żabusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 jolantaboczkowska napisał(a):Żabusiu, nie załamuj się, to ja powinnam się załamać, ale na razie z Waszą pomocą jakoś się trzymam, będę się załamywała jak będzie się kończyło wypowiedzenie, a psy nie zostaną wyadoptowane i ja niczego nie znajdę. Nic na to nie poradzę, że nie potrafię przejść obojętnie obok potrzebującego psa. Łyskowi zrobię fotki jak odbiorę go z lecznicy, bo jeszcze tam przebywa po ostatnim pogryzieniu. Kochana Pani Jolu, czy to wypowiedzenie jest 100% pewne? Zapaść w gospodarce i domy wypowiadają? O co chodzi? A czy zaczęła już Pani czegoś szukać? Są jakieś oferty, które by Panią satysfakcjonowały? Quote
bigosik Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No właśnie, słuchajcie będzie trzeba jakiś alarm podnieść i jakoś wspomóc panią Jolę w tej kwestii. Quote
Maszaberla Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jestemy w kontakcie z Pania Jola - staramy sie pomoc, jest duza szansa na wyadoptowanie sporej grupy psow Quote
bajk21. Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Wypowiedzenie jest 100%, cały czas z córką szukamy czegoś do wynajęcia, niestety za takie pieniądze i w dodatku z psami, ludzie nie chcą wynajmować, więc trudno jest coś znalezć. Niestety nie mogę się wyprowadzić z tąd za daleko, poniewż córka ma tutaj pracę, a ja muszę jezdzić z psami do lekarzy do Warszawy i jeśli wyprowadzę się dalej, to nie będzie mnie stać na dojazdy. Maszaberla i Wy pomagacie mi w adopcjach, a ja cały czas intensywnie szukam jakiegoś lokum, zresztą szukają również sąsiedzi z Rasztowa, nie chcieliby żebym gdzieś daleko się wyprowadziła. Na razie jestem dobrej myśli, że przy tak dużej pomocy, powinno się udać. Trzymajcie kciuki. Quote
bigosik Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Może będzie trzeba pomyśleć o jakichś cegiełkach, czy bazarkach w razie czego, na wsparcie sprawy lokum. Lub zebrać się do kupy i uruchomić możliwości jakie kto ma. Sama juz niewiem. Pani Jolu, strasznie pani jest dzielna:modla: Quote
Maszaberla Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 jolantaboczkowska napisał(a):Wypowiedzenie jest 100%, cały czas z córką szukamy czegoś do wynajęcia, niestety za takie pieniądze i w dodatku z psami, ludzie nie chcą wynajmować, więc trudno jest coś znalezć. Niestety nie mogę się wyprowadzić z tąd za daleko, poniewż córka ma tutaj pracę, a ja muszę jezdzić z psami do lekarzy do Warszawy i jeśli wyprowadzę się dalej, to nie będzie mnie stać na dojazdy. Maszaberla i Wy pomagacie mi w adopcjach, a ja cały czas intensywnie szukam jakiegoś lokum, zresztą szukają również sąsiedzi z Rasztowa, nie chcieliby żebym gdzieś daleko się wyprowadziła. Na razie jestem dobrej myśli, że przy tak dużej pomocy, powinno się udać. Trzymajcie kciuki. Pani Jolu, uda sie na pewno, prosze byc dobrej mysli :kciuki: Quote
bajk21. Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Na razie jestem jeszcze dobrej myśli i dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i podtrzymywanie mnie na duchu, bo jest mi naprawdę trudno. W miarę możliwości finansowych, jeżdżę po okolicznych wioskach i szukam czegoś do wynajęcia, ale na razie nic nie znalazłam. Jak tylko coś znajdę, pierwsze się o tym odemnie dowiecie. Trzymajcie kciuki za powodzenie, to może będzie. Wcale nie jestem taka dzielna, tylko nie wyobrżam sobie sytuacji, że nie mam gdzie iść z psami, jestem więc zmuszona do działania, myślę że każda z Was postąpiłaby tak samo. Quote
paros Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
malagos Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Proszę, zajrzycie na watek tej bidy z mojej wsi, ona zginie marnie :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/linka-ratlerkowata-sunia-z-wiejskiej-ulicy-trzeba-ja-zabrac-133613/#post11967530 Quote
malagos Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 EVA poda rozliczenie bazarku na rzecz psów p. Joli. Quote
EVA2406 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 A oto rozliczenie, podaję wpłaty bez kosztów przesyłki. Niektóre były większe niż zadeklarowane na bazarku. Dziękujemy :loveu:. - Zebrazebra - 35 zł. - gazzy - 10 zł ( broszka została ukradziona z listu :-(} - Jaaga - 9 zł - matrioszka - 17 zł - desideratum - 12 zł - Kosmyczek - 40 zł Razem : 123 zł Dziękujemy :loveu: Cioteczki Quote
bigosik Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Pani Jolu, wysłałam pani maila - odnośnie Aresa, tę wiadomość przekierowałam ze swojej skrzynki bo tam przyszła. Adres nadawcy także wysłałam. Trzymam kciuki. Quote
bajk21. Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Nie będę się wiele rozpisywała, dziękuję wszystkim, którzy pozostali ze mną w tej trudnej dla mnie sytuacji, takie wsparcie jest mi bardzo potrzebne i nie czuję się osamotniona. Jeszcze raz wam dziękuję i jeżeli zechcecie to zostańcie ze mną do końca, a do jakiego to razem zobaczymy. Quote
bigosik Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 bajk21 napisał(a):Nie będę się wiele rozpisywała, dziękuję wszystkim, którzy pozostali ze mną w tej trudnej dla mnie sytuacji, takie wsparcie jest mi bardzo potrzebne i nie czuję się osamotniona. Jeszcze raz wam dziękuję i jeżeli zechcecie to zostańcie ze mną do końca, a do jakiego to razem zobaczymy. Jesteśmy. A koniec nie może być inny jak dobry. No, kurczę - wracam do akcji z pieskami, czy ktoś porobił im allegro - ja w tym temacie kiepsko:shake: No tak mają Allegro, idzie się pogubić.. tyle tej psiej niedoli, jedne maja ,inne nie. Ktoś tu rzucił propozycję imienia Kora dla czarnej suni, to jak ogłaszać ją pod tym imieniem? Dopiję kawę i postaram się sklecić po jakimś przejmującym tekście dla każdego psiaka do ogłoszeń. Może będzie bardziej przekonujący niz te, które mają teraz w tych kilku ogłoszonkach. Quote
Maszaberla Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Pani Jolu, chcialam tylko przypomniec ze kwietniowy termin podany przez Krzysztofa jest jak najbardziej aktualny Quote
bajk21. Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Przepraszam bardzo za zmianę logo ale nie mogłam się zalogować pod swoim, cały czas wypisywało mi, że zle wpisałam login lub hasło, nie wiem co tam się stało, musiałam ponownie się zarejestrować, ale pod inną nazwą. Napisałam list do Dogo żeby mi to wyjaśniono, nie dostałam żadnej odpowiedzi, może ktoś z was wie oeo to chodzi? Pamiętam o terminie, Pan Krzysztof ma jeszcze do mnie dzwonić, ale dziękuję za przypomnienie i pamięć. Sunia nazywa się Kora i chyba niema allegro i jeszcze któreś nie mają, ale ja już się pogubiłam które. U mnie problemy się zaczynają nawarstwiać i jeszcze dzisiaj zepsół mi się przegób w samochodzie, muszę chodzić pieszo i nie mogę jezdzić za jakimś wynajęciem.Gdybyście mogły to rozpytujcie o wynajem jakiejś niedrogiej działki w okolicach Warszawy, to w razie czego postawiłabym tam kojce i dojeżdżała codziennie do psów. Quote
bigosik Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Hej ludziue, wątek spada - meldować się :evil_lol: Quote
paros Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Psiakom pokończyły się allegra, może któryś psiaczek znalazł domek i już nie potrzeba robić ogłoszeń? :lol: Kora nie miała allegra, bo dopiero niedawno dołączyła do psiaków. Wznowię allegra dla psiaków i zrobię też dla Kory :lol: Quote
malagos Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Podnosimy! pomoc pani Joli nadal potrzebna! Quote
bigosik Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 malagos napisał(a):Podnosimy! pomoc pani Joli nadal potrzebna! Melduję się:evil_lol: Quote
bajk21. Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Niestety żaden z piesków nie poszedł, a doszły jeszcze dwa szczeniaki, które na razie są w lecznicy, pomóżcie. Quote
bigosik Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Wrzucę listę stron gdzie pieski są ogłoszone dotychczas, ale dopiero wieczorem (pracuję "ratalnie" - a wrzucę hurtem :) ). Słuchajcie, może ktos ma jeszcze jakiś pomysł, wysyłajcie maile, PM-y. Sprawa nie jest lekka, Pani Joli i jej ogonkom trzeba intensywnie pomóc. Ja mam dwoje staruszków jeszcze w harmonogramie (a to też nie jest takie hop siup, jak wiecie) ,kto może niech zgarnia więcej ludu do ogłoszeń na dniach. Ło matko jeszcze szczeniory:crazyeye: Quote
EVA2406 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Dzisiaj, a właściwie już wczoraj widziałam się z Jolą. Na tę biedną kobietę spadają wszystkie nieszczęścia w jednym czasie. To chyba prawda, że nieszczęscia chodzą parami, a w przypadku Joli to chyba nawet czwórkami :razz:. Jolu :loveu:, pamiętaj, że po burzy zawsze wychodzi słońce. Quote
bajk21. Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 EVA, dziękuję Ci bardzo za dobre słowo, które najbardziej wspiera człowieka, inne rzeczy są mniej ważne, poczucie wsparcia przez inne osoby jest najważniejsze w życiu. Dziękuję wszystkim mnie wspierającym, jesteście wspaniałymi przyjaciółmi. Quote
żabusia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Pani Jolu a ja Panią jutro wesprę przelewem na 150 pln a może nawet 200. Muszę się podliczyć. Quote
Recommended Posts