hovomaniaczka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Abrakadarbra, jak bedziesz miec chwilke zeby ode mnie zabrac paczke dla Pani Joli - to daj tylko wczesniej znac ;) Quote
Saphira Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 U Pani joli przy takiej ilości psiaków to wszystko się przyda :razz: Quote
malagos Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Podnoszę, by nie zapomnieć o potrzebach.... Quote
bajk21. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dziękuję wam bardzo za wszystko, naprawdę wszystko się przyda tym bardziej że u mnie jakoś tak do kwietnia- maja jest zawsze bardzo ciężko bo dochodzi ogrzewanie. Ja jestem bardzo chora, więc i wydatki się zwiększyły, bo leki, próbowałam wyleczyć się sama ale to tylko pogorszyło stan, że wogule nie mogłam chodzić do psów bo robiło mi się słabo i się przewracałam, dlatego też nie pisałam, teraz moja córka po pracy chodzi koło psów bo ja na razie nie daję rady, co próbuję to zaraz muszę się położyć. Jeszcze raz za wszystko wam dziękuję i napewno dam znać jak coś do mnie dotrze. Pozdrawiam i życzę zdrowia i żeby was nie imały się te gonokoki. Quote
gagata Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jeśli masz tą grypę co wszyscy dookóla, to leż,leż i tylko leż - gorączka wysoka, do 40 stopni może trzymac i tydzień - konieczne elektrolity !!!! Szczególnie,gdy i sensacje jelitowe się dołączą... Quote
malagos Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A te pieniadze na konto p. Joli już doszły, mam nadzieję? :razz: Quote
Saphira Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 W takim razie prosimy o dalsze wplaty dla psiaków co by na mięsko starczyło:Dog_run: Quote
bajk21. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Przepraszam, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć czy pieniądze już doszły, ponieważ na razie nie jestem w stanie pojechać do banku. Jak tylko lepiej się poczuję to pojadę, może w środę bo będę musiała kupić na rynku mięso, dam znać. Quote
bajk21. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Gagatko wyleżeć to ja się raczej nie wyleżę jak tylko będę mogła się wynurzyć z domu to będę musiała bo córka pracuje, a mięso dla psów mogę kupić tylko rano, więc niema czy chora czy zdrowa. Quote
bajk21. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 "] 21 listopada 2008r. w Piastowie w okolicach Placu Zgody zaginął 12-to letni pies. Nazywa się Rubik, jeżeli ktoś z was wiedziałby coś o tej psinie to proszę o informację, czeka na niego dwoje starszych ludzi. Nie wiem gdzie jeszcze mogłabym go umieścić żeby więcej osób go zobaczyło. Quote
bajk21. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dzięki, bo Ci ludzie bardzo cierpią a nie wiedzą jak go szukać. Słyszałam, że miałaś wypadek, dobrze że Tobie nic się nie stało. Kiedy wracasz bo już nie mogę się doczekać? Quote
EVA2406 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Podesłałam wiadomość do Kory. Jakby trafił na Paluch to będziemy wiedzieć. Beatka, wypadek :crazyeye:, nic nie wiem, co się stało? :crazyeye: Quote
bajk21. Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Powtarzam się, ale dziękuję EVA. Czasami mi znika to zdjęcie, ale nie wiem dlaczego? Dopiero się uczę, w czym pomogła mi Saphirka, bez jej pomocy nie umiałabym wstawić zdjęcia. Ciekawe które dziewczyny są z Piastowa. bo może ktoś go tam widział. Quote
Saphira Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A czy nie mozna tego zdjecia wysłać meilem do okolicznych schronisk. w toruniu psy zaginione wstawia sie na stronkę naszego schroniska. Quote
bajk21. Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Saphirko nie wiem czy u nas w Warszawie coś takiego istnieje, ale może dziewczyny będą wiedziały coś na ten temat. Quote
Saphira Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Chyba wszystkie porządne schrony maja strony internetowe? Zapytanie ze zdjęciem można chyba wysłać? Quote
Erazm Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Kora pisala, zna tego psiaka, umiescila go na wszelkich mozliwych portalach, niestety jak kamien w wode:shake: Quote
Saphira Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Prosimy o domki dla psiaków, karmę, obróżki, kocyki i wszystko co psu do psiego szczęścia potrzebne:lol: :Dog_run: Quote
gagata Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tak jest i - dziewczyny - nie wyrzucajcie starych poduszek !!!Psy je kochają.... Quote
pajunia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 nie wyrzucajcie starych poduszek !!!Psy je kochają.... Tak, szczegolnie te z pierzem. Mozna je tak wspaniale targac, i jakie pieknie "osniezony" horyzont wtedy mozna stworzyc. :evil_lol::evil_lol: Wlasnie wczoraj mialam taki w sypialni.:placz: Quote
Saphira Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A ile potem zbierania :loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Aleście małostkowe... psom odrobiny pierza odmawiają...:evil_lol: A tak na serio, u mnie skubańce śpia albo ze mna ,albo właśnie na starych poduszkach ( fakt, bez pierza:eviltong:). Po prostu stara poduszka wędruje na podłogę, nowa za 10 zł w super markecie na łóżeczko , a stara zjedzona albo wybeszona ) do smieci... I świat sie kręci... Quote
malagos Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ja też tak robię, rodzina i sąsiedzi z Warszawy przywożą mi stare poduszki i koce, "przydadzą sie dla psów". Po pierwsze ogladam dokładnie, te przywiezione często biorę dla nas do spania, te moje daję psom :diabloti: Quote
malagos Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu domu dla Muszki z Olkusza, tu plakacik dop pobrania i powieszenia: http://www.tpzk.pl/muszka.pdf Quote
Recommended Posts