Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję wam bardzo za wszystko, naprawdę wszystko się przyda tym bardziej że u mnie jakoś tak do kwietnia- maja jest zawsze bardzo ciężko bo dochodzi ogrzewanie. Ja jestem bardzo chora, więc i wydatki się zwiększyły, bo leki, próbowałam wyleczyć się sama ale to tylko pogorszyło stan, że wogule nie mogłam chodzić do psów bo robiło mi się słabo i się przewracałam, dlatego też nie pisałam, teraz moja córka po pracy chodzi koło psów bo ja na razie nie daję rady, co próbuję to zaraz muszę się położyć. Jeszcze raz za wszystko wam dziękuję i napewno dam znać jak coś do mnie dotrze. Pozdrawiam i życzę zdrowia i żeby was nie imały się te gonokoki.

Posted

Jeśli masz tą grypę co wszyscy dookóla, to leż,leż i tylko leż - gorączka wysoka, do 40 stopni może trzymac i tydzień - konieczne elektrolity !!!! Szczególnie,gdy i sensacje jelitowe się dołączą...

Posted

Przepraszam, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć czy pieniądze już doszły, ponieważ na razie nie jestem w stanie pojechać do banku. Jak tylko lepiej się poczuję to pojadę, może w środę bo będę musiała kupić na rynku mięso, dam znać.

Posted

Gagatko wyleżeć to ja się raczej nie wyleżę jak tylko będę mogła się wynurzyć z domu to będę musiała bo córka pracuje, a mięso dla psów mogę kupić tylko rano, więc niema czy chora czy zdrowa.

Posted

"] 21 listopada 2008r. w Piastowie w okolicach Placu Zgody zaginął 12-to letni pies. Nazywa się Rubik, jeżeli ktoś z was wiedziałby coś o tej psinie to proszę o informację, czeka na niego dwoje starszych ludzi. Nie wiem gdzie jeszcze mogłabym go umieścić żeby więcej osób go zobaczyło.

Posted

Dzięki, bo Ci ludzie bardzo cierpią a nie wiedzą jak go szukać. Słyszałam, że miałaś wypadek, dobrze że Tobie nic się nie stało. Kiedy wracasz bo już nie mogę się doczekać?

Posted

Powtarzam się, ale dziękuję EVA. Czasami mi znika to zdjęcie, ale nie wiem dlaczego? Dopiero się uczę, w czym pomogła mi Saphirka, bez jej pomocy nie umiałabym wstawić zdjęcia. Ciekawe które dziewczyny są z Piastowa. bo może ktoś go tam widział.

Posted

nie wyrzucajcie starych poduszek !!!Psy je kochają....

Tak, szczegolnie te z pierzem. Mozna je tak wspaniale targac, i jakie pieknie "osniezony" horyzont wtedy mozna stworzyc. :evil_lol::evil_lol:

Wlasnie wczoraj mialam taki w sypialni.:placz:

Posted

Aleście małostkowe... psom odrobiny pierza odmawiają...:evil_lol: A tak na serio, u mnie skubańce śpia albo ze mna ,albo właśnie na starych poduszkach ( fakt, bez pierza:eviltong:). Po prostu stara poduszka wędruje na podłogę, nowa za 10 zł w super markecie na łóżeczko , a stara zjedzona albo wybeszona ) do smieci... I świat sie kręci...

Posted

Ja też tak robię, rodzina i sąsiedzi z Warszawy przywożą mi stare poduszki i koce, "przydadzą sie dla psów". Po pierwsze ogladam dokładnie, te przywiezione często biorę dla nas do spania, te moje daję psom :diabloti: