Isadora7 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Kamila_s']cholera ja tez jestem jak ta slepa kura:oops:[/quote] [B]Wybaczam[/B]:loveu::loveu::loveu:
Kamila_s Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Dzieki Isadora...wklejam juz linki gdzie sie da!!!;)
sleepingbyday Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Perra i inne: przeżyły obóz koncentracyjny. nie ma lepszego określenia...:shake:. sku*wysyna, co tak robił, na łańcuch i niech skacze do pokrytego larwami ochłapa, jak chce żreć. wiem, że takie nic nie dające posty się non stop powtarzają, ale musiałam sobie ulżyć. suka zasługuje na oddzielny watek - nawet, jeśli wspólnie z innymi psami zabranymi stamtąd. jest takie coś? majqa, wiesz? nie doczytałam....
Isadora7 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Kamila_s']Dzieki Isadora...wklejam juz linki gdzie sie da!!!;)[/quote] No i jak tu Tobie nie wybaczać:loveu::loveu::loveu: Dziękuje bardzo w imieniu Perry. U mnie Perra na NK też "wisi"
Kamila_s Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Isadora7']No i jak tu Tobie nie wybaczać:loveu::loveu::loveu: Dziękuje bardzo w imieniu Perry. U mnie Perra na NK też "wisi"[/quote] widzialam,widzialam;);)
andzia69 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Izadorko koffana - jesli można wprowadzic zmiany...to w aukcji Perry na dole jest napisane - aukcja ma na celu znalezienie pomocy dla...Pixi!:p A Perry jest boska...szkoda, że ja nie mam miejsca juz na kolejnego piesa...koffam staruszki, psy chore i bez szans na adopcje...a Perry jest piękna:-( Załóżcie jej może nowy wątek...nie trzeba pisać skad jest sunia...wystarczy napisac, ze jest w schronisku - wtajemniczeni i tak będą wiedzieć, o którą sunię chodzi...
Isadora7 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Kamila_s']widzialam,widzialam;);)[/quote] Jak to widziałaś? I zaproszenia nie dostałam??????:mad::mad::mad::mad: [quote name='andzia69']Izadorko koffana - jesli można wprowadzic zmiany...to w aukcji Perry na dole jest napisane - aukcja ma na celu znalezienie pomocy dla...Pixi!:p [/quote] Tak ja juz na swojej makiecie to zrobiłam
MonikaP Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Mam pytanie. Czy sprawa w prokuraturze będzie obejmowała także zaniedbanie leczenia w schronisku? Nie ukrywam, że bardzo bym się z tego ucieszyła.
majqa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='andzia69']Izadorko koffana - jesli można wprowadzic zmiany...to w aukcji Perry na dole jest napisane - aukcja ma na celu znalezienie pomocy dla...Pixi!:p(...)..[/quote] Już to zostało omówione. Nie ma szans na wprowadzenie zmian po zalicytowaniu cegiełki ale to drobiazg mało zauważalny. Przy repecie aukcyjnej Isadorka na pewno naniesie poprawkę.
polciuaa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Pixi-mało się odzywam na wątku,ale wiedz,że wszystko zawsze nadrabiam i jestem pod wrażeniem.:loveu: Zarówno poświęcenia `Ekipy Ratunkowej` w składzie Gonia,TZ Goni i Pani Halinka.:loveu: jak i tego,że tak dobrze sobie radzisz skarbeczku.:loveu:
Ana_Zbyska Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 za cegielki dla Perry trzeba wplacac na ktore konto? na fundacji, czy osoby wystawiajacej allegro?
Isadora7 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']za cegielki dla Perry trzeba wplacac na ktore konto? na fundacji, czy osoby wystawiajacej allegro?[/quote] Konto jest podane w aukcji
Kamila_s Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Isadora7']Konto jest podane w aukcji[/quote] :diabloti::diabloti:ja kupilam juz cegielke dla Perry:evil_lol: jako jedna z pierwszych:eviltong:
majqa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Zabrakło Goni to i wątek zaczął spadać. "A fe!" !!! :mad: Gdzie są fani Pixie :loveu:, nie wspomnę, że i Perry :loveu: ??? ;)
Isadora7 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='majqa']Zabrakło Goni to i wątek zaczął spadać. "A fe!" !!! :mad: Gdzie są fani Pixie :loveu:, nie wspomnę, że i Perry :loveu: ??? ;)[/quote] Uwaga, uwaga tu jamnicza plantacja, u mnie sajgon, ale o pixie i perry (inie tylko pamiętam). Oczki mam w chińskie osiem, ręce odpadły, włos zjeżony, cycki opadły, ale jeszcze żyję i pamiętam.
Helga&Ares Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='majqa']Zabrakło Goni to i wątek zaczął spadać. "A fe!" !!! :mad: Gdzie są fani Pixie :loveu:, nie wspomnę, że i Perry :loveu: ??? ;)[/quote] to może i Gonia ma swoich fanów:siara: :evil_lol:
majqa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Helga&Ares']to może i Gonia ma swoich fanów:siara: :evil_lol:[/quote] Wcale by mnie to nie zdziwiło !!! :shake: W tej sugestii, a i biorąc pod uwagę pustkę na wątku, jest logika.:hmmmm: :laugh2_2:
Wet-siostra Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 To Cioteczka Isadora 7 jest na NK?????:crazyeye: A ja nie mam Jej w swoich znajomych???:oops: ładnie,ładnie...:shake: Mizianka dla psinki!:loveu::loveu::loveu:
Inez de Villaro Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ciotce Isadorze cycki opadły .......no no...chciałabym to zobaczyć ;)
Azir Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Byłam dziś w aptece weterynaryjnej, ale wspomnianego przeze mnie środka na łupież nie było. Pani chciała mi sprzedać specjalny szampon, ale kąpiel to ostatnia rzecz która jest teraz potrzebna Pixie. Spray byłby zdecydowanie lepszy. Pani ma mi go na jutro ściągnąć. Zobaczymy... :)
GoniaP Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 A co Wy tu tak na mój temat spekulujecie, co??:mad: Jutro idę na wesele, więc musiałam coś ze sobą zrobić, by nie straszyć :)
DuDziaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='Inez de Villaro']Ciotce Isadorze cycki opadły .......no no...chciałabym to zobaczyć ;)[/quote] :evil_lol::evil_lol: A tam sadzac po avku nie jest najgorzej :cool3: Ah cioteczka Gonia robila sie calutki dzien na bostwo :loveu::loveu::loveu:
GoniaP Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='MonikaP']Mam pytanie. Czy sprawa w prokuraturze będzie obejmowała także zaniedbanie leczenia w schronisku? Nie ukrywam, że bardzo bym się z tego ucieszyła.[/quote] Nie. Nad drugim zawiadomieniem pracujemy, aczkolwiek pewnie na niewiele się to zda, ponieważ głównym winnym będzie lekarz, który dokonał obdukcji po wypadku i nie zabezpieczył psa przed wydaniem do schroniskowego szpitala.
GoniaP Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='DuDziaczek']:evil_lol::evil_lol: A tam sadzac po avku nie jest najgorzej :cool3: Ah cioteczka Gonia robila sie calutki dzien na bostwo :loveu::loveu::loveu:[/quote] Nie calutki :shake: Odebrałam dziś milion telefonów of fanów Pixie pragnących adoptować ją, pomóc rzeczowo i finansowo, oraz tych, którzy chcieli pogadać o swoich problemach :cool1:
Recommended Posts