Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Perra i inne: przeżyły obóz koncentracyjny. nie ma lepszego określenia...:shake:.
sku*wysyna, co tak robił, na łańcuch i niech skacze do pokrytego larwami ochłapa, jak chce żreć.

wiem, że takie nic nie dające posty się non stop powtarzają, ale musiałam sobie ulżyć.
suka zasługuje na oddzielny watek - nawet, jeśli wspólnie z innymi psami zabranymi stamtąd. jest takie coś? majqa, wiesz? nie doczytałam....

Posted

[quote name='Kamila_s']Dzieki Isadora...wklejam juz linki gdzie sie da!!!;)[/quote]

No i jak tu Tobie nie wybaczać:loveu::loveu::loveu: Dziękuje bardzo w imieniu Perry. U mnie Perra na NK też "wisi"

Posted

[quote name='Isadora7']No i jak tu Tobie nie wybaczać:loveu::loveu::loveu: Dziękuje bardzo w imieniu Perry. U mnie Perra na NK też "wisi"[/quote]

widzialam,widzialam;);)

Posted

Izadorko koffana - jesli można wprowadzic zmiany...to w aukcji Perry na dole jest napisane - aukcja ma na celu znalezienie pomocy dla...Pixi!:p

A Perry jest boska...szkoda, że ja nie mam miejsca juz na kolejnego piesa...koffam staruszki, psy chore i bez szans na adopcje...a Perry jest piękna:-( Załóżcie jej może nowy wątek...nie trzeba pisać skad jest sunia...wystarczy napisac, ze jest w schronisku - wtajemniczeni i tak będą wiedzieć, o którą sunię chodzi...

Posted

[quote name='Kamila_s']widzialam,widzialam;);)[/quote]

Jak to widziałaś? I zaproszenia nie dostałam??????:mad::mad::mad::mad:

[quote name='andzia69']Izadorko koffana - jesli można wprowadzic zmiany...to w aukcji Perry na dole jest napisane - aukcja ma na celu znalezienie pomocy dla...Pixi!:p
[/quote]

Tak ja juz na swojej makiecie to zrobiłam

Posted

Mam pytanie. Czy sprawa w prokuraturze będzie obejmowała także zaniedbanie leczenia w schronisku? Nie ukrywam, że bardzo bym się z tego ucieszyła.

Posted

[quote name='andzia69']Izadorko koffana - jesli można wprowadzic zmiany...to w aukcji Perry na dole jest napisane - aukcja ma na celu znalezienie pomocy dla...Pixi!:p(...)..[/quote]
Już to zostało omówione. Nie ma szans na wprowadzenie zmian po zalicytowaniu cegiełki ale to drobiazg mało zauważalny. Przy repecie aukcyjnej Isadorka na pewno naniesie poprawkę.

Posted

Pixi-mało się odzywam na wątku,ale wiedz,że wszystko zawsze nadrabiam i jestem pod wrażeniem.:loveu: Zarówno poświęcenia `Ekipy Ratunkowej` w składzie Gonia,TZ Goni i Pani Halinka.:loveu: jak i tego,że tak dobrze sobie radzisz skarbeczku.:loveu:

Posted

[quote name='majqa']Zabrakło Goni to i wątek zaczął spadać. "A fe!" !!! :mad: Gdzie są fani Pixie :loveu:, nie wspomnę, że i Perry :loveu: ??? ;)[/quote]

Uwaga, uwaga tu jamnicza plantacja, u mnie sajgon, ale o pixie i perry (inie tylko pamiętam). Oczki mam w chińskie osiem, ręce odpadły, włos zjeżony, cycki opadły, ale jeszcze żyję i pamiętam.

Posted

[quote name='majqa']Zabrakło Goni to i wątek zaczął spadać. "A fe!" !!! :mad: Gdzie są fani Pixie :loveu:, nie wspomnę, że i Perry :loveu: ??? ;)[/quote]

to może i Gonia ma swoich fanów:siara:
:evil_lol:

Posted

[quote name='Helga&Ares']to może i Gonia ma swoich fanów:siara:
:evil_lol:[/quote]
Wcale by mnie to nie zdziwiło !!! :shake: W tej sugestii, a i biorąc pod uwagę pustkę na wątku, jest logika.:hmmmm: :laugh2_2:

Posted

Byłam dziś w aptece weterynaryjnej, ale wspomnianego przeze mnie środka na łupież nie było. Pani chciała mi sprzedać specjalny szampon, ale kąpiel to ostatnia rzecz która jest teraz potrzebna Pixie. Spray byłby zdecydowanie lepszy. Pani ma mi go na jutro ściągnąć. Zobaczymy... :)

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Ciotce Isadorze cycki opadły .......no no...chciałabym to zobaczyć ;)[/quote]

:evil_lol::evil_lol: A tam sadzac po avku nie jest najgorzej :cool3:

Ah cioteczka Gonia robila sie calutki dzien na bostwo :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='MonikaP']Mam pytanie. Czy sprawa w prokuraturze będzie obejmowała także zaniedbanie leczenia w schronisku? Nie ukrywam, że bardzo bym się z tego ucieszyła.[/quote] Nie. Nad drugim zawiadomieniem pracujemy, aczkolwiek pewnie na niewiele się to zda, ponieważ głównym winnym będzie lekarz, który dokonał obdukcji po wypadku i nie zabezpieczył psa przed wydaniem do schroniskowego szpitala.

Posted

[quote name='DuDziaczek']:evil_lol::evil_lol: A tam sadzac po avku nie jest najgorzej :cool3:

Ah cioteczka Gonia robila sie calutki dzien na bostwo :loveu::loveu::loveu:[/quote] Nie calutki :shake: Odebrałam dziś milion telefonów of fanów Pixie pragnących adoptować ją, pomóc rzeczowo i finansowo, oraz tych, którzy chcieli pogadać o swoich problemach :cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...