Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O wlasnie, jakiej wielkosci jest Auris ? Jak sie zmienila nasza dziewczyna z bojacej, przestraszonej, zahukanej suni w piekna, usmiechnieta i taka pelna czasu panienke :)

Posted

O wlasnie, jakiej wielkosci jest Auris ?

Służę pomocą ;)

Na fotkach wydaje się mniejsza, w rzeczywistości jest wielkości labradora/retrievera, myślę, że waży ponad 20 kg, tak ze 23 bym jej dała. 

Dzisiaj miałam pierwszy tel. z Warszawy z zapytaniem o Auris.

Pani wypytywała o suczkę i o jej stosunek do dzieci, wydawało mi się, ze jest zainteresowana adopcją

W momencie, kiedy powiedziałam o wizycie PA pani jakby się wycofała; powiedziała, ze porozmawia z  mężem i oddzwoni.

A dzisiaj Murka w rozmowie z TZ powiedziała, że Auris nie ma wad - czyli mamy sunię ideał ;)

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło bo może faktycznie coś nie tak z tym domem było...

Ja, jeśli już wydaję zwierzaka do adopcji, to zawsze mówię, że to wizyta nie jak przed adopcją dziecka, ale niektórych jakakolwiek odstrasza ;)

Skoro taki z niej ideał to koty też lubi? :)

Posted

Jasne, że Auris należy się najlepszy domek, zwłaszcza że jest śliczna, to będzie w czym wybierać :)

Posted

A Co tu tak cichutko, gdzie sie to cale towarzystwo podzialo ? Co tam u pieknieje Auris?

Ja troszkę musiałam zająć się pozostałymi sprawami życiowymi :) Uznałam że nie mogę wstawać rano i na dogo a reszta leży i kwiczy. Dogomania czy co? :D

Co nie zmienia faktu że na ulubione wątki zerkam :)

Co tam Mureczko u Auris?

Posted

Wszystko ok u suni, w czwartek jej zdjęłam kołnierz. Wspaniale bawi się z psami :)

Tola mnie poinformowała, że ta pani co dzwoniła nadal jest sunią zainteresowana i dzisiaj jest w Lublinie, ma do nas podjechać, bo chce zobaczyć sunię na żywo i wówczas podjąć decyzję. 

Posted

Tola mnie poinformowała, że ta pani co dzwoniła nadal jest sunią zainteresowana i dzisiaj jest w Lublinie, ma do nas podjechać, bo chce zobaczyć sunię na żywo i wówczas podjąć decyzję. 

O rety to może się uda Złotowłosej znaleźć domek :)

Posted

Państwo byli (bardzo sympatyczni) i chyba się im Auris spodobała :)

Suńka zaprezentowała się fantastycznie mimo paskudnej pogody.

04icon_rotfl.gif04icon_rotfl.gif04icon_rotfl.gif

Posted

Państwo byli (bardzo sympatyczni) i chyba się im Auris spodobała :)

Suńka zaprezentowała się fantastycznie mimo paskudnej pogody.

Oby! Oby! :)