mru Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 czerwiec 2010 Barbi zostaje u JoSi :lol: 3 lutego: [SIZE=5][SIZE=2][SIZE=3]stan kostny twarzoczaszki Barbi jest fatalny i jak sama JoSi pisze:[SIZE=5] Barbi jest w Arce, ja w domu. RTG makabryczny, brak nie tylko kości nosa ale i podniebienia, z jednej strony zęby nie mają nawet rusztowania kostnego, z drugiej cienkie.Po tej operacji jeśli wszystko dobrze pójdzie, czeka ją jeszcze za jakiś czas usunięcie listew sutkowych bo pełno guzów. Bardzo prosimy o choć najmniejsza wpłatę bo tu każdy grosz sie liczy.:modla: prosimy o pomoc :shake: każda wpłata cenna Jeśli ktoś miałby ochotę wspomóc Barbie pieniężnie, jest taka możliwość :smile: Pieniążki należy kierować na konto obecnej tymczasowej opiekunki Barbie - JoSi Joanna Siwanowicz, 30-147 Kraków, ul. Na Błonie 15/118 PKO BP SA II O/C Kraków 68 1020 2906 0000 1902 0096 2704 dziękujemy! *** Nasze maleństwo pojechało do DT do Krakowa do JoSi :) bardzo boi się otwartej przestrzeni. :shake: Wyniesiona na dwór nie rusza się lub przewraca na plecki :( w domu leży przeważnie w jednym miejscu... jednak zaczyna machać ogonkiem :p Niestety na listwie mlecznej wykryto guzki... jeden jest sporawy wciąż trwa leczenie Barbi - potrzebujemy Waszego wsparcia :(:(:( nr telefonu do tymczasowej opiekunki: 012-638-00-83 *** Gdzieś na końcu świata taka suczka, o której powiedzieć, że nikt jej nie zauważa to mało... każdy przecież zauważa jej powykrzywiane ciałko każdy widzi siwą mordkę i krzywy pyszczek, któremu tak ciężko oddychać... no właśnie... więc nikt jej nie chce. Czy taka się urodziła? Czy miała wypadek? A może coś jeszcze straszniejszego? nikt tego nie wie, nikt nawet nie pamięta od kiedy jest w schronisku i skąd się tu wzięła. niedoskonałości łatwo jest zobaczyć, ale przecież ta suczka to coś więcej niż krzywe to czy tamto... to mądre oczy i psia miłość... do wzięcia! Barbi to mała suczka z Orzechowców, przez ostatnie parę lat mieszkała z Zeniem. Czy podzieli jego smutny los? A może ktoś z Was pokocha ją zanim to małe ciałko zgaśnie..? Barbi nie jest już młoda - ma około 12 lat krzywą przegrodę nosową, więc trudno jej się oddycha ma piękną szarą półdługą sierść Barbi dogaduje się z innymi psami! W schronisku jej szanse na adopcje są ZEROWE - dla odwiedzających... nie istnieje Ludzi lubi. Ale wiele lat samotności sprawiło, że sunia próbuje sama sobie przetłumaczyć a nam pokazać, że człowiek nie jest jej potrzebny. A przecież jest... Kiedy jest obok człowiek - nie naprasza się. Siedzi w kącie niepewnie machając ogonkiem... wie, że jest za brzydka żeby być kochaną wie, dlaczego tam jest wie, że otwierając się bardziej na człowieka... może się tylko zawieść. nie pozwólmy jej w to naprawdę uwierzyć suczka przebywa w schronisku w Orzechowcach k/Przemyśla Kontakt w sprawie adopcji BARBI: e-mail: [email protected] tel. 782 670 611 :) banerek od Szpilki! :) i od Neczki! :D a także od Isadorki :):) Quote
Charly Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 o Mru:placz::placz: to najpiękniejsz starowinka jaką kiedykolwiek widzialam:placz: Ale taka biedna:placz: Quote
mru Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 to nie ja :) w Orzechowcach takie dostała! :loveu: super imie - mi sie też podoba! no jak Neczka wysłała mi jej foty to kurcze... szkoda, że sama jej zabrać nie mogę! edit - inne fotki wkleję: Quote
Isadora7 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Nomen omen.... super imię, fajna drobinka Quote
elmira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 No właśnie tak mi sie wydawało, ze ma numerek z Orzchowców. Mówcie, co chcecie, ale ona jest piekna! Quote
mru Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 strasznie mi się jej sierść podoba i łapki :loveu::loveu::loveu: Quote
elmira Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 A mi przede wszytkim oczy i pysio jak u małpki. Quote
Neczka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ona jest przecudowna... i ma taki słodki pyszczek... :loveu: Mru, ogromne dzięki za ten wątek :Rose: Quote
siekowa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ona jest śliczna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Niestety mogę tylko pomóc w ogłaszaniu Barbi. Quote
israel Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jaka słodka Sunia, biegnij Malutka Barbi po Swój Domek!!! Quote
Becia66 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Barbi nie lubi niestety mizdrzyć sie do zdjęć...jak widzi aparat to czmycha do szopy.....:eviltong: Dobrze że ma wąteczek, dzięki mru - a więc domku szukamy...:lol: Quote
mru Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 dzięki ludzie za taki oddźwięk! :multi: ale przecudniaste zdjęcie, beciu! Quote
anouk92 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Przepadłam...zakochał się...to jest moje marzenie...niestety w najbliższym czasie nie do spełnienia:shake: Quote
matinestka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cudna Barbi ... chodz z ciotka na samą góre .. pokaż wszystkim dookoła swój ogromny czar.... szukamy tWOJEJ mIŁOSCI TEJ NAJWIĘKSZEJ W ŻYCIU!!!!!!!!!!!!!! :bluepaw: Quote
Neczka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 siekowa, będziemy bardzo wdzięczni :) Quote
SZPiLKA23 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Banerek, jak przystało na barbi różowy ;) Quote
Charly Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 wspanialy banerek. uwazam ze podpisy są stanowczo za krotkie jaka ona jest piękna wielokolorowa:loveu: cudna:loveu: Quote
MagdaH Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ...rany:placz::placz::placz:a ma ona jakąś budę chociaż?zima idzie, domki się hurtowo nie cisną....hopamy chociaż Quote
Neczka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ....z dziurawą podłogą, w której się chowa :-( Teraz dostała na zimę koszyk ze słomą i tam najczęściej przebywa :shake: Quote
Becia66 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Śliczny banerek Szpileczko zrobiłaś - taki Barbisiowaty....:loveu: Quote
Neczka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 i taki se jeszcze jeden, mniej słodki :roll: Quote
Recommended Posts