Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję dostałam stówkę, akurat będzie na mięsko dla piesków na tydzień. :eating::sabber::facelick: Niestety nikt nie wymyślił jedzących piesków, trzeba uruchomić wyobraznię.Jest to dla mnie duża pomoc, bo już myślałam, że będą musiały zjeść mnie. Paczka jeszcze nie doszła, jak przayjdzie dam znać.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jolanto, czy chodzi o ta paczke od nas? Z naszego przytuliska w Zelgoszczy? Jesli tak, to bardzo sie ciesze, ze doszla i mam nadzieje, ze te rzeczy sie Wam przydadza.
Pozdrawiam.

Posted

Pajuniu ! Dzięki za pomoc dla Pani Joli ! :Rose:Tu naprawdę bardzo jest ona potrzebna a Dziewczyny na tylu wątkach pomagają, że chyba już po trochu zadyszki dostają :shake::shake::shake:

Posted

Myślę, że jest to napewno paczka od Was, ponieważ nikt inny nie informował, że ma do mnie coś wysłać, a jedyne co otrzymałam pocztą, to zamrażarka od Saphirki i ta paczka, więc jest ona napewno w 100% od Was z Zelgoszczy, jeszcze raz dziękuję. Mam jedno pytanie, czy ktoś z Was kiedykolwiek dzwonił do mnie, bo ja trochę czasu temu otrzymałam telefon od Pani, której nazwiska nie pamiętam i która pytała mnie czy przydadzą mi się smyczki? jeśli to Ty Pajuniu, to przepraszam, że tak szybko zakończyłam tę bardzo miłą rozmowę, ale musiałam już wchodzić do ZUS-u.

Posted

Jolu, my wiemy,że jak sie ma na głowie tyle psów to nie da sie zawsze byc grzecznym przez telefon....:loveu: Wiemy,że czasem mozna stracic palca albo i kawał siedzenia, gdy sie gada przez komórkę a dawało sie akurat jeść kilku wiekszym psiurom...:diabloti:

Posted

Mam jedno pytanie, czy ktoś z Was kiedykolwiek dzwonił do mnie, bo ja trochę czasu temu otrzymałam telefon od Pani, której nazwiska nie pamiętam i która pytała mnie czy przydadzą mi się smyczki?

Tak Jolanto, to ze mna byla ta rozmowa.:lol:

Posted

U mnie maly zapasik jedzonka dla psiakow w razie czego:cool3:
Pani Jolu ja mam dla Pani mala paczuszke z jedzonkiem dla psiakow (4x500g suchego Pedigree i 2x1200g puszki - sklad paczki moze uledz jeszcze zmianie ;)) Czekam tylko kiedy Abrakadabra bedzie mogla do Pani zawiesc ;)

Posted

Było mi naprawdę miło rozmawiać z Tobą Pajuniu przez telefon, więc jeśli jeszcze kiedyś miałabyś ochotę ze mną pogadać to proszę o telefon, ja niestety prawie nigdy niemam nic na karcie więc raczej trudno spodziewać się telefonu w drugą stronę. Hovomaniaczko co do paczki z żarełkiem to zawsze jest ono potrzebne przy tylu psiakach, natomiast Abrakadabra ma egzaminy i będzie się mogła wybrać do mnie dopiero po ich zakończeniu, ja też czekam, ale z góry dziękuję.

Posted

[quote name='jolantaboczkowska']Obecnie mam 13 podopiecznych, nie licząc dokarmianych zupełnie wolno żyjących.[/quote]

To sporo, ja mam 7 swoich i 2 dokarmiane. A jak sąsiedzi? Bo z tym często bywa nieciekawie?

Posted

Sąsiedzi teraz jak na razie nie robią nam kłopotów, ale jak wynajęłam na początku domek żeby zamieszkać z psami (swój dom straciłam, a miałam już wtedy sporo psów), to miałyśmy na karku policję bo sąsiedzi wzywali na nas, ponieważ, jak twierdzili boją się psów, a jest słaby parkan, więc z córką zrobiłyśmy podwójny parkan, policja już nie miała poco interweniować. Potem była wichura, która porozwalała ludziom domy, nam zresztą też, i jak mogłyśmy to byłyśmy pomocne ludziom, zresztą nadal tak jest, że wozimy ludzi do lekarza, podwozimy jak ktoś wraca ze sklepu, a sklep jest daleko, więc ludzie przestali nam dokuczać, bo zawsze mogą na nas liczyć. Myślę, że to jest dobra droga do ludzi.

Posted

Bardzo przykre, że straciła Pani dom i musi jeszcze płacić za wynajmowanie domu :shake:. Ten świat to chaos i przypadek, nikt mądry i sprawiedliwy tym nie kieruje. Dobremu wiatr w oczy a ... dla zabawy rozjeżdżają psy sportowymi wozami (dowiedziałam się o tym wczoraj u weta :placz:).