andzia69 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Belula - te rany wygladają jak na ...blizny po linie wrzynającej się w ciało:-( Myslałam, ze to jakaa wielgachna suka wyglądająca jak potwór...a tu proszę - zniszczona psychicznie istota... Daj znać na pw jak założysz suni wątek;) Dzięki jeszcze raz:loveu: Quote
paros Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Belula'].............. WAŻNE!!!! Trzeba jak najszybciej zabrać stamtąd psy! Dziewczyny, dwójcie się i trójcie :) Tam jest strasznie, po kilka psów w kojcu, część w malutkich klatkach, Ranna sunia (podobno jest lepiej) w kojcu z 5-cioma psami !! Większość z nich jest miła i naprawdę czeka na człowieka, małe i miłe, może nawet do bloku... Jedzenie i preparaty, dzięki Wam, i fundacjom mają zapewnione, ale nie tego im najbardziej potrzeba... Czy mamy fotki psiaków, które jeszcze czekają w Krężelu na pomoc? Może ktoś potrafi wskazać które to psiaki z tych na stronie http://rumbo.forall.pl/ Mając zebrane fotki psiaków można umieścić apele w necie. Mogę zebrać te fotki w grupie aby podawać link do galerii w pilnej potrzebie:-( Razem z Osho przygotujemy materiał. A tak to jak ludzie mają pomóc skoro nie wiedzą jak psiak wygląda? :cool3: Quote
brazowa1 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 patrze na ta ruda suke i sie zastanawiam,czy ona nie jest w ciazy Quote
andzia69 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 brazowa1 napisał(a):patrze na ta ruda suke i sie zastanawiam,czy ona nie jest w ciazy wiesz...wszystko jest możliwe... Quote
Ninti Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Belula! Jeśli istnieje psie niebo to Ty już zapewniłaś sobie w nim miejsce po wsze czasy... I Qeram też. DZIĘKI, DZIĘKI, DZIĘKI w imieniu Klamki!!! Quote
Betbet Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ktoś pisał, że sunia miała cieczkę w czasie gdy jeszcze był kontakt z psami. Także bardzo obawiam się o możliwą ciążę. Obawiam się też o obrońców zycia poczętego... Matko Ninti...czemu wysyłasz dziewczyny do psiego nieba...zdaje się, że tam wędrują psy;) Quote
Ninti Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Betbet napisał(a):Ktoś pisał, że sunia miała cieczkę w czasie gdy jeszcze był kontakt z psami. Także bardzo obawiam się o możliwą ciążę. Obawiam się też o obrońców zycia poczętego... Matko Ninti...czemu wysyłasz dziewczyny do psiego nieba...zdaje się, że tam wędrują psy;) Ano bo jak ja bym miała do wyboru to tylko do psiego ;) I pewnie nie tylko ja tak mam...:evil_lol: Quote
Odi Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Qeram, również ja dziękuję Ci za kulturę, spokój i znalezienie rozsądnego rozwiązania tego problemu :Rose: Śmierci tych pięciu piesków jesteśmy winni my wszyscy, którzy na czas nie odizolowaliśmy zdesperowanej Klamki (świetne imię wybrałaś Belula;)) i pozwoliliśmy na taki rozwój wydarzeń. Quote
Ewa i flatki Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Gratuluję udanej dla Klamki odmiany,bedę trzymała mocno kciuki, żeby moje obawy co do niej się nie sprawdziły, no i za resztę krężlowskich psów także Quote
Belula Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Osiolek napisał(a):Belula, czy mozemy uzyc Twoje zdjecia na stronie EMIR? Przypomniec ludziom co tam sie dzieje? Jesli masz ochote napisz krotkie sprawozdanie z Waszej wizyty, jesli nie - moge wziac Twoje komentarze z dogo. Bardzo sie ciesze sie ze sprawa suki sie rozwiazala - to wlasnie o to chodzilo, zeby ja jak najszybciej usunac z miejsca gdzie mogloby dojsc do kolejnych nieszczesc. Bardzo sprawna akcja :-) Oczywiście, wykorzystaj, jak tylko chcesz, aby pomóc wyciągnąć następne. Dzisiaj też Zofia robi kolejne zdjęcia. Pozdrawiam! Quote
Odi Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Osho, gdy tylko znajdę dłuższą chwilę wolnego czasu, skontaktuję się z Tobą. Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam. Quote
Belula Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='andzia69']cos wam pokazę:razz: http://images34.fotosik.pl/382/3b1ba400053f4369med.jpg http://images37.fotosik.pl/19/4864ce526642f681.jpg :p:p:p:p Co to jest ????? Quote
andzia69 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Belula napisał(a):Co to jest ????? siostra bliźniaczka?:p:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
osho Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='Odi']Osho, gdy tylko znajdę dłuższą chwilę wolnego czasu, skontaktuję się z Tobą. Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam. odi - no probs, pisz, pisz belula - zajmiesz się opisaniem klamki na stronę krężela (link w podpisie)? pliiizzz :diabloti: fotki pozwolę sobie również wrzucić i zaraz będą... Quote
Osiolek Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Belula napisał(a):Oczywiście, wykorzystaj, jak tylko chcesz, aby pomóc wyciągnąć następne. Dzisiaj też Zofia robi kolejne zdjęcia. Pozdrawiam! Dziekuje :-) Zaraz cos wstawie, jesli mozesz rzuc wieczorem okiem na aktualnosci EMIR i zobacz czy jest ok? :-) Quote
osho Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 na http://www.krezel.ovh.org klamka już ma swoją stronę i czeka na porządny opis :diabloti: Quote
paros Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Osho, czy nie uważasz, że trzeba pilnie zebrać fotki psiaków czekających w Krężelu na pomoc i rozpropagować apel o tymczasy :-( Kiedy będą fotki psiaków to łatwiej znaleźć pomoc :cool3: Quote
osho Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 przecież te fotki są - to jest część ze zdjęć które mamy - ty u siebie, ja w dziale "do rozpoznania", problem, że kupa psów już wyjechałą, staram się przesuwać te o których wiem z "do rozpoznania" do "w trakcie leczenia" tak aby pozostały faktycznie te które tam są - no, ale tego bez pomocy osób które mają psy nie osiągnę - bo ja nie wiem które zostały... jeśli ktoś wie które z psów wyjechały (poza 20tką które jest opisana z imienia) proszę o info!!! Quote
Mysia_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Super, że z Klamką wszystko OK., właściciwe to nie wiadomo w jakich okolicznościach doszło do tych zagryzień... Oby teraz było już tylko lepiej :roll: Quote
osho Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 belula, zofia - czy to jest klamka: Pies nr 30 na RumboForAll ?? paros - nr 11 i 132 to kiwi, siostra figi, która jest u mimiś a zofia robi dzisiaj fotki w krężelu, więc będzie aktualniej Quote
andzia69 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='osho']belula, zofia - czy to jest klamka: Pies nr 30 na RumboForAll tak wygląda i raczej to ona;), chyba, ze tam było więcej identycznych psiaków Quote
paros Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Osho, uaktualnię stronę, dopiszę informacje ale nie wiem które psiaki przesunąć na początek jako wciąż czekające .... :-( Quote
osho Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 andzia, dla mnie to na 100% jest klamka, ale dziewczyny ją miały w rękach, dlatego je pytam, potem za dużo byłoby odkręcania paros - na pewno kiwi możesz dac na "dzień dobry", resztę zobaczymy po strzałach zofii :diabloti: Quote
Isadora7 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 paros napisał(a):Osho, uaktualnię stronę, dopiszę informacje ale nie wiem które psiaki przesunąć na początek jako wciąż czekające .... :-( Wstrzymajcie sie jeszcze chwilę, rozmawiałam z Zofia@Sasza. Jest pakiet super zdjęć. Ale obie nie mają netu w domu. Tak naprawdę to pewnie dopiero w poniedziałek wrzucą na wątek. Quote
Recommended Posts