Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o nie :diabloti: dopiero teraz otworzyła mi sie reszta zdjęc:diabloti: Miki wyłaniający się pomiedzy choinkami niczym święty Mikołaj :) A w towarzystwie psiaczków wygląda jakby mieszkały razem od lat.

Posted

Klaudio, jedyne co mogę Ci powiedzieć, to to, że... Cię uwielbiam, ubóstwiam, jesteś niesamowita i niezastąpiona! :loveu: :loveu: :loveu:

Patrzę na te zdjęcia i nie mogę oderwać wzroku - Miki pod kołderką? Przecież nawet żadna z nas o tym nie śniła...

Na śniegu wygląda ślicznie, jego futerko nabrało koloru, jest teraz taki zadbany - po prostu nie mogę :loveu: No i z psimi-kumplami widzę, że też dogaduje się nie najgorzej :)

Pozdrawiam Cię i Mikiego baaaardzo cieplutko w ten zimowy dzień!

Posted

No jednak coś dodam...dopiszę tyle, że rozwalasz mnie Klauduś totalnie..po prostu mnie zatyka jak wchodzę na strony Mikusia i poprawia mi humor na cały dzień..nie moge pominąć faktu, ze jak tu wchodzę i Ciebie czytam, to najpierw robie wielkie oczy (też jak wilk z Czerwonego Kapturka), potem wstrzymuję oddech i inie oddycham kilka minut, potem płaczę ze wzruszenia..(no ale to tylko tak na marginesie:eviltong:)..KLAUDUŚ...JESTEŚ WIELKA!!!!!:multi:

Posted

nie dość, że maluch ma zawsze pełną michę, swoją podusię i kołderkę, własną opiekunkę na każde zawołanie to jeszcze na dodatek Mikuś ma u Klaudus nowych kumpli do zabawy :loveu: on ma tam jak w raju! :multi:
jak tak dalej pójdzie to i jakąś dziewczynę sobie znajdzie :loveu:
ale wtedy to już chyba nie będzie chciał opuścić tego raju :shake:
więc Klaudus uważaj i trzymaj suczki z daleka, no chyba, że ...

Posted

no ja nie mogę :evil_lol: Ale z niego numer. No ale co sie dziwić jak na każdym kroku jakaś laska :p Do tego w rasach może sobie przebierać bo panienki to co jedna to piękniejsza :p uśmiałam się strasznie. najlepszy jest śniegowy Miki , cały opruszony :) jak puchata owieczka :razz:

Posted

A ja bym tam chciał, żeby Mikuś nawiązał sobie romansik, bo od początku mam nadzieję, ze raj, w którym przebywa, jest jednyny i niepowtarzalny- tylko dla Niego:eviltong: Niechcianej ciąży pewnie nie bedzie, bo Klauduś jest przewidująca i pewnie "zabezpieczona" na takową ewentualność, więc "na dziecko" Klauduś nie weźmiemy, ale romansu przecież też nie zerwie- nając Jej cudowne serce;)Dlatego ja tam kibicuję Mikusiowi, niech się chlopak zakocha i już:multi::multi::multi:Dobranoc tymczasem wszystkim cioteczkom- idę lulu bo rano do pracy trzeba iść:cool3:

Posted

Ojjj niestety na dzieciaka to mnie tu nikt nie weźmie :eviltong: Bo moje dziewczynki wysterylizowane są,a poza tym Miki też jajek nie ma :lol:
Poza tym ten Miki to wcale nie jest taaaki biedniutki jak myślałam ! Szczekać umie i biegać czasami :mad: Nawet jak się na pekina zdenerwował to warknąć potrafił :evil_lol:

Posted

Być może ktoś tu już o tym pisał,że zdjęcie Mikiusia od zeszłego czwartku jest w lokalnym tygodniku...?

bubu...były jakieś telefony...?