Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co to tak cichutko u suni ?

Gdzie wszyscy się pochowali?

A ja miałam przed chwilką pierwszy tel z zapytaniem o sunię !

Nawet nie wiedziałam, ze ma już ogłoszenia!

Dzwonił p. Wojtek z pomorskiego (chyba), bardzo zainteresowany suczką; w domu jest już sunia ze schroniska, wysterylizowana, bardzo podobna do naszej bezimiennej.

Pan ma dzwonić do Murki, chociaż mówiłam, ze informacji na razie mało, bo suczka jest dopiero 2 dni.

Posted

Piekna Zlotowlosa dziewuszko, ciesze sie ogromnie ze juz jestes bezpieczna, przepraszam ale mam troche wiecej pracy niz normalnie i malo czasu na pisanie.
Dziewczyny, bede z doskoku przez pare dni, na razie dobrej nocki wszystkim zycze :)

Posted

Piekna Zlotowlosa dziewuszko, ciesze sie ogromnie ze juz jestes bezpieczna, przepraszam ale mam troche wiecej pracy niz normalnie i malo czasu na pisanie.
Dziewczyny, bede z doskoku przez pare dni, na razie dobrej nocki wszystkim zycze :)

Wiesiu, doskakuj do nas jak najczęściej !
Posted

Pan szuka suczki podobnej do tej, mam do niego kontakt

f01c2c8fd953acb5med.jpg

Moja Imka (w podpisie) trochę podobna (choć bez brązowego ;)) Ona musi mieć dom z innym psem, tylko nie wiem na ile pan wytrzymałby psa "specjalnej troski" ;)

A Złotko prześliczne - takie trochę, Murko, w typie Mirindy - i oby równie cudny dom trafiła :D

Posted

Mały ruch coś tu dzisiaj :(

Może Murka odsłoni troszkę tajemnic Złotej Dziewczynki :) Może nawet jutro :)  I może coś popstryka :)

Posted

Mały ruch coś tu dzisiaj :(

Może Murka odsłoni troszkę tajemnic Złotej Dziewczynki :) Może nawet jutro :)  I może coś popstryka :)

Prosimy :)

Posted

Śliczna złota sunia :) Fajnie jest oczy nacieszyć,pięknymi fotkami,które robi Murka :) Jak ruszą ogłoszenia, to myślę że na domeczek nie za długo ślicznota będzie czekać :)

Ja też teraz z doskoku,bo mam w gościnie moją rodzinę :)

Posted

Zdjęcia mam zamiar porobić już pod ogłoszenia jak troszkę doprowadzę do ładu sierść suni. 

Myślę, że w przypadku niej zrobimy najpierw sterylkę, a później szczepienia. Bo nie wiadomo czy sunia np. nie w ciąży albo może lada moment dostać cieczki i się wszystko wydłuży w czasie. Także chcę zrobić fotki przed ciachaniem, żeby można ją było już ogłaszać.

A na sterylkę będę się umawiać chyba na przyszły tydzień.

Suńka pierwsze sprawy fizjologiczne załatwiła w boksie, ale dzisiaj po nocy było już super czysto i wszystko na spacerku, także wygląda na to, że panna będzie czyścioszkiem :)

• Upvote 1