Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystko wskazuje na to, ze Aura zaakceptowała nowy dom i jego mieszkańców a uśmiechnięte pysio mówi resztę: mam dom i jestem szczęśliwa ! Powodzenia złota suniu !

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted
2 godziny temu, Murka napisał:

Z kwotą pozostałą po Auris (62,20 zł)?

Myślę, że dopisz ją do konta zamojskiej Poli.

Pozostaje jeszcze kwota 769,30 zł, która jest na koncie anecik; proponuję

•  250 zł dla Poli u Murki
  • 250 zł  dla Aschity u Murki
  • 269,30 zł dla starowinka Misia u Gabi

• Upvote 1
Posted
O 6.07.2016 o 14:08, anecik napisał:

Pieniądze na Polusię przepisane, Na Misia wysłane jeszcze tylko do elik muszę przelać :)

Pieniążki w kwocie 269,30 już na koncie Misia, bardzo serdecznie dziękuję!!!

Posted

Ogromnie dziękuję za potężny Zastrzyk finansowy dla Aschity - 250,00 zł już jest na jej koncie :)

Wszystkiego najlepszego Auris w Twoim nowym domku. Niech to będzie już ten na zawsze !!!

Bardzo dziękuję

z%2Btulipanami.gif

Posted

Witam wszystkich.Ponoć stęskniliście się za Aurą.Jestem tak samolubna, sama nie mogę się nacieszyć jej towarzystwem że zapomniałam podzielić się moim szczęściem.Aura jest szczęśliwa,psy są szczęśliwe,koty też i my też.Problemy są jak w każdej wielodzietnej rodzinie,ale rozwiązujemy je bezkrwawo.Aura lubi być głasiana,szczotkowana i uwielbia spacery.Niestety jak nadarza się okazja to ucieka.tak było 3 razy.szczęśliwie zostaje złapana i doprowadzona do miejsca zamieszkania.Atrakcja dla mieszkańców mojej wsi był bieg za Aurą w koszuli nocnej.Ale poza tym jest super.Jest bardzo grzeczna,delikatna,posłuszna.Jest pełnoprawnym członkiem naszej rodziny.Ubolewam że  okres 4 lat Aura spędziła na tułaczce a nie w naszym domu.Nadrabiamy stracony czas.Jesteśmy szczęśliwi...........koniec

• Upvote 3
Posted
24 minut temu, Ewa od Auris napisał:

Witam wszystkich.Ponoć stęskniliście się za Aurą.Jestem tak samolubna, sama nie mogę się nacieszyć jej towarzystwem że zapomniałam podzielić się moim szczęściem.Aura jest szczęśliwa,psy są szczęśliwe,koty też i my też.Problemy są jak w każdej wielodzietnej rodzinie,ale rozwiązujemy je bezkrwawo.Aura lubi być głasiana,szczotkowana i uwielbia spacery.Niestety jak nadarza się okazja to ucieka.tak było 3 razy.szczęśliwie zostaje złapana i doprowadzona do miejsca zamieszkania.Atrakcja dla mieszkańców mojej wsi był bieg za Aurą w koszuli nocnej.Ale poza tym jest super.Jest bardzo grzeczna,delikatna,posłuszna.Jest pełnoprawnym członkiem naszej rodziny.Ubolewam że  okres 4 lat Aura spędziła na tułaczce a nie w naszym domu.Nadrabiamy stracony czas.Jesteśmy szczęśliwi...........koniec

Boże...jaki piękny list:) :)

jestem wzruszona.

Auris- Ty szczęciaro:)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Ewa od Auris napisał:

Witaj Ewo ! Wspaniale, ze zalogowałaś się na dogo, bo będziemy mieć (mam nadzieję) wieści z pierwszej ręki. Zanim Auris trafiła do Ciebie, przeżyła w swoim życiu wiele złego. Dlatego bardzo sie cieszę, ze teraz ma juz swój prawdziwy domi i że jest szczęśliwa. Martwią mnie jeszcze te jej ucieczki.

Pilnuj jej Ewuś i niech wam szczęście sprzyja !

• Upvote 1
Posted

Ewa - pięknie napisane, tak bardzo się cieszę, że sunia podbiła serca domownikow i ma wreszcie   wymarzony przez wszystkich tutaj własny dom.
A ja dzisiaj z Tz wpadłam do Aury w drodze do swojej chalupy  i jest fotorelacja :)
Wymizialiśmy suczkę, wygłaskałam od nas wszystkich no i nakazałam skończyć z tymi ucieczkami - z raju się nie ucieka ;)

A Aurę  faktycznie nęci ta brama, Ewa musi spinać ja na smycz przy każdorazowym otwieraniu wjazdu na posesję.

Auris vel Aura i rezydentki - Norka i Gaba na swoich włościach http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,001_Xq_orig.gif

P1210934.JPG

P1210936.JPG

P1210938.JPG

P1210942.JPG

P1210947.JPG

• Upvote 2
  • 2 weeks later...
Posted

Auris miała dzisiaj zabieg czyszczenia zębów. Podobno ma teraz piękny, hollywoodzki uśmiech. Jeden kieł jest złamany i trzeba będzie go usunąć albo leczyć. Decyzja jeszcze nie zapadła.

• Upvote 1