Anecik Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Z bazarku imiennego Auris uzbierała 155 zł - uzupełniłam w poście rozliczeniowym (#3) I oczywiście też trzymam kciuki :) Quote
Tola Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Wiadomo już coś, bo już mnie palce bolą od tego trzymania kciuków? :) Quote
wieso Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Auris sio Do domku, Toskowa czeka niecierpliwie W schronisku Quote
Anecik Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Ja dzisiaj troszkę mniej trzymałam bo robiłam swój pierwszy w życiu bazarek na Tomisia z Cushingiem i Bossskiego Franka :) I myślę że Auris się nie pogniewa jak zaproszę na niego bardzo serdecznie http://www.dogomania.com/forum/topic/333522-wszystkiego-po-trochu-po-raz-pierwszy-na-dogo-dla-tomisia-i-bossskiego-franka/ Wiadomo już coś, bo już mnie palce bolą od tego trzymania kciuków? :) Na a teraz mogę zmienić Tolę i już trzymam Quote
Anecik Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Zaglądam i czekam na jakiś przeciek . A tu nic :( Quote
Nutusia Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Oj, u nas decyzyjność to dłuuuuuuugi proces. Ale z pewnością prędzej czy później dla jakiegoś bezdomniaka zakończy się sukcesem ;) Quote
b-b Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Oj, u nas decyzyjność to dłuuuuuuugi proces. Ale z pewnością prędzej czy później dla jakiegoś bezdomniaka zakończy się sukcesem ;) I to jest najważniejsze :) Quote
Tola Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 I to jest najważniejsze :) Owszem, :) Ale chciałoby się, aby to był Auris ;) A co słychać u dziewczynki? Quote
b-b Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Owszem, :) Ale chciałoby się, aby to był Auris ;) No jasne, że by się chciało :) Quote
Tola Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 Halo..... Auris co u ciebie? Ja tez jestem ciekawa... Nikt nie dzwoni, nie pyta o sunię, jakoś tak cichutko się zrobiło. A sunia wciąż czeka na domek. Quote
mar.gajko Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 No, nie prawdobodobne. Taka piękna sunia. Quote
Murka Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Auris ma teraz nowego kolegę, Ergo, który był bardzo smutny, że jego dotychczasowa towarzyszka pojechała do domu. Bawią się razem wspaniale, bo jedno i drugie uwielbia gonitwy i przepychanki. Sunia nadal grzeczna i bezproblemowa. Aż dziw, że nikt się nią nie interesuje... Quote
Tola Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Auris ma teraz nowego kolegę, Ergo, który był bardzo smutny, że jego dotychczasowa towarzyszka pojechała do domu. Bawią się razem wspaniale, bo jedno i drugie uwielbia gonitwy i przepychanki. Sunia nadal grzeczna i bezproblemowa. Aż dziw, że nikt się nią nie interesuje... To dobrze, ze sunia zadowolona i ma z kim poszaleć. Szkoda tylko, ze ze nie ma zainteresowania sunieczką. Quote
Havanka Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Dziwię się, że nikt nie dzwoni. Piękne zdjęcia, cudowna suczka i zero telefonów. Dziś wyróżniłam jej olx na 7 dni. Zobaczymy czy to coś da. Quote
Recommended Posts