Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talcott napisał(a):
Anetek:cool3::cool3::cool3: Tam czeka ta czarna bida:cool3::cool3::cool3:

niestety wiem ale raczej nic z tego:(:(:(:(:(:(:(:( stoczyłam juz prawie wojnę o obojętne którego staruszka,ale chyba nie pomogę pseplasam
:( jesli jednak będę mogła od razu dam znac cioteczkom rzecz jasna:(

Posted

[quote name='Ania-tygrysiczka']albiemu, zrób więcej dobrych fotek Chaplinowi i wrzuć na wątek, to Tomek dorzuci do Allegro.
Chaplinek, proszę bardzo :)

i o chłopaczku którki tekścik...

Chaplin nie jest już młody i energiczny, ale za to prześliczny. Patrząc na tą cudną mordkę, nie sposób się smucić. Psiak przebywa w schronisku od wielu, wielu lat. Jest spokojny, łagodny. Chaplin całe dnie przesiaduje w budzie. Przecież jest sam, nikogo jeszcze nie urzekł ten jego szeroki uśmiech i błyszczące, wesołe oczka. Oby okazało się, że to "JESZCZE" wkrótce zmieni się na JUŻ i zjawi się ktoś, kto pokocha cudnego dziadeczka.

Posted

no ja też własnie siedzę ucieszona naszymi chłopcami i patrze na mapę ... kurde ... Lolek do Elbląga Dziadzio do Trzcianki woj. Wielkopolskie .... już kurde lepiej nie mogło być ... szlag ...

Lolka do Warszawy wystarczy dowieźć więc z Dziadziem będą jechać .... teraz trzeba cos z tym dalej ... Jeszcze nawet nie mam pomysłu jak je do Warszawy dostarczyć. Z tymi transportami ehhh :) Znów będą nerwy jak to pogodzić wszystko ...

Posted

Wiem, że Pani Kamila (przyszła właścicielka Dziadunia) brzmi cudownie i na pewno będzie super domkiem, ale... Ponieważ odległość od Was do Trzcianki jest duuuża, warto najpierw przeprowadzić wizytę przedadopcyjną.
Zawsze lepiej dmuchać na zimne niż się potem sparzyć ;)

Posted

a to w czym problem :) ja mogę założyć! :D

tylko wieczorem :roll:

przyślijcie mi o nim coś tam jeszcze i już :)
mysle, ze taka pociecha (no nie moge, jak o nim mysle to sama sie smieje) szybko znajdzie domek...