Jump to content
Dogomania

starsza BARBI po niesamowitej przemianie - zostaje u JoSi :)

Recommended Posts

Posted

Nie jest samotna,porzucona,zmarznięta.Tak samo wierzę,ze ona wie,że to co robisz to dla jej dobra.Nie cieszyłaby sie gdy do niej przemawiasz.A i kroczków coraz więcej....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Barbi, wczoraj wieczorem podczas oglądania Faktów, położyła bez zapraszania przednie łapki na moich udach i tak spała. Dzisiaj podbiegła merdając ogonkiem i witała mnie z resztą psów. Stres poschroniskowy mija w niesamowitym tempie. Jeszcze na zewnątrz nie chce chodzić, wydaje mi się to pamięcią weta. Pastylki daję jej w pokarmie i nie ma sprawy, nie ucieka, miskę ma w kuchni razem z resztą.
Dojdzie leczenie jamnika, bardzo złe wyniki analizy krwi, głównie nerek i wątroby.

Posted

zaraz się ogarniam
lecę na pocztę i jeśli to te rzeczy
wystawiam :)

jeszcze bym chciała się z Maxem dziś spotkać i przechwycić może plakaty od Fasolki więc nie wiem jak to w czasie będzie, ale na pewno się tym zajmę :)

Posted

Wczoraj było dobrze, dzisiaj Barbi obudziła się z zalepionym noskiem, jedna dziurka całkiem zawalona.
To taka kochana suczka, bardzo przyjazna, z dnia na dzień coraz bardziej ufna, piękność dla konesera z wyobraźnią.
Dzwonię do innych wetów, dowiaduję się gdzie robić wymaz, żeby antybiotyki były celowane a nie z sufitu.

Posted

JoSi napisał(a):
Wczoraj było dobrze, dzisiaj Barbi obudziła się z zalepionym noskiem, jedna dziurka całkiem zawalona.

Przy takiej zgniłej pogodzie,to i zdrowego zalepia,a co dopiero chorą Barbisie:shake: