agaga21 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 gonia66 napisał(a):A ja jakoś nie wyobrazam sobie Mikusia u kogoś innego...wiem wiem...tylko na mnie nie krzyczcie...jestem po prostu szczera i myślę, że nidzie tak nie będzie miał jak u Kladuś..:loveu:no ale mam świadomość, że rzeczywistość może być inna a ja się mogę mylić..:razz:( i tak sie nie myle;););))..:eviltong: szczerze?ja też tak myślę...problem w tym że Klauduś ma już podobno spore stadko. Quote
sleepingbyday Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 magda222 napisał(a):Zgadnijcie kto ma aż 2 obserwatorów na allegro? :cool3: o rany, nie zapeszmy..... dzis to chyba tylko haszczaki sie doskonale na dworzu czuły... Quote
peate Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 magda222 napisał(a):Zgadnijcie kto ma aż 2 obserwatorów na allegro? :cool3: ciiiiiii ... :kciuki: Quote
Klaudus__ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dzisiaj to mnie Miki przećwiczył ! :mad: Spać poszedł o 1:00 a o 5:00 już się rozbijał po swoim pokoju :mad: I cieszy się... I spacerować chce... :mad: Tłumaczę... Miki... Tam tak wieje i sypie,że nawet jakbym Cię do drzewa przywiązała to nauczysz się latać... A ten swoje ! Położyłam na łóżeczku,posiedziałam chwile... - mówię: idę! Jak poszłam o 6:00 to kołderka posikana była:mad::evil_lol::diabloti: Oburzony chyba na mnie :loveu: 10 minut temu tam byłam to spał na ziemi - podniosłam drania na posłanko i leżał - zaraz idę sprawdzić co tym razem napochał :lol: Quote
Isadora7 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Aukcja Mikiego zakończona: 17 z 200 wystawionych Do końca: Zakończona (pią 21 lis 2008 01:45:36 CET) Myśle że to dobry wynik :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja też nie przypuszczałam, że Allegro zrobi taką furorę! :loveu: Dziękujemy Isadora, nie posiadam się ze szczęscia! Na koncie Mikusia uzbierało się już ponad 1000zł :loveu: Cioteczki to dzięki Wam :loveu: Quote
gonia66 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No i mamy bogacza w rodzinie:eviltong: Swietnie, może czasem udamy sie do Niego na "pożyczki";) Quote
togaa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Tamtej nocy,gdy Miki był bliski śmierci bubu zabrała też do lecznicy stareńkiego Dropsika. Jest w niej do dzisiaj.... Zaglądajcie dziewczyny czasem na jego stronę; http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-kaszlacy-dropsik-pospolity-kundelek-niezauwazony-123658/ Mało kto na niego zwraca uwagę a biedny jak mysz kośćielna..:placz: Quote
_bubu_ Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Miki był w czwartek w Kronice, niestety jak narazie nikt nie zadzwonił :( Quote
Nika_88 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ludzie nie zdają sobie sprawy ile miłości i radości może dać taki staruszek:placz: Quote
sleepingbyday Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Klaudus__ napisał(a):Dzisiaj to mnie Miki przećwiczył ! :mad: Spać poszedł o 1:00 a o 5:00 już się rozbijał po swoim pokoju :mad: I cieszy się... I spacerować chce... :mad: Tłumaczę... Miki... Tam tak wieje i sypie,że nawet jakbym Cię do drzewa przywiązała to nauczysz się latać... A ten swoje ! Położyłam na łóżeczku,posiedziałam chwile... - mówię: idę! Jak poszłam o 6:00 to kołderka posikana była:mad::evil_lol::diabloti: Oburzony chyba na mnie :loveu: 10 minut temu tam byłam to spał na ziemi - podniosłam drania na posłanko i leżał - zaraz idę sprawdzić co tym razem napochał :lol: no wiesz, klaudus, wieje, nie wieje, miki wiedział po co chce wyjść... siku mu się chciało... masz za swoje :diabloti: ;) Quote
*zaba* Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :oops: nie bylo mnie troche,przepraszam,ale widze,ze Miki wciaz otoczony kochajacymi cioteczkami.:p Quote
Klaudus__ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Tak tak... wiedział... A jak po południu dosłownie "biegał" jak szalony to co? :mad: hehehe za chwilę znowu do weta,bo tymi biegami naciągnie następny mięsień... :eviltong: Teraz śpi - ale sądzę,że będę wczesną pobudkę miała :diabloti: Quote
_bubu_ Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 i jak? o której dzisiaj wstał Mikuś? :razz::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Kolejne wpłaty dla Mikusia(od 17.11.): Agnieszka R. 10zł ALEXANDRA180886 5zł oliwka_01 20zł Irysek (bazarek *zaby*) 62zł Kamila_g2 10zł Paula K. 5zł Karolina S. 10zł Ja177 10zł Agnieszka M. 10zł alexor24 10zł max254 10zł Selengi 12zł Agnieszka K. 10zł Lillemor 100zł :loveu: Punsher_69 5zł Shilla6 20zł Agmal2 20zł Psy5 7zł gabi393 20zł DZIĘKUJEMY W IMIENIU MIKIEGO!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzlikowa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 _bubu_ napisał(a):i jak? o której dzisiaj wstał Mikuś? :razz::loveu: No ,kto wie czy Klaudus nocnych fanaberii Mikusia nie odsypia:evil_lol::loveu: Co się dziwić chłopakowi- ciemno,to ciemno:diabloti:.Śpi wieczorkiem,a w nocy by hasał! Quote
Klaudus__ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A więc tak Cioteczki: Miki dzisiaj wstał już o 5:30 poszedł tylko siknął i zwiał do domu - przeca zimno było :evil_lol: Zjadł bardzo wczesne śniadanko i położyłam Go spać. Później wstał koło 9:00 i poszedł spacerować. Śniegu napadło inie bardzo Mu się to widziało więc wolał iść do garażu i tam chodzić - bo Miki bezczynnie siedzieć nie potrafi - musi zwiedzać :lol: I powiem Wam szczerze taką rzecz:Miki to psiak bardzo towarzyski, sądzę iż miał Pana... Bardzo lubi towarzystwo. Uwielbia chodzić za człowiekiem... Wystarcza Mu,że mój Brat robi coś przy aucie - On towarzyszy spaceruje wokoło i bardzo Go to cieszy... Sądzę,że to nie Jego Pan zrobił Mu taką krzywdę... Może Miki wybrał się na samotny spacer i trafił na drodze na zły los... Jak ktoś pali w piecu to chodzi i się przygląda. Ale najwięcej satysfakcji sprawia Mu grabienie liści czy coś w tym stylu - że może za kimś się poplątać. Teraz Mik śpi,ale zapewne niebawem będzie szedł siku. A teraz Cioteczki nacieszcie oczęta jak smacznie sobie nynam :evil_lol: Quote
BUDRYSEK Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Miki to szczęściarz ,że trafił na Ciebie :lol: Dziekuję Ci za to co dla Niego robisz!:loveu: Quote
gonia66 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 :crazyeye::crazyeye:nie..no..Klauduś...roztopiłaś totalnie moje serducho tymi fotkami Mikusia...nawet nie wiem co mam pisac:lol:nie wyobrazałam sobie od początku a teraz to już w ogóle ani krzty sobie nie wyobrażam lepszego własciciela dla Mikusia...ja w kazdym razie nie maiłam dotychczas nigdy szczęscia poznać kogoś choćby podobnego do Ciebie- w oddaniu temu, co robisz, chyba naprawdę jesteś niezastąpiona:lol:Dziękuję Klauduś..dobranoc...:loveu: Quote
zachary Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 O matko, toż on wygląda jak wypisz wymaluj z bajki o Czerwonym Kapturku:evil_lol:.Pamiętacie, jak wilk leżał w łóżku pod kołderką babuni w jej chusteczce na łbie i czekał na Czerwonego Kapturka?Mikusiowi tylko tej chuściny brakuje:evil_lol:.Klaudus, ukłony do samej ziemi, a ....może zjadł Cię wilk?:evil_lol:, nie!!! Zjadł Twoje serducho! Quote
halbina Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Klaudus__ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Proszę się tu z Mikulca nie nabijać :eviltong: Właśnie się Mu siku zachciało ! Stał i stał i prosił,żebym Go wypuściła siknąć na polko,ale ja powiedziałam NIE! :evil_lol: Gdzie będę o tej porze sierote na pole wypuszczać? No posikał się w garażu,ale bynajmniej dooopa nie zmarzła. Spać też za bardzo nie zamierzał iść ! Położyłam,przykryłam i koniec dyskusjii - jest noc a w nocy się śpi a nie spaceruje :evil_lol: Dzisiaj Mikiego odwiedziła Citeczka Dorotka z 'Przystanii Ocalenie' :loveu: Dostał w prezencie kocyki i eukanube :loveu: Quote
Recommended Posts