Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anecik, jestem, jestem ale z opoznienien i zadyszka jestem, tym czekaniem tak sie zmeczylam ze zasnelam z leptopem na amen, dobiero teraz Krasnal mnie polizal.
Anecik , wspaniale wyliczylas,( Hurra ! ) dolacz jeszcze moja stala ktora, przyjdzie w przyszlym tygodniu, bo zapomnialam przekazac....oj ta starosc....
Glaski dla Zlotowlosej :) a dla Was zaspane caluski

Posted

Anecik, jestem, jestem ale z opoznienien i zadyszka jestem, tym czekaniem tak sie zmeczylam ze zasnelam z leptopem na amen, dobiero teraz Krasnal mnie polizal.
Anecik , wspaniale wyliczylas,( Hurra ! ) dolacz jeszcze moja stala ktora, przyjdzie w przyszlym tygodniu, bo zapomnialam przekazac....oj ta starosc....

Dopisane :)

Posted

Sunia bardzo fajna, proludzka i propsia. Na fotkach wydaje się mniejsza, w rzeczywistości jest wielkości labradora/retrievera, myślę, że waży ponad 20 kg, tak ze 23 bym jej dała. 

Myślałam, że będzie mniejsza i chcieliśmy ją ulokować w domu, ale jest większa i energiczna. W tym momencie nie mamy miejsca w domu na takiego psa, dlatego jest w boksie. Zwłaszcza, że wet nie mógł jej przenocować (przyjął nagły przypadek - chorego psa), tylko ją wczoraj odrobaczył injekcyjnie, więc dopiero będą z niej wyłazić robale.

Na smyczy w miarę chodzi, na razie jednak nie chce się załatwić (w boksie też nic nie zrobiła). Ma ogromny apetyt. Jest bardzo łagodna i wesoła.

Wg mnie jest bardzo adopcyjna. Nie wiem jeszcze w jakim jest wieku, ale wygląda na młodziutką (ma białe ząbki i typowy dla młodziaków temperament). Ma trochę zdredziały ogon, zajmę się tym w wolnej chwili.

Porobiłam parę fotek, potem wrzucę.

Posted

Ona jest cudowna i faktycznie większa niż się spodziewałam. Jednak długołapna, smukła - takie, jak lubię :)

Posted

Ona jest cudowna i faktycznie większa niż się spodziewałam. Jednak długołapna, smukła - takie, jak lubię :)

Mnie tez wydawała się mniejsza, ale ja widziałam ja na otwartej przestrzeni no i trudno tak ocenić wagę...

A może, jak sunia młodziutka, to  urosła przez ten miesiąc...

A dziewczynka faktycznie piękna i wreszcie - dzięki Wam kochane - bezpieczna :)

W hoteliku rozkwitnie jeszcze bardziej :)

Posted

Pięknie dziękuję :)