Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cicho, bo pani Joli padł komp, jej psiakom pozakładałam wątki i porobiłam ogłoszenia, no i oczywiście pracujemy ciężko nad znalezieniem dobrych domków;)

Posted

Oj Malagos ! Ja tam cały czas zaglądam. Jest tam piekna sunia loenberga Lala, która przypomina moją Diankę. Żal serce ściska. Piękne psy a przyszłość niepewna:shake:

Posted

gagata napisał(a):
U Margo już dxziała jej TZ - komp rozebrany na części pierwsze....:diabloti:

to dobrze, ze tylko komp rozebrany :diabloti:
Wczoraj w Jedynce PR w porgramie dr Sumińskiej padło pytanie, czy jest jakieś wsparcie dla osoby, ktora ma kilkanaście psów.I Sumińska odpowiedziała, ze taka osoba powinna sie zgłosic do gminy, że to jakby małe przytulisko, i ze gmina ma pieniadze unijne na taki cel.
PIERWSZE SŁYSZĘ :crazyeye:
A siedze w urzęddzie gminy i gmina nie wie o zadnych funduszach, tym bardziej na prywatne psy prywatnej osoby, choćby i maiała ich 100.

Posted

W osięcinach Wójt dał pieniadze na sterylkę i karmę dla bezdomniaków, które dziewczyny zbierają. Gmina jest biedna i nie stać ich na podpisanie umowy ze schroniskiem więc wsparli prywatną osobę zbierającą bezdomniaki.

Posted

Saphira napisał(a):
W osięcinach Wójt dał pieniadze na sterylkę i karmę dla bezdomniaków, które dziewczyny zbierają. Gmina jest biedna i nie stać ich na podpisanie umowy ze schroniskiem więc wsparli prywatną osobę zbierającą bezdomniaki.

A ja w piątek "namierzyłam" w okolicach Sochaczewa panią, która też przygarnia takie bezdomne biedy (bądź jest nimi "obdarowywana" :-().
Uzbierało się ok.100... Jak jej pomóc? Bo ona cały swój wolny czas poświęca tym psiakom. Nawet nie ma czasu zajmować się adopcjami...

Posted

Abrakadabra napisał(a):
A ja w piątek "namierzyłam" w okolicach Sochaczewa panią, która też przygarnia takie bezdomne biedy (bądź jest nimi "obdarowywana" :-().
Uzbierało się ok.100... Jak jej pomóc? Bo ona cały swój wolny czas poświęca tym psiakom. Nawet nie ma czasu zajmować się adopcjami...

Pewnie przydałyby się ogłoszenia !

100 bid :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To nawet Roma z Przemyśla tyle nie miała :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Ja mam 5 swoich i 2 na tymczasie, i sobota oraz niedziela głównie sie składala z gotowania, krojenia, karmienia, wychodzenie z psami.... Tymczasy osobno, bokserka siostry osobno, Sońka osobno, małe szczekajace osobno...Jak wracalam z jednymi, pora na spacer z drugimi :cool1:
jutro do pracy na 7 rano, wstane chyba o 5 by nadążyć ze wszystkim. To jak mozna mieć 100? :crazyeye: