b-b Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Zjawi się domek, który nie przestraszy się PA :) Quote
Murka Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Najważniejsze, że jest odzew, to dobrze wróży :) Quote
mar.gajko Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 TO piękna, wdzięczna sunia. I ma TO COŚ :) jakiś urok, wdzięk. Szybciutko znajdzie dom. Zwłaszcza, że nie jest duża, tylko średniaczek taki. Quote
wieso Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 O wlasnie, jakiej wielkosci jest Auris ? Jak sie zmienila nasza dziewczyna z bojacej, przestraszonej, zahukanej suni w piekna, usmiechnieta i taka pelna czasu panienke :) Quote
Nutusia Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Jeszcze się domek trafi taki, który sam się będzie prosił o wizytę PA! ;) :D Quote
Maciek777 Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 O wlasnie, jakiej wielkosci jest Auris ? Służę pomocą ;) Na fotkach wydaje się mniejsza, w rzeczywistości jest wielkości labradora/retrievera, myślę, że waży ponad 20 kg, tak ze 23 bym jej dała. Dzisiaj miałam pierwszy tel. z Warszawy z zapytaniem o Auris. Pani wypytywała o suczkę i o jej stosunek do dzieci, wydawało mi się, ze jest zainteresowana adopcją W momencie, kiedy powiedziałam o wizycie PA pani jakby się wycofała; powiedziała, ze porozmawia z mężem i oddzwoni. A dzisiaj Murka w rozmowie z TZ powiedziała, że Auris nie ma wad - czyli mamy sunię ideał ;) Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo może faktycznie coś nie tak z tym domem było... Ja, jeśli już wydaję zwierzaka do adopcji, to zawsze mówię, że to wizyta nie jak przed adopcją dziecka, ale niektórych jakakolwiek odstrasza ;) Skoro taki z niej ideał to koty też lubi? :) Quote
Guest TyŚka Posted September 23, 2015 Posted September 23, 2015 Jasne, że Auris należy się najlepszy domek, zwłaszcza że jest śliczna, to będzie w czym wybierać :) Quote
Tola Posted September 23, 2015 Author Posted September 23, 2015 Zapomniałam napisać: Auris była ważona w lecznicy i waży 20,5 kg :) ;) Quote
wieso Posted September 25, 2015 Posted September 25, 2015 A Co tu tak cichutko, gdzie sie to cale towarzystwo podzialo ? Co tam u pieknieje Auris? Quote
Anecik Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 A Co tu tak cichutko, gdzie sie to cale towarzystwo podzialo ? Co tam u pieknieje Auris? Ja troszkę musiałam zająć się pozostałymi sprawami życiowymi :) Uznałam że nie mogę wstawać rano i na dogo a reszta leży i kwiczy. Dogomania czy co? :D Co nie zmienia faktu że na ulubione wątki zerkam :) Co tam Mureczko u Auris? Quote
Murka Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Wszystko ok u suni, w czwartek jej zdjęłam kołnierz. Wspaniale bawi się z psami :) Tola mnie poinformowała, że ta pani co dzwoniła nadal jest sunią zainteresowana i dzisiaj jest w Lublinie, ma do nas podjechać, bo chce zobaczyć sunię na żywo i wówczas podjąć decyzję. Quote
Anecik Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Tola mnie poinformowała, że ta pani co dzwoniła nadal jest sunią zainteresowana i dzisiaj jest w Lublinie, ma do nas podjechać, bo chce zobaczyć sunię na żywo i wówczas podjąć decyzję. O rety to może się uda Złotowłosej znaleźć domek :) Quote
Guest TyŚka Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Trzymamy kciuki, by "zaiskrzyło" :) Quote
Murka Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Państwo byli (bardzo sympatyczni) i chyba się im Auris spodobała :) Suńka zaprezentowała się fantastycznie mimo paskudnej pogody. Quote
Anecik Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Państwo byli (bardzo sympatyczni) i chyba się im Auris spodobała :) Suńka zaprezentowała się fantastycznie mimo paskudnej pogody. Quote
Havanka Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Właśnie miałam pytać o wynik wizyty. Może coś z tego będzie? Quote
Guest TyŚka Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Miejmy nadzieję :D Nie przestaję kciukować! Quote
Poker Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Kciukam, kciukam. Szkoda,że nie mamy po 50 kciuków. Quote
b-b Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Państwo byli (bardzo sympatyczni) i chyba się im Auris spodobała :) Suńka zaprezentowała się fantastycznie mimo paskudnej pogody. Oby! Oby! :) Quote
Bogusik Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 I ja dołączam do grona kciukujacych :) Quote
b-b Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Może dzisiejszy dzień przyniesie jakieś zmiany? ;) Quote
mar.gajko Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Państwo nie dzwonili? Nic nie wiadomo? Quote
b-b Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Myślałam ,że się prześpią i dzisiaj zadzwonią... Nadal trzymam kciuki! Jak nie ten to inny domek czeka na ciebie maleńka :) Quote
Recommended Posts