sonia&me Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Taak:) ja się tylu rzeczy o moim psie dowiaduje codziennie:) aż stwierdziłam że muszę się włączyć do tej rozmowy i troche się podzielić. Ale żeby nie było minotonnie opowiem o całkiem miłym spotkaniu. Moja psina to istna maniaczka aportowania też pewnego dnia idę z psiną na polankę i bawimy się kongiem na sznurku. Podchodzi starszy pan z dzieckiem (domyślam się że wnuczką) i dziewczynka rusza na Sonie.Pan szybko łapie dziecko i mówi że nie wolno podbiegać do obcych psów. Ja widząc jak ją ciągnie miałam chwile dobroci:loveu: i chwytam psiaka pozwalając pogłaskać. Zadowolona dziewczynka głaskała ją delikatnie po boku. Pan widząc zabawkę "No widzisz, bo to są takie psy sportowe"i mam sportowego psa z chorymi stawami:multi: [B] Bzik [/B]to będzie West Highland [B]Black[/B] Terier:lol: i wszystko pasuje:) Quote
Kisses Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [SIZE=1]Bzikowa, to Ty nie wiedziałaś, że westie czarne też sa? :diabloti:[/SIZE] Wczoraj, jak byłam z Simbą na 'kupie'. Sąsiadka: Przepraszam, co to za rasa? Ja: Cairn Terrier S: Terrier co? J: Cairn Terrier S: A ja myślalam, jak widziałam z daleka, ze to buldog francuski! Jak to usłyszałam nie wiedziałam, co jej odpowiedzieć, wryło mnie :diabloti: Quote
sonia&me Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Kisses przeciez one takie podobne :cool3: można się pomylić zawsze:evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ja zawsze słyszę pytania odnośnie Diany (york): "A ona nie gryzie?" Albo ludzie biorą ją za szczeniora, bo mała (25 cm w kłębie) i się dziwią że ma 2 lata :D Quote
akodirka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Aleksandrossa'] Albo ludzie biorą ją za szczeniora, bo mała (25 cm w kłębie) i się dziwią że ma 2 lata :D[/quote] hehe, niedawno jakaś dziewczyna się pytała ile lat ma pies jak szłam z kol. i jej psem (w typie owczarka belgijskiego który ma 4miesiące) Quote
Sylwia K Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 dziecko sąsiada jest przekonane, ze mój bullterier nie był psem tylko króliczkiem:lol: i już nie raz kłóciło się ze swą opiekunka na ten temat pod moją bramą dziecko ma ok 2 latek Quote
sonia&me Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 A propo wieku to takie teksty "A ten pies to młody prawda?" ja na to "taak 12 lat dopiero":evil_lol:co tam że Sonia ma siwą brodę:) A o drugim psie (mieszaniec, prawie 70 kg:cool3:) "a ten konik to jaki duży urośnie?" Quote
Grey Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Witam! Czytalem wypowiedzi i jest to normalne ,że wiele psów nie lubi,a także właściciele, żeby głaskać. U mnie ,nie było problemu,pierwszy już od kilku m-cy nie dał się pogłaskać,potem drugi nikogo nie dopuścił do mnie. Zwróciłem uwagę na avatary i uważam, że najładniejszy to LakusiowaPani. Francuzik ładny,ale nogi pani!!,proszę powiększenie. Pozdrawiam.:lol: Quote
akodirka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Grey']Witam! Czytalem wypowiedzi i jest to normalne ,że wiele psów nie lubi,a także właściciele, żeby głaskać. U mnie ,nie było problemu,pierwszy już od kilku m-cy nie dał się pogłaskać,potem drugi nikogo nie dopuścił do mnie. Zwróciłem uwagę na avatary i uważam, że najładniejszy to LakusiowaPani. Francuzik ładny,ale nogi pani!!,proszę powiększenie. Pozdrawiam.:lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt: Quote
sonia&me Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 akodirka masz absolutną rację:roflt::roflt::roflt: Quote
Jagoodkaxd Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='sonia&me']akodirka masz absolutną rację:roflt::roflt::roflt:[/quote] Dołączam się xD :roflt::roflt::roflt: Quote
sonia&me Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Grey']Witam! Czytalem wypowiedzi i jest to normalne ,że wiele psów nie lubi,a także właściciele, żeby głaskać. U mnie ,nie było problemu,pierwszy już od kilku m-cy nie dał się pogłaskać,potem drugi nikogo nie dopuścił do mnie. [/quote] Nie wykluczam że jakaś głupia jestem:stupid: ale nie za bardzo rozumiem:grin: Quote
madeleine Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='sonia&me']akodirka masz absolutną rację:roflt::roflt::roflt:[/quote] chciałam napisać to samo ale bałam się, że wyjdę na niemiłą :diabloti: Quote
yuki Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 aż dostałam głupawki:grin:przez te Wasze komentarze!:) Quote
sonia&me Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ee tam kto by się przejmował:evil_lol: Ale chyba nie byłoby źle wrócić do wątku tak myśę. Bo czasem myślę:cool1: Ide sobie z moją psicą grzecznie nikomu nie wadząc nagle podbiega jakaś kobita i drze się prawie że do mnie "Jak pani może tak w miejscu publicznym z tym zwierzęciem! Pies to tylko pies im nie wolno ufac!":crazyeye: Ja spojrzałam dziwnie odpowiedziałam "Człowiek to tylko człowiek po co z nim rozmawiać" :diabloti:i poszłam.Ale teraz sobie myśle że mogłam odpowiedzieć coś barziej błyskotliwego:evil_lol:trudno Quote
Daga&Maks Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Grey'] Zwróciłem uwagę na avatary i uważam, że najładniejszy to LakusiowaPani. Francuzik ładny,ale nogi pani!!,proszę powiększenie. Pozdrawiam.:lol:[/QUOTE] a to dobre :roflt: Quote
Bowtruckle Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [FONT=Times New Roman]u mnie, na osiedlu jest taki 'ćpunek', raz go do jakiegoś ośrodka zabiorą, raz z ośrodka jakiegoś wraca. aż miło czasami, aczkolwiek całkiem przypadkiem się przejść blisko 'miejsca jego zamieszkania', bo człowiek na prawdę, zyskuje przy bliższym poznaniu! :evil_lol: dzisiaj do określeń, jakie zawsze rzuca pod adresem mojego psa doszło 'prośniątko' , co w domu zaowocowało 'prosiątkiem', co razem z ukochaną rodzicielką przekształciłyśmy w świniaka, co niespodziewanie przeszło w "świnkę morską na sterydach" :loveu:[/FONT] Quote
C&B Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 To wy mi powiedźcie, czy mój pes wygląda jak kot?:crazyeye: Idę z Cziką i nagle wyprzedza mnie człek i mów: -To kot czy kotka? Ja wyłup xD - Szukam dla mojego kota lali -Ale moja to suczka, a nie kotka -Bez różnicy i tak ładne będą Quote
J & A Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Pewna przypadkowa Pani stwierdziła , że mój szczeniaczek Siberian Husky to Malamut. Więc oznajmiłam , że to Husky. Po czym Pani odparła , że na pewno nie. No to jej mówię , że sunia ma rodowód. To powiedziała , że ona wie lepiej a w tych związkach to się nie znają. :evil_lol: I gadaj tu z taką... Quote
LakusiowaPani Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Grey']Witam! Czytalem wypowiedzi i jest to normalne ,że wiele psów nie lubi,a także właściciele, żeby głaskać. U mnie ,nie było problemu,pierwszy już od kilku m-cy nie dał się pogłaskać,potem drugi nikogo nie dopuścił do mnie. Zwróciłem uwagę na avatary i uważam, że najładniejszy to LakusiowaPani. Francuzik ładny,ale nogi pani!!,proszę powiększenie. Pozdrawiam.:lol:[/quote] To tylko obrazek który nie ma ze mną nic wspólnego. A poza tym mam shih-tzu i nóżki fiu fiu fiu:cool3::cool3: A tak na marginesie to nieładnie sie nabijac z innych nawet z tej pani na obrazku. :mad::mad::shake::shake: Quote
LakusiowaPani Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Zmieniłam avatar na mojego Lakusia!!:p :eviltong: Quote
Alba1986 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Witam! A mi się częst zdaża słyszeć '' jaki fajny mały husky'' podczas gdy moja sunia to 100% kundelek:diabloti: Quote
Arwilla Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='J & A']Pewna przypadkowa Pani stwierdziła , że mój szczeniaczek Siberian Husky to Malamut. Więc oznajmiłam , że to Husky. Po czym Pani odparła , że na pewno nie. No to jej mówię , że sunia ma rodowód. To powiedziała , że ona wie lepiej a w tych związkach to się nie znają. :evil_lol: I gadaj tu z taką...[/quote] Ta przypadkowa Pani ma kilkanaście klonów w mojej okolicy....:evil_lol: Mój husky też jest malamutem.... też ma papiery, ale nie szkodzi...jest i już.... A jak pytam dlaczego, to słyszę "bo duży jest"....:evil_lol: "Gołym" okiem widac,że "malamut"...prawda?....:cool3: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images43.fotosik.pl/139/23207376d99ad3b8med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Daga&Maks Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 u mnie w okolicy jest na odwrót wszystkie malamuty to husky :diabloti: Quote
Recommended Posts