Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paros, weronia wkleiła wszystkie:

najpierw 8 które wyjechały

potem te które pozostały w krężelu

a dzisiaj dodatkowe trzy które też wyjechały i o których ty mówisz

wstrzymaj się trochę, niedługo będą rozpoznane psy z nowych fotek i połączone z fotkami zofii

"a gdzie 9 ?" - tu akurat chodzi o to, że te psy które mają u weronii numery od 10 w górę są dobrze ponumerowane, natomiast ta pierwsza ósemka która wyjechała powinna zaczynać się od numeru 2 (nie wiem dlaczego ale tak są ponumerowane psy na liście która dostałem od grzegorza) --> zobacz sobie u mnie na stronie: pies nr 1 to pies nr kpis 2, itd

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Osho, tak, masz rację co do Pieska z p.3)
Chciałam napisać, że Twój link pierwszy, a napisałam trzeci.
Już edytowałam mój poprzedni post zgodnie z Twoimi uwagami.
Oczywiście Twój link trzeci to Pies nr 25 (wg numeracji Weroni), który jeszcze przebywa w Krężelu.

Piesek nr 5) wg numeracji Weroni to oczywiście ten piesek do którego podałeś link.

Paros, jeśli możesz, to posiłkuj się moim poprzednim postem.
Jestem w lepszej sytuacji, gdyż większość Piesków o których piszę w swoim poprzednim poście miałam okazję poznać osobiście.

Posted

ok, tak to wygląda po moich porównaniach:

WSZYSTKIE POZYCJE SĄ PODLINKOWANE DO ARTYKUŁÓW NA Welcome to the Frontpage - MOŻNA ŁATWO SPRAWDZIĆ, KTÓRY TO PIES

wyjechały 28 października do schroniska w koninie:

wyjechały 1-3 listopada:

zagryziony 15 listopada 2008 przez killera:

wyjechały 18 listopada:

nadal w krężelu:

teraz problematyczne:

"nadmiarowe" - są na nowszych zdjęciach pisdz a nie widzę ich na wcześniejszych fotkach zofii:

WSZYSTKIE ZDJĘCIA UDAŁO SIĘ JUŻ PRZYPISAĆ DO WCZEŚNIEJSZYCH FOTEK ZROBIONYCH PRZEZ ZOFIĘ I SLEEPINGBYDAY

"zniknęły" - są na wcześniejszych fotkach zofii, nie widzę ich na nowszych fotkach pisdz

uff, to teraz zapraszam do pomocy

Posted

Jestem pewna wszystkich Piesków, które wyjechały z Krężela w pierwszych dniach listopada, na 100%.

Pewnie dopiero w niedzielę będę miała więcej czasu i zamieszczę fotografie Piesków, które PiSdZ :loveu: przywiozło do Wielunia i Gorzowa.
Fotografie tych, które są pod opieką Wolontariuszy PiSdZ zamieściła już Weronia:loveu:.
Jak widać na fotografiach Weroni, zarówno Sunia, jak i oba Pieski zastały poddane zabiegom sterylizacji i kastracji.

Posted

odi ja tych które wyjechały teraz w sumie też jestem, ale dzięki za potwierdzenie, problematyczne są dalej, no ale ja ich nie widziałem

odi, a możesz, jeśli nie masz czasu na opisy, wrzucić chociaż numery (o ile już były numerowane wtedy?) i fotki psów które wcześniej do was pojechały - np salmy, bemola...

Posted

Kurczę, pogubiłam się. Wracając do suczki 92/M - tajemnicza z nią sprawa... Z jednej strony przyznaje się do niej śląski wolontariat ARKI, a z drugiej - siedzi w Krężelu. Bo na tym zdjęciu w budzie - to na bank ona. Sprawdziłam w oryginałach. Co Wy na to?

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Kurczę, pogubiłam się. Wracając do suczki 92/M - tajemnicza z nią sprawa... Z jednej strony przyznaje się do niej śląski wolontariat ARKI, a z drugiej - siedzi w Krężelu. Bo na tym zdjęciu w budzie - to na bank ona. Sprawdziłam w oryginałach. Co Wy na to?

Na bank?:-o Może bardzo podobna? Skoro odbierasz psiaka w ten weekend, pozostaje sprawdzić na miejscu. Gdzie można porównać zdjęcia?

Posted

[quote name='zofia&sasza']Kurczę, pogubiłam się. Wracając do suczki 92/M - tajemnicza z nią sprawa... Z jednej strony przyznaje się do niej śląski wolontariat ARKI, a z drugiej - siedzi w Krężelu. Bo na tym zdjęciu w budzie - to na bank ona. Sprawdziłam w oryginałach. Co Wy na to?

sprawę rozwiążę zdjęcie z wolontariatu arki - może pomyłka z numerem a może były dwie podobne? zofia - napiszesz? albo daj mi namiary to zapytam od razu o wszystkie ich psiaki?

weronia, grzegorz - którego dnia były robione wasze fotki? bo to też może być pomocne

salibinka - ty pytasz o porównanie fotek tego konkretnego psiaka (92/m) czy wszystkich? jak tylko 92/m to na razie nie mam zdjęcia tego który jest u arki a fotka tego który jest w krężelu jest z 2, 3 strony wcześniej w poście weronii - zdjęcie nr 29

jak wszystkich - to w zestawieniu w moim poście są odnośniki do strony, w większości przypadków sa tam i zdjęcia zofii (wcześniejsze) i pisdz (nowsze), a jak są tylko zdjęcia zofii to zawsze można porównać z fotkami w poście weronii - psy na stronie i u weronii maja te same numery*

*poza psami u weronii nr 1-8 które powinny mieć numery 2-9 (ale te nie budzą wątpliwości)

Posted

PIerwsze zdjęcie to 92/M z galerii Zofii

Drugie to właśnie zdjęcie nr 29 (wg wskazówek osho)z postu weroni

To są dwie różne suki, przecież. Jedna ma ogon, druga nie, chyba że tak mocno podkuliła. Hmmm.

Posted

Ma ogon, jak najbardziej. Tylko że ze strachu podwinęła, biedulka... Jutro wrzucę więcej fotek - mam je na domowym kompie.

I jeszcze jedno pytanie: Czy wiemy, kto wysyłał osobę prywatną która adoptowała SABĘ (mix juzaka), 26 padziernika? Czy ma kontakt z osobą adoptującą? Podpis na umowie adopcyjnej jest nieczytelny, a telefon chyba pomylony (nie ma takiego n-ru). To ta suka - dla ułatwienia:

Posted

Arka już poprosiła swoich o zdjęcia suni. Jak nadejdą - wrzucę. A pomroka dziejów nic nie ma do ogona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mnie się mogą pomylić adresy stron www, ale nie psy!!!:evil_lol:

Posted

no to problem, bo:

misio, na zdjęciach zofii:

kpis 20, o którym, zofio, piszesz, że to misio:

a tutaj kpis 14, o którym grzegorz napisał, że to misio:

Posted

moim zdaniem to sa 3 rózne psy. mordki i łapy do porównania...
osho, pisze twoja strona, bo to krócej niż "strona krężelowska, którą ty robiłeś". nie mówiąc o tym, że wskazuje na to, kto przy tym najwięcej robi.
a pza tym mysle, że rzecz ma sens - jedynie ty jaki taki porządek całości próbujesz zaprowadzać na bieżąco, to się jeszcze w przyszłości przyda...

Posted

A osho powinien zostać po całej akcji beatyfikowany, moim zdaniem. Idzie jak czołg po prostu. :loveu: Nie wdaje się w kłótnie, tylko identyfikuje, identyfikuje, identyfikuje... Inny by dawno oszalał - on nie. On działa dla dobra biednych krężelaków.

Posted

teraz jak wstawiłem je obok siebie tez mi się wydaje że misio /ten wcześniejszy, wg zofii/ to kpis 20, wiecie co powrzucam zaraz owczarki parami tak jak mi się wydaje i sprawdzimy po kolei

a z imionami faktycznie tak może być, i u ciebie zofio i u grzegorza był tylko jeden misio, wiec założyłem że to ten sam