Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne kundliczki :multi:

A mnie szlag trafia, czekam na wiesci z Olkusza, buda stoi pusta, tyle psów w potrzebie, ze ta budka ratuje im życie.... eh, sama nie wiem, co robić :placz:

Posted

No, fakt wczoraj byłam obok p. Joli jakie cuda mają i trzeba je szybko zabierać:shake:, a tu martwy sezon. Jeśłi się Olkusz nie zgłosi to Ci coś się podrzuci;)

Posted

Ciotki a może jednak pozbierać zdjęcia chociaż tych dzieciorów i poskładać w taki niewielki format pocztówkowy, wydrukować i roznosić po lecznicach isklepach zoo? Kurczę, przecież do Jolki to nikt nie trafi, a jak już, to bedzie szukał psa do budy....

Posted

Jestem. Ale się tu dzieje, a ja ze wszystkim do tyłu.

Mam prośbę, jeśli coś miałam dla kogoś zrobić to bardzo proszę o pw. Pogubiłam się ostatnio :cool3:

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Jedna z suń znalała domek :loveu:

Bardzo się cieszę, dorosła, czy szczeniaczek?
A telefony niech dzwonią tylko niech będą to te właściwe ;).

Dziewczyny, może ktoś przygarnie kotka lub kotkę? Dzisiaj byłam na cmentarzu na Wólce i tam u kwiaciarek są koty, leżą pomiędzy wiązankami, a na noc zostają w kartonowej budce

Posted

Wiem...:-(. dziś rozmawiałam z dziewczyną z Toz z południa Polski, mówiłą, ze wydzwaniają jej od świąt i każdy szuka wiskasowego kotka, miała mnóstwo telefonów, a np. czarno- białych już nie. A nikt nie widzi ile wiskasów biega i zamarza.

Tak, jedna z teriereczek będzie miała domek, jest też fajny domek sprawdzony dla tej astkowatej szczeniorki, ale aż w Bogatyni

Posted

Tam jest nie całkiem whiskasowy, bo trochę ciemniejszy, taki dymny, ale cudna kicia. mam nadzieję, że przetrzyma jeszcze tę mroźną noc. Tylko to jest tuż przy ulicy i pętli autobusowej :-(

Posted

Zanim powstanie wątek "cmentarnych" kotów zaśmiecę tu ;) Wstępnie w sobotę łapiemy z Evą. DT dla 2 kociaków jest, dobrze byłoby znaleźć jeszcze DT dla tych dwóch ok. rocznych. Bo jak zabierzemy małe, to większe mogą się przenieść i na wiosnę dołożyć kolejne kociaki :shake:
Pomoc finansowa w sterylkach też by się przydała...

Za dużo tego, za dużo :-(

Posted

koty te (chyba) maja wątek na innych zwierzakach. Bardzo sie cieszę, ze złapiecie choć te 2. Może jeszcze znajdzie sie dom tymczasowy dla kolejnych?
Ja wziełam 2 suczki z Olkusza.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Bardzo się cieszę, dorosła, czy szczeniaczek?
A telefony niech dzwonią tylko niech będą to te właściwe ;).

Cioteczki- wpadnijcie kiedyś na:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/7-miesieczna-mix-podhalana-goldenki-128407/

lub

http://www.dogomania.pl/forum/f28/pixi-dixi-po-terierku-walijskim-malenkiej-matce-128381/

ew.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenstwo-czy-astka-szuka-domu-128377/

To psiaki, które są u p.Joli. Młodziutkie, śliczne i słodziutkie.
Erazm porobiła ogłoszenia i cudowne zdjęcia (jak to Erazm.. :cool3:)- pomóżmy p.Joli je wyadoptować...