociaż tyle ...:-([/FONT] Quote
halbina Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dziękujemy, Agnieszko! to właśnie dzięki takim jak Ty uda nam sie udowodnić, że nasz gatunek jest jednak cos wart! Quote
Isadora7 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Przepraszam ale nie mogę znaleźć jakie dane kontaktowe i konto mam podać w aukcji Mikiego. Sorry jak gdzieś jest i nie zauważyłam. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='agnieszka32'][FONT=Times New Roman]Bardzo dziękuję, już zrobiłam przelew. Jeśli będzie taka potrzeba, to deklaruję comiesięczne wpłaty po 300 zł na Mikusia, chociaż tyle ...:-([/FONT] Agnieszko, jesteś niesamowita! Ja... ja po prostu nie wiem jak dziękować! To jest ogromna szansa i nadzieja dla Mikiego! DZIĘKUJĘ!!! :loveu: Wpłaty wpłyną na konto dopiero w poniedziałek, oczywiście na bieżąco będą sie tu pojawiać informacje kto wpłacił. I ile potrzeba na leczenie naszego podopiecznego. W święta lecznica jest zamknięta, Mikiego odwiedzają tylko weterynarze. Ja się wybieram tam dopiero jutro. Postaram się też o jakieś zdjęcia! Isadora, wysyłam PW z nr konta. Bardzo dziękuję za Twoja pomoc! Quote
BUDRYSEK Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Agnieszka32:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i dla Wszystkich którzy pomagają Mikiemu :loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='agnieszka32'][FONT=Times New Roman]Bardzo dziękuję, już zrobiłam przelew. Jeśli będzie taka potrzeba, to deklaruję comiesięczne wpłaty po 300 zł na Mikusia, chociaż tyle ...:-([/FONT] chociaż tyle? aż TYLE :loveu: Quote
basiapron Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 wow:crazyeye::crazyeye:to rzeczywiscie aż:lol: Quote
Klaudus__ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Agnieszka jesteś wielka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
peate Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 rzeczywiście wow! Miki ma swojego wirtualnego opiekuna :loveu: Quote
madcat1981 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dużo wspaniałych wieści dzisiaj na dogo:loveu: Quote
Recommended Posts