Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Anetek:cool3::cool3::cool3: Tam czeka ta czarna bida:cool3::cool3::cool3: Quote
anetek100 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Talcott napisał(a):Anetek:cool3::cool3::cool3: Tam czeka ta czarna bida:cool3::cool3::cool3: niestety wiem ale raczej nic z tego:(:(:(:(:(:(:(:( stoczyłam juz prawie wojnę o obojętne którego staruszka,ale chyba nie pomogę pseplasam :( jesli jednak będę mogła od razu dam znac cioteczkom rzecz jasna:( Quote
Becia66 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 600 km to strasznie daleko.....mam nadzieję że nie będzie sie wybierał z powrotem do swojego boksu....:diabloti: Quote
albiemu Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Becia .... no ręce mi opadły ... Przyszla właścicielka właśnie mi napisała że jak będzie trzeba po Dziadeczka na rowerze przyjedzie :D hehehe Quote
gagata Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Tylko żeby nie było tak,że w drodzę powrotnej Dziadek ją ciągnie...:evil_lol::lol: Quote
Tigraa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 albiemu, zrób więcej dobrych fotek Chaplinowi i wrzuć na wątek, to Tomek dorzuci do Allegro. Quote
SZPiLKA23 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :multi: Ekstraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Quote
Neczka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Ania-tygrysiczka']albiemu, zrób więcej dobrych fotek Chaplinowi i wrzuć na wątek, to Tomek dorzuci do Allegro. Chaplinek, proszę bardzo :) i o chłopaczku którki tekścik... Chaplin nie jest już młody i energiczny, ale za to prześliczny. Patrząc na tą cudną mordkę, nie sposób się smucić. Psiak przebywa w schronisku od wielu, wielu lat. Jest spokojny, łagodny. Chaplin całe dnie przesiaduje w budzie. Przecież jest sam, nikogo jeszcze nie urzekł ten jego szeroki uśmiech i błyszczące, wesołe oczka. Oby okazało się, że to "JESZCZE" wkrótce zmieni się na JUŻ i zjawi się ktoś, kto pokocha cudnego dziadeczka. Quote
Dorothy Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 tyle niezwyklego uroku w malym, na pozor zwyklym piesku. Usmiech, niesmiale spojrzenie, i ta niezwykla pogoda w oczach. Zarazliwa! On jest przesliczny!! Quote
mru Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 o matko :loveu::loveu: ahahaah brak mi słów :D cudo! ojej no... :loveu: i takie cos nie ma domku :shake: Quote
madziorna Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 :multi: :laola: :bigcool: Ale się cieszę! :bigcool: :laola: :multi: Quote
albiemu Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 no ja też własnie siedzę ucieszona naszymi chłopcami i patrze na mapę ... kurde ... Lolek do Elbląga Dziadzio do Trzcianki woj. Wielkopolskie .... już kurde lepiej nie mogło być ... szlag ... Lolka do Warszawy wystarczy dowieźć więc z Dziadziem będą jechać .... teraz trzeba cos z tym dalej ... Jeszcze nawet nie mam pomysłu jak je do Warszawy dostarczyć. Z tymi transportami ehhh :) Znów będą nerwy jak to pogodzić wszystko ... Quote
SZPiLKA23 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Transport zaaaawsze ciezka sprawa ale i tak w wielkopolsce lepiej, od nas transport znalesc to jest cud.... Quote
Ra_dunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Wiem, że Pani Kamila (przyszła właścicielka Dziadunia) brzmi cudownie i na pewno będzie super domkiem, ale... Ponieważ odległość od Was do Trzcianki jest duuuża, warto najpierw przeprowadzić wizytę przedadopcyjną. Zawsze lepiej dmuchać na zimne niż się potem sparzyć ;) Quote
halcia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 I znowu,jak sie co dobrego trafia,to daleko.... Quote
Dorothy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 przepraszam za offa ale czy Czaplinek ma swoj watek? Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a to w czym problem :) ja mogę założyć! :D tylko wieczorem :roll: przyślijcie mi o nim coś tam jeszcze i już :) mysle, ze taka pociecha (no nie moge, jak o nim mysle to sama sie smieje) szybko znajdzie domek... Quote
Recommended Posts