Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on ma taką..;.. ludzką mordeczkę :loveu::loveu::loveu:
Mocno trzymam kciuki za najlepszy domek dla niego!!!!

KLAUDUS - ZA TO CO ROBISZ...... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Zdjęcia są przecudowne. Pięknie jest widzieć Mikiego na trawce. Ale dalej ma takie smutne oczy, znające cierpienie... czy kiedyś będzie w nich widać tylko miłość?

Podpisuję się pod postem Wiedźmy - na aniołkowym bazarku pewna dobra duszyczka zwana p.Hanią zalicytowała KAŻDEGO aniołka za 150zł! Wszystko dla MIKIEGO!!!!!!!!

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

KOLEJNE WPŁATY DLA MIKIEGO:

Jagodaps 15zł
rozi (bazarek żaby) 20zł
Iv_ (bazarek żaby) 20zł
Anja 10zł
Adas23 20zł
Malen2 10zł
Mara_sc 10zł
Mysza_i_Miki 25zł
Niufus1 50zł
wisela1 (bazarek żaby) 20zł
Strefaf 20zł

To kolejne 220zł dla naszego Mikiego!!! Bardzo, bardzo dziękuję! :loveu:

Popatrzcie jaka lista kupujących na cegiełkowej aukcji Isadory jest długa :)

Ukamieniowany psiak - Miki (477278711) - Aukcje internetowe Allegro

Ale to wciąż za mało, proszę ogłaszajcie link gdzie się da!

Posted

wyglada na to , że pieniążków Mikiemu nie braknie :loveu::loveu:. Tylko domku nie widać :( Ktos go obserwuje na allegro ale nikt się nie odzywa :( Miał być w czwartek w kronice ale widze że go nie dali :angryy: ma być w następny czwartek dopiero .

Posted

Oj HAlbina...jestem tu kilka razy dziennia i zagladam do Mikusia...Dzis przy tej okazji weszlam na Twoje banerki i znowu wyje ze wzruszenia...znow mnie wcielo na dogo, a mialam byc tylkko kilka minut..(nie wstane na Msze rano..:P)Jak ja was dziewczny podziwiam i jak bardzo jestem szczesliwa ze znalazlam to dogo...myslalam ze juz swiat sie konczy i ze nie ma juz prawei dobrych i kochanych ludzi na nim..ale NIE!!!!!!NIE SKONCZY SIE DLUUUGO POKI SA TACY LUDZIE JAKICH TU SPOTKALAM!!!:multi::multi::multi::multi:czytam Was po nocach zamiast spac, rano wstaje z zapuchnietymi slepiami...tyle tylko ze czesciej jednak naprawde placze ze wzruszenia...a Miki...ja nawet wstydze sie pisac tego tutaj bo nie wiem czy moge i czy wypada..odkad trafil do Madzi..ja ciagle mam nadzieje, ze u Niej zostanie tak jak Platonik u Ciebie, bo jakos dziwnie nie wyobrazam sobie, zeby gdziekolwiek moglby miec lepiej...:oops::oops:Tylko Madziu nie gniewaj sie i nie denerwuj..ale naprawde o Mikusia jestem dziwnie spokojna, kiedy jest z Toba:lol:Prosze..napisz mi..czy sa jakies realne szanse na to, ze Mikus moglby zostac z Toba???Czy mozna cos zrobic, zeby tak bylo??Przepraszam od razu, jesli to bylo niestosowne pytanie, ale ja jeszcze nie znam za bardzo "regul tu panujacych" i we mnie ciagle biora gore emocje...Dziekuje Wam dziewczyny ze jestescie!!!!Dobranoc Mikus, dobranoc cioteczki, dobranoc wszystkie Psinki i koteczki...do juterka

Posted

Oj Miki,zebys ty mogl wiedziec jak te Ciotki powariowaly na Twoim punkcie.
A co na bazarkach sie dzieje...:crazyeye: Kochana p.Hania :Rose: ,ehhh,co ja sie tu rozpisywac bede.Zapraszam do poczytania.
DS jeszcze tylko brakuje do szczescia...

Posted

Dostałam wiadomość od Klaudi że mają zepsuty komputer więc na szczegółowe wieści od Mikusia bedzie trzeba poczekać :p. Ale podobno wszystko w porządku.

A mnie bardzo martwi brak zainteresowania Mikim. tu na dogo zagląda dużo osób. Wszyscy cieszymy sie że jest bezpieczny i ma cudowną opieke. Klaudus mimo 9 swoich psów pomogła Mikiemu. Ale to nie jest dom stały. I Miki musi szybko znalezc domek. Prosze nie zapominajcie o tym.
Nie ma kompletnie żadnej reakcji na ogłoszenia o Mikim :placz: Nie bylo żadnego pytania :( Poza tym ogloszen jest malo. Trzeba robić więcej. Czy ktoś mógłby pomóc kopiowac ogłoszenia na inne portale?

tu jest przykładowy wzór ogloszenia:
Miki - staruszek skazany na śmierć (477174611) - Aukcje internetowe Allegro
a tu lista portali ogłoszrniowych:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/

pomóżcie ogłaszać, prosze.

Posted

obojetne kogo wpiszesz. Teraz jest koło Pszczyny, ale Bielsko orientacyjnie tez moze byc. to nie jest najwazniejsze. i tak go mozemy zawiezc wszedzie. zeby tylko bylo gdzie..

Posted

Nie na kazdym portalu moge dodac.
Jeszcze jedno:
a teraz linka nie moge wkleic z Bono:angryy:
[url=http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/1/id/10431]Dzia