Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc, bo u mnie narobiło się , oj narobiło. Gdyby ktoś z was wiedział o tym, że jakaś osoba poszukuje do wynajęcia mieszkania w Warszawie, to proszę dawajcie namiary do mnie, BARDZO PILNE

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogę przekazać jakieś rzeczy na bazarek, ale zupełnie nie kumam co i jak, więc jeśli ktoś jest obczajony z tematem proszę o PM. Cała ta sytuacja spędza mi sen z powiek.. Szczerze panią podziwiam Pani Jolu,jest Pani wielkim człowiekiem :Rose:

Posted

Nie jestem wielkim człowiekiem tylko mam sumienie i miękkie serce zarówno dla zwierząt jak i dla ludzi, choć nie ukrywam, że wolę te pierwsze. Jestem zwykłą starszą panią i bardzo się boję że w Tv zrobię z siebie pośmiewisko bo wolę gadać z psami, co bym nie powiedziała to one słuchają i się nie śmieją ze mnie, więc mam taką nadzieję że jak mnie zobaczycie w TV to mnie nie wyśmiejecie.

CHCĘ WAS POINFORMOWAĆ, ŻE MASZABERLA, KTÓREJ DZIĘKUJĘ, ZAŁATWIŁA MÓJ WYSTĘP Z PSAMI W TV2, WE WTOREK 7 KWIETNIA W AUDYCJI "PYTANIE NA ŚNIADANIE" GODZ. 10 - 10,10

Pokażę się ludziom tylko dlatego, ponieważ mam nadzieję, że pieski znajdą swoje domki, inaczej bym tego nie zrobiła, gdyz uważam, że to co robię dla nich jest czymś naturalnym, choć sporo osób myśli inaczej, natomiast taki występ w TV jest strasznie stresujący, a ja nie jestem nikim wybitnym.

Posted

[quote name='bajk21.']Nie jestem wielkim człowiekiem tylko mam sumienie i miękkie serce zarówno dla zwierząt jak i dla ludzi, choć nie ukrywam, że wolę te pierwsze. Jestem zwykłą starszą panią i bardzo się boję że w Tv zrobię z siebie pośmiewisko bo wolę gadać z psami, co bym nie powiedziała to one słuchają i się nie śmieją ze mnie, więc mam taką nadzieję że jak mnie zobaczycie w TV to mnie nie wyśmiejecie.

Pokażę się ludziom tylko dlatego, ponieważ mam nadzieję, że pieski znajdą swoje domki, inaczej bym tego nie zrobiła, gdyz uważam, że to co robię dla nich jest czymś naturalnym, choć sporo osób myśli inaczej, natomiast taki występ w TV jest strasznie stresujący, a ja nie jestem nikim wybitnym.

Pani Jolu, Pani jest Kims i to wybitnym
To co Pani robi jest wspaniale, w tak trudnej zyciowej sytuacji wziela Pani pod "swoje skrzydla" gromade psow
Co do wystepu w TV - ja nigdy bym sie nie odwazyla - ale o Pania jestem wyjatkowo spokojna, prosze byc dobrej mysli - wszyscy jestesmy z Pania, chociaz myslami:)

Posted

Dziekuję za wsparcie duchowe i cieszę się, że jesteście ze mną to pomoże mi jakoś wypaść, ja naprawdę nie czuję się kimś specjalnym, robię to wszystko, bo przecież ktoś musi to robić, a to gdy psy przychodzą do mnie i mnie liżą i cieszą się na mój widok jest wystarczającą satysfakcją, one nie udają, one są naprawdę największymi przyjaciółmi, a przyjaciół nie zostawia się w biedzie i to jest moja wykładnia przyjazni. Trzymajcie kciuki za moje pieski i ich występ. O siebie nie muszę się martwić, bo to nie ja mam się podobać ludziom, mnie nikt nie będzie chciał zaadoptować.:evil_lol:

Posted

[quote name='bajk21.']Nie jestem wielkim człowiekiem tylko mam sumienie i miękkie serce zarówno dla zwierząt jak i dla ludzi, choć nie ukrywam, że wolę te pierwsze. Jestem zwykłą starszą panią i bardzo się boję że w Tv zrobię z siebie pośmiewisko bo wolę gadać z psami, co bym nie powiedziała to one słuchają i się nie śmieją ze mnie, więc mam taką nadzieję że jak mnie zobaczycie w TV to mnie nie wyśmiejecie.

CHCĘ WAS POINFORMOWAĆ, ŻE MASZABERLA, KTÓREJ DZIĘKUJĘ, ZAŁATWIŁA MÓJ WYSTĘP Z PSAMI W TV2, WE WTOREK 7 KWIETNIA W AUDYCJI "PYTANIE NA ŚNIADANIE" GODZ. 10 - 10,10

Biorąc pod uwagę jak "wielkodusznych":mad: ludzi widuję dookoła,jest Pani absolutnie wybitna. Rzecz w tym ,ze nie załamuje Pani rąk. Dla tych kudłaczy ogoniastych.:loveu: I to jest godne naśladowania.
A w telewizorni nie będzie tak źle,jak o piesiakach mowa - to wdzięczny temat (nawet gdy sytuacja wdzięczna dużo mniej:shake:). Trzymam kciuki - będę oglądać.

Posted

To już za godzinę.
Jolu, przeżywam to jakbym to ja miała tam być :roll:.
Podziwiam Cię zgadzam się z opinią, że jesteś KIMŚ :loveu:.
Trzymam kciuki za Ciebie i za pieski.

Posted

Nie ogladalam ale slyszalam ze wszystko sie udalo - czy ktos juz widzial?

Podobno wystep bardzo wiarygodny a p. Jola - naturalna

I podobno czesc pieskow znalazlo domy ale nie znam jeszcze szczegolow

Posted

Programu też nie widziałam, więc nie będę się wypowiadała. Oczywiście nie powiedziałam tego co bym chciała bo się trochę zestresowałam. Domki znalazły szczenięta sztuk trzy i Vega, niestety Łysek, choć to najmądrzejszy z psów, domku nie znalazł, Kory nie było w TV, bo chyba udzieliło jej się moje zdenerwowanie i wymiotowała. Teraz czekam tylko na kasę i będę chciała je porozwozić, chyba że padnie również samochód córki, bo coś porobiło się chyba ze sprzęgłem, to wtedy będę Was prosiła o pomoc. Dziękuję Wam wszystkim, za wszystko i postarajcie się o mnie nie zapomnieć, bo jak to się mówi "w jedności siła" i teraz dzięki Wam tak się czuję.

Posted

[quote name='bajk21.']Programu też nie widziałam, więc nie będę się wypowiadała. Oczywiście nie powiedziałam tego co bym chciała bo się trochę zestresowałam. Domki znalazły szczenięta sztuk trzy i Vega, niestety Łysek, choć to najmądrzejszy z psów, domku nie znalazł

Łysek od razu przykul moja uwage, cudowny otwarty psiak, szkoda ze tak malo go pokazali - pewnie dlatego nie znalazl domu

Gdzie maja trafic psiaki, w jakie rejony? Mam nadzieje ze niezbyt daleko?:roll:

No a my no coz, caly czas zostajemy do pomocy

Posted

Rzeczywiście w programie były dwa szczeniaczki, bo jeden jest jeszcze w lecznicy, ale jest tak podobny żółty do żółtego, że nikt się nie zorientuje który jest który. Problem jest w dowiezieniu, ponieważ jedna z żółtych miałaby domek w Poznaniu, druga w Warszawie, a Vega do Nowego Dworu Mazowieckiego, biała do Warszawy. Natomiast program dał trochę dobrego i trochę złego. Dobrego bo część psiaków znalazła domki, a złego bo kobieta od której wynajmuję dom, zadzwoniła i powiedziała, że ona nie wiedziała że ja mam tyle psów, inawet myślała, że przedłuży mi o rok za większą opłatą, ale teraz to tylko wtedy jak mi zostaną tylko dwa psy. To jest nierealne ponieważ ja nawet gdybym wracała do Warszawy to ze mną szło by 5 psów bo to są psy chore. Natomiast jeżeli nie pozostanie tylko 2 psy, to mam termin wyprowadzki skrócony do końca czerwca. I problem się powiększył.

Posted

Że też akurat musiała obejrzeć ten program. Co za podłe i bezduszne babsko. Czyli jeżeli nie da się przekonać do pięciu psów to wyprowadzka pod koniec czerwca :shake:.
Poznań to kawał drogi, Pani Jolu czy ten dom jest jakoś sprawdzony? Ten i inne? Czy to są pewne domy?

Posted

bajk21. napisał(a):
kobieta od której wynajmuję dom, zadzwoniła i powiedziała, że ona nie wiedziała że ja mam tyle psów, inawet myślała, że przedłuży mi o rok za większą opłatą, ale teraz to tylko wtedy jak mi zostaną tylko dwa psy. To jest nierealne ponieważ ja nawet gdybym wracała do Warszawy to ze mną szło by 5 psów bo to są psy chore. Natomiast jeżeli nie pozostanie tylko 2 psy, to mam termin wyprowadzki skrócony do końca czerwca. I problem się powiększył.

Do glowy jej nie przyszlo ze szuka Pani KAZDEGO zrodla zeby znalezc psom domy???
Jestem oburzona! Co za ludzie bez serca?!

Posted

[quote name='bajk21.']Rzeczywiście w programie były dwa szczeniaczki, bo jeden jest jeszcze w lecznicy, ale jest tak podobny żółty do żółtego, że nikt się nie zorientuje który jest który. Problem jest w dowiezieniu, ponieważ jedna z żółtych miałaby domek w Poznaniu, druga w Warszawie, a Vega do Nowego Dworu Mazowieckiego, biała do Warszawy. Natomiast program dał trochę dobrego i trochę złego. Dobrego bo część psiaków znalazła domki, a złego bo kobieta od której wynajmuję dom, zadzwoniła i powiedziała, że ona nie wiedziała że ja mam tyle psów, inawet myślała, że przedłuży mi o rok za większą opłatą, ale teraz to tylko wtedy jak mi zostaną tylko dwa psy. To jest nierealne ponieważ ja nawet gdybym wracała do Warszawy to ze mną szło by 5 psów bo to są psy chore. Natomiast jeżeli nie pozostanie tylko 2 psy, to mam termin wyprowadzki skrócony do końca czerwca. I problem się powiększył.

Nikczemny basztyl:angryy:. Och, oby sama musiała kiedyś dachu nad głową szukać:angryy: Jestem wściekła, ona te warunki z czystej podłości, złośliwości i zawiści.:mad:

Posted

Niestety, tacy są ludzie, a ja muszę coś wymyślić bo już mało czasu. Domków nikt nie sprawdzał, dlatego muszę jakoś tam dojechać z psami, żeby się przekonać jak to wygląda w rzeczywistości. Niektórzy chcą, żeby im przywiezć po świętach. Mam nadzieję, że domki będą dobre i nikt się nie wycofa. Nie wiem tylko co zrobić z tym Poznaniem. Jeśli zaś chodzi o jakiś domek dla nas,to muszę dać ogłoszenie w Ofercie, może coś się znajdzie.
Dzięki, że jesteście ze mną, bo tak to nie wiem co bym zrobiła.

Posted

bajk21. napisał(a):
Niestety, tacy są ludzie, a ja muszę coś wymyślić bo już mało czasu. Domków nikt nie sprawdzał, dlatego muszę jakoś tam dojechać z psami, żeby się przekonać jak to wygląda w rzeczywistości. Niektórzy chcą, żeby im przywiezć po świętach. Mam nadzieję, że domki będą dobre i nikt się nie wycofa. Nie wiem tylko co zrobić z tym Poznaniem. Jeśli zaś chodzi o jakiś domek dla nas,to muszę dać ogłoszenie w Ofercie, może coś się znajdzie.
Dzięki, że jesteście ze mną, bo tak to nie wiem co bym zrobiła.

Pani Jolu ale trzeba sie koniecznie upewnic - zeby nie jechala Pani z psami a potem taka niespodzianka - ze jednak rezygnuja:shake:
Nie mam tez jak pomoc w transporcie:-(

Posted

Dziewczyny dziękuję wam bardzo, po świętach idzie jeszcze do adopcji AZA i taki czarny szczeniak, którego wzięłam z lecznicy bo facet go przyniósł, powiedział, żeby go oddali do schronu bo to nie jego. Szkoda zrobiło mi się szczeniorka i żeby nie poszedł tam gdzie niepotrzeba wzięłam do siebie. Ludzie dzwonili po AZĘ to ja im wciskałam inne i jedna kobieta powiedziała, że go bierze. Sunię nazwałam Bella.
http://www.fothost.pl/upload/09/15/ea6964e0.jpg
http://www.fothost.pl/upload/09/15/2464aa14.jpg

Jest jeszcze jedna sunia, obecnie przebywa w lecznicy, poniewż ma babeszię, znalazłam ją leżącą na drodze wiejskiej, miala ze czterdzieści kleszczy i widać jej było żebra, nie mogłam jej tak zostawić.
http://www.fothost.pl/upload/09/15/6d284a3e.jpg
http://www.fothost.pl/upload/09/15/061ad767.jpg

Posted

[quote name='bajk21.']Dziewczyny dziękuję wam bardzo, po świętach idzie jeszcze do adopcji AZA i taki czarny szczeniak, którego wzięłam z lecznicy bo facet go przyniósł, powiedział, żeby go oddali do schronu bo to nie jego. Szkoda zrobiło mi się szczeniorka i żeby nie poszedł tam gdzie niepotrzeba wzięłam do siebie. Ludzie dzwonili po AZĘ to ja im wciskałam inne i jedna kobieta powiedziała, że go bierze. Sunię nazwałam Bella.
http://www.fothost.pl/upload/09/15/ea6964e0.jpg
http://www.fothost.pl/upload/09/15/2464aa14.jpg

Jest jeszcze jedna sunia, obecnie przebywa w lecznicy, poniewż ma babeszię, znalazłam ją leżącą na drodze wiejskiej, miala ze czterdzieści kleszczy i widać jej było żebra, nie mogłam jej tak zostawić.
http://www.fothost.pl/upload/09/15/6d284a3e.jpg
http://www.fothost.pl/upload/09/15/061ad767.jpg

Cieszę się w imieniu Azy, taka fajna suńka :loveu:. Czyli zostaje : Czarny,Łysek,Daszek,Kora,Ares (piękny chłopak:loveu:) i sunia w lecznicy?
Jak dobrze,że sunia trafiła na Panią. Choć branie kolejnych piesów w tej sytuacji jest szaleństwem..NO to ja składam zamówienie u boga na duży transport szalonych ludzi:razz: Na święta życzę wszystkim ludziom miłości w oczach Psa, a wszystkim Psom miłości w oczach człowieka. Zaś wszystkim Psom w potrzebie takich Pań Jol;)