bajk21. Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dziękuję dostałam stówkę, akurat będzie na mięsko dla piesków na tydzień. :eating::sabber::facelick: Niestety nikt nie wymyślił jedzących piesków, trzeba uruchomić wyobraznię.Jest to dla mnie duża pomoc, bo już myślałam, że będą musiały zjeść mnie. Paczka jeszcze nie doszła, jak przayjdzie dam znać. Quote
EVA2406 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='malagos']Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu domu dla Muszki z Olkusza, tu plakacik dop pobrania i powieszenia: http://www.tpzk.pl/muszka.pdf Pobrany, wydrukowany, jutro porozwieszamy Quote
bajk21. Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Pobrałam rozwieszę. Dzisiaj otrzymałam paczkę, dziękuję bardzo, Vega cały dzień lata z zabawkami. Quote
pajunia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jolanto, czy chodzi o ta paczke od nas? Z naszego przytuliska w Zelgoszczy? Jesli tak, to bardzo sie ciesze, ze doszla i mam nadzieje, ze te rzeczy sie Wam przydadza. Pozdrawiam. Quote
Saphira Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Pajuniu ! Dzięki za pomoc dla Pani Joli ! :Rose:Tu naprawdę bardzo jest ona potrzebna a Dziewczyny na tylu wątkach pomagają, że chyba już po trochu zadyszki dostają :shake::shake::shake: Quote
bajk21. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Myślę, że jest to napewno paczka od Was, ponieważ nikt inny nie informował, że ma do mnie coś wysłać, a jedyne co otrzymałam pocztą, to zamrażarka od Saphirki i ta paczka, więc jest ona napewno w 100% od Was z Zelgoszczy, jeszcze raz dziękuję. Mam jedno pytanie, czy ktoś z Was kiedykolwiek dzwonił do mnie, bo ja trochę czasu temu otrzymałam telefon od Pani, której nazwiska nie pamiętam i która pytała mnie czy przydadzą mi się smyczki? jeśli to Ty Pajuniu, to przepraszam, że tak szybko zakończyłam tę bardzo miłą rozmowę, ale musiałam już wchodzić do ZUS-u. Quote
gagata Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Jolu, my wiemy,że jak sie ma na głowie tyle psów to nie da sie zawsze byc grzecznym przez telefon....:loveu: Wiemy,że czasem mozna stracic palca albo i kawał siedzenia, gdy sie gada przez komórkę a dawało sie akurat jeść kilku wiekszym psiurom...:diabloti: Quote
Saphira Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No palca to ja bym stracić nie chciała, ale kawalek siedzenia i brzusia :lol: Czemu nie :evil_lol: Quote
pajunia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Mam jedno pytanie, czy ktoś z Was kiedykolwiek dzwonił do mnie, bo ja trochę czasu temu otrzymałam telefon od Pani, której nazwiska nie pamiętam i która pytała mnie czy przydadzą mi się smyczki? Tak Jolanto, to ze mna byla ta rozmowa.:lol: Quote
hovomaniaczka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 U mnie maly zapasik jedzonka dla psiakow w razie czego:cool3: Pani Jolu ja mam dla Pani mala paczuszke z jedzonkiem dla psiakow (4x500g suchego Pedigree i 2x1200g puszki - sklad paczki moze uledz jeszcze zmianie ;)) Czekam tylko kiedy Abrakadabra bedzie mogla do Pani zawiesc ;) Quote
bajk21. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Było mi naprawdę miło rozmawiać z Tobą Pajuniu przez telefon, więc jeśli jeszcze kiedyś miałabyś ochotę ze mną pogadać to proszę o telefon, ja niestety prawie nigdy niemam nic na karcie więc raczej trudno spodziewać się telefonu w drugą stronę. Hovomaniaczko co do paczki z żarełkiem to zawsze jest ono potrzebne przy tylu psiakach, natomiast Abrakadabra ma egzaminy i będzie się mogła wybrać do mnie dopiero po ich zakończeniu, ja też czekam, ale z góry dziękuję. Quote
żabusia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Droga Pani Jolu a ile ma Pani teraz podopiecznych? Quote
bajk21. Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Obecnie mam 13 podopiecznych, nie licząc dokarmianych zupełnie wolno żyjących. Quote
żabusia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='jolantaboczkowska']Obecnie mam 13 podopiecznych, nie licząc dokarmianych zupełnie wolno żyjących.[/quote] To sporo, ja mam 7 swoich i 2 dokarmiane. A jak sąsiedzi? Bo z tym często bywa nieciekawie? Quote
bajk21. Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Sąsiedzi teraz jak na razie nie robią nam kłopotów, ale jak wynajęłam na początku domek żeby zamieszkać z psami (swój dom straciłam, a miałam już wtedy sporo psów), to miałyśmy na karku policję bo sąsiedzi wzywali na nas, ponieważ, jak twierdzili boją się psów, a jest słaby parkan, więc z córką zrobiłyśmy podwójny parkan, policja już nie miała poco interweniować. Potem była wichura, która porozwalała ludziom domy, nam zresztą też, i jak mogłyśmy to byłyśmy pomocne ludziom, zresztą nadal tak jest, że wozimy ludzi do lekarza, podwozimy jak ktoś wraca ze sklepu, a sklep jest daleko, więc ludzie przestali nam dokuczać, bo zawsze mogą na nas liczyć. Myślę, że to jest dobra droga do ludzi. Quote
bajk21. Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Podziękowania dla Pana Tomasza B. za wsparcie 35 zł. na moje psiny, oraz podziękowania dla Ciebie bo to ty je przesyłałaś.:buzi::cunao: Quote
żabusia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Bardzo przykre, że straciła Pani dom i musi jeszcze płacić za wynajmowanie domu :shake:. Ten świat to chaos i przypadek, nikt mądry i sprawiedliwy tym nie kieruje. Dobremu wiatr w oczy a ... dla zabawy rozjeżdżają psy sportowymi wozami (dowiedziałam się o tym wczoraj u weta :placz:). Quote
Miśka84 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote=żabusia;11771566 ... dla zabawy rozjeżdżają psy sportowymi wozami (dowiedziałam się o tym wczoraj u weta :placz:). Matko jedyna........... Quote
Saphira Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Bandziorowi to wszystko jedno czy czlowiek czy zwierzę. Szkoda tylko, ze nasze sądy tego nie rozumieją........ Quote
żabusia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Niektórzy ludzie tylko wyglądem ludzi przypominają :-( Quote
gagata Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Pewnie Joli znowu komputer padł....w dodatku śniegu masa,najpierw się trzeba z niego wykopać.... Quote
Recommended Posts