Tola Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 A co to tak cichutko u suni ? Gdzie wszyscy się pochowali? A ja miałam przed chwilką pierwszy tel z zapytaniem o sunię ! Nawet nie wiedziałam, ze ma już ogłoszenia! Dzwonił p. Wojtek z pomorskiego (chyba), bardzo zainteresowany suczką; w domu jest już sunia ze schroniska, wysterylizowana, bardzo podobna do naszej bezimiennej. Pan ma dzwonić do Murki, chociaż mówiłam, ze informacji na razie mało, bo suczka jest dopiero 2 dni. Quote
Tola Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 No niestety to pomyłka, pan dzwonił w sprawie bezimiennej suczki z zamojskiego schroniska, która już ma dom Quote
Tola Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Pan dzwonił w sprawie tej suni, tez była ogłaszana jako bezimienna Quote
Anecik Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 pisałyśmy jednocześnie - stąd moje pytanie Quote
Tola Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Pan szuka suczki podobnej do tej, mam do niego kontakt Quote
mar.gajko Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Przepiękna jest. Jak dostanie nową, zdrową sierść po odkarmieniu to będzie cud przepiękny. Ten ogon, te uszka. Królewna. 1 Quote
wieso Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Piekna Zlotowlosa dziewuszko, ciesze sie ogromnie ze juz jestes bezpieczna, przepraszam ale mam troche wiecej pracy niz normalnie i malo czasu na pisanie. Dziewczyny, bede z doskoku przez pare dni, na razie dobrej nocki wszystkim zycze :) Quote
Anecik Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Czekając na większy luz w życiu wiesio pokazujemy się innym :) Quote
Havanka Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Piekna Zlotowlosa dziewuszko, ciesze sie ogromnie ze juz jestes bezpieczna, przepraszam ale mam troche wiecej pracy niz normalnie i malo czasu na pisanie. Dziewczyny, bede z doskoku przez pare dni, na razie dobrej nocki wszystkim zycze :) Wiesiu, doskakuj do nas jak najczęściej ! Quote
Nutusia Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Pan szuka suczki podobnej do tej, mam do niego kontakt Moja Imka (w podpisie) trochę podobna (choć bez brązowego ;)) Ona musi mieć dom z innym psem, tylko nie wiem na ile pan wytrzymałby psa "specjalnej troski" ;) A Złotko prześliczne - takie trochę, Murko, w typie Mirindy - i oby równie cudny dom trafiła :D Quote
wieso Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Jestem z doskoku z zapytaniem, Co tez porobic nasza Zlotowlosa Ksiezniczka ? Quote
Tola Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Zaglądam do księżniczki, tak na krótko, ale się poprawię Quote
Anecik Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Mały ruch coś tu dzisiaj :( Może Murka odsłoni troszkę tajemnic Złotej Dziewczynki :) Może nawet jutro :) I może coś popstryka :) Quote
b-b Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Mały ruch coś tu dzisiaj :( Może Murka odsłoni troszkę tajemnic Złotej Dziewczynki :) Może nawet jutro :) I może coś popstryka :) Prosimy :) Quote
Bogusik Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Śliczna złota sunia :) Fajnie jest oczy nacieszyć,pięknymi fotkami,które robi Murka :) Jak ruszą ogłoszenia, to myślę że na domeczek nie za długo ślicznota będzie czekać :) Ja też teraz z doskoku,bo mam w gościnie moją rodzinę :) Quote
Murka Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Zdjęcia mam zamiar porobić już pod ogłoszenia jak troszkę doprowadzę do ładu sierść suni. Myślę, że w przypadku niej zrobimy najpierw sterylkę, a później szczepienia. Bo nie wiadomo czy sunia np. nie w ciąży albo może lada moment dostać cieczki i się wszystko wydłuży w czasie. Także chcę zrobić fotki przed ciachaniem, żeby można ją było już ogłaszać. A na sterylkę będę się umawiać chyba na przyszły tydzień. Suńka pierwsze sprawy fizjologiczne załatwiła w boksie, ale dzisiaj po nocy było już super czysto i wszystko na spacerku, także wygląda na to, że panna będzie czyścioszkiem :) 1 Quote
Anecik Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 No dobrze...........poczekamy na te zdjęcia. Czyli plany już są :) Quote
Nutusia Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 I to bardzo dobre, racjonalne i do zrealizowania :D Quote
Recommended Posts