Saphira Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 A co z tym dyskiem Pani Joli ? Ktoś coś załatwiał ? Jeżeli nie to mogę zapytać mojego informatyka. Nie wiem ile to kosztuje ? Quote
gagata Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 W tych sprawach to ja jestem cienka.....:shake::eviltong: Quote
malagos Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 z bazarku na karmę dla psów p. Joli wpłynęło 35 zł. Niewiele :shake: Ale gdzie to przesłać? Quote
malagos Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ponawiam pytanie, a moze którejś z Was, kupi karmę czy co tam potrzeba? Quote
Abrakadabra Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 malagos napisał(a):ponawiam pytanie, a moze którejś z Was, kupi karmę czy co tam potrzeba? Wiele, wiele :loveu: Kochana jesteś! Zadzwonię do Joli i poproszę o nr konta. Najlepiej, żebyś przelała jej bezpośrednio. Jak ustalę - zadzwonię do Ciebie i podam, OK? Quote
malagos Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Pewnie, ze ok. Chyba muszę zrobić bazarek na moje tymczasy, bo pannice trzeba poszczepić. Nawet na wsciekliznę nie mają szczepień... Kto ma cos bazarkowego?... bo ja chyba juz wszystko wyprzedałam... Quote
Erazm Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Hihi, komplet garnków na bazarek Ewcia odda? Quote
EVA2406 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Przypominam Ci, że u mnie są rzeczy, które zostały z poprzedniego bazarku. A Joli przyda się każda złotówka, bo wiem, że już ma problemy z brakiem środków. Jeśli podjęłabyś się zrobić bazarek to powysyłam Ci zdjęcia. Co Ty na to Małgoś? Quote
bajk21. Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Dziewczyny chciałam wam wszystkim podziękować zato że nie jestem sama pomimo odejścia Margoo. Malagos-choć jej chyba nieznam za bazarek, przyda się każda złotówka na mięso. Erazm- za adopcje i przewóz maluchów choć to bardzo daleko było, Abrakadabrze za karmę, Saphirce i Evie za pamięć o mnie, zresztą dziękuję Wam wszystkim za wszystko i moje psy też wam dziękują, wiem że napisałam haotycznie ale z serca, więc mi wybaczcie.:oops::iloveyou: Quote
EVA2406 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Jak to nie znasz Malagos :crazyeye:, Cioteczko, przecież nic nie piłaś na sabacie, a Małgosia siedziała vis a vis Ciebie przy stole. Ja dzisiaj już zaczęłam zbierać fanty na bazarek. Małgoś, wystawisz? :oops: Quote
bajk21. Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Przepraszam, ale mnie się już wszystko kręci, kobiecie w moim wieku należy już wybaczać, bo może mieć pomroczność jasną.:evil_lol: Quote
malagos Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 EVA2406 napisał(a):Jak to nie znasz Malagos :crazyeye:, Cioteczko, przecież nic nie piłaś na sabacie, a Małgosia siedziała vis a vis Ciebie przy stole. Ja dzisiaj już zaczęłam zbierać fanty na bazarek. Małgoś, wystawisz? :oops: he, he, za krotko siedzialyśmy przy stole :evil_lol: Ewcia, dawaj zdjęcia, wystawię bazarek. Quote
hovomaniaczka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ja mam 4 opakowania pedigree po 500g. Przyslali mi po wypelnieniu jakiejs ankiety i tak lezy. Wiem, ze to niewiele, ale mysle,ze Pani Joli sie przyda. Quote
Saphira Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Może Pani Jola bardzo zaufanym osobom podeśle numer konta :lol: Inaczej ciężko będzie znaleźć kogoś zamiast Margo do zbierania kasy :shake: Quote
Abrakadabra Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Ja mam 4 opakowania pedigree po 500g. Przyslali mi po wypelnieniu jakiejs ankiety i tak lezy. Wiem, ze to niewiele, ale mysle,ze Pani Joli sie przyda. Kochaniutka- wcale nie tak mało, przyda się, przyda.:cool3: A możesz przetrzymać je u siebie do soboty? Ok. 12-tej będę przejeżdżała niedaleko, więc mogę odebrać. Tylko czy ten dzień i godzina Ci pasują? Quote
hovomaniaczka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Abrakadabra napisał(a):Kochaniutka- wcale nie tak mało, przyda się, przyda.:cool3: A możesz przetrzymać je u siebie do soboty? Ok. 12-tej będę przejeżdżała niedaleko, więc mogę odebrać. Tylko czy ten dzień i godzina Ci pasują? Nie ma problemu. U mnie moga spokojnie lezec nawet do przyszlego tygodnia (za moim pozwoleniem nikt ich nie wezmie). Godzina i dzien pasuja. ;) Quote
malagos Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Zaraz przelewam kasę p. Joli, komputer mi sie zawiesza, małpiszon :cool1: Quote
EVA2406 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Gosiu, a na jakie konto przelewasz? Dzisiaj się z Jolą widziałam, ale tak w biegu i zapomniałam, że też mam troszkę jedzonka. Abrusia, a kiedy się wybierasz do Joli i co robisz w sobotę wieczorem? Jeśli jesteś już zdrowa i masz ok 2 godzin , a ja nie dam rady się wykurować, to potrzebny kierowca. Co Ty na to? Quote
malagos Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Pieniadze przelałam na konto p. Joli, miałam numer od Abry :cool3: Quote
gagata Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 A u mnie szpital - psy, ludzie, wszyscy z grypa.....:shake: Quote
Abrakadabra Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 EVA2406 napisał(a):Gosiu, a na jakie konto przelewasz? Dzisiaj się z Jolą widziałam, ale tak w biegu i zapomniałam, że też mam troszkę jedzonka. Abrusia, a kiedy się wybierasz do Joli i co robisz w sobotę wieczorem? Jeśli jesteś już zdrowa i masz ok 2 godzin , a ja nie dam rady się wykurować, to potrzebny kierowca. Co Ty na to? Szczerze powiedziawszy planowałam dopiero po 01.02. W przyszłą sobotę i niedzielę mam 5 egzaminów :grab: Natamiast w ten weekend, ok.12-tej obiecałam Cekince, że przewiozę Kumpla do Pati. Potem chciałam oddać się "zakuwaniu" :wallbash: Jeśli jednak nie dasz rady i przegrasz z chorobą - nie pozostaje mi nic innego, tylko stawić się do Twojej dyspozycji Gagatko..... grypa? To gorzej niż u mnie. Ja i Amorek mieliśmy anginę :evil_lol: Zdrowiej szybciutko. Trzymam kciuki! W końcu jestem Ci to winna.:kiss_2: Quote
EVA2406 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 gagata napisał(a):A u mnie szpital - psy, ludzie, wszyscy z grypa.....:shake: U mnie tylko ludzie. Ja ledwo żyję. Najgorzej u Pixie. Mama w szpitalu z zapaleniem płuc, a Ona temp. prawie 40 i chyba zapalenie oskrzeli i ta biedna dfziewczyna jeździ do szpitala. Quote
pajunia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Poszla od nas paczunia ze szczotkami, smyczkami i obrozkami. Gdy dojdzie, bede wdzieczna, gdy potwierdzicie- :lol: Quote
gagata Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Dziękujemy Pajuniu, dla Joli i jej psiarni to wielka pomoc:lol: Quote
Abrakadabra Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 gagata napisał(a):Dziękujemy Pajuniu, dla Joli i jej psiarni to wielka pomoc:lol: Pajuniu! Jesteś kochana!:loveu: Cioteczki, pomóżmy Betbet - ma fajny pomysł na Walentynki. Trzeba jedynie kliknąć ... i oddać swój głos. http://www.dogomania.pl/forum/f25/za-bezinteresowna-milosc-zrobmy-wyjatkowa-walentynke-pomozecie-130020/ Quote
Recommended Posts