Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies płaczący, to Chaplin. Wyciągnięty przez nas w tamtym tygodniu z nagrzanych betoniaków. Siedział ciągle w budzie... wogóle nie wychodził... jakby wiedział, że itak nie ma się po co pokazywać... :-(

Wczoraj byłam u starusiów w sadku. Usiadłam koło czarnego psiaka... położył mordkę na mojej otwartej dłoni i tak zasnął... wyryczałam się wtedy jak nigdy w schronisku........... jemu nikt nie pomoże............. on tam umrze....... :-(:-(

Posted

Neczka napisał(a):
Ja nie robiłam nigdy allegra... Szpill, mogłabyś ?

.....ale myślisz, że ktoś zainteresuje się starym, chorym, umierającym psem ? :-(

Jeśli będzie taka potrzeba, mogę zrobić Allegro.

Posted

No tez się martwię, czekam na odpowiedź od Niej - weszła na wątek Elfika - prosiłam o zainteresowanie tym biedakiem.Ja mogę jedynie fin. trochę pomóc - bo mam przecież sforkę i Pata biedula, no wiesz...

Posted

Talcott napisał(a):
No i Gallegro poszła sobie:-(

Gdyby nawet, to nie poszła, tylko poszedł :razz:

W przypadku psa starszego, zdecydowanie polecam Allegro wyróżnione, inaczej zginie w natłoku "wypasionych" czworonogów, pochodzących często z pseudohodowli :cool3:
Jutro postaram się coś zadziałać.

Posted

Talcott napisał(a):
No tez się martwię, czekam na odpowiedź od Niej - weszła na wątek Elfika - prosiłam o zainteresowanie tym biedakiem.Ja mogę jedynie fin. trochę pomóc - bo mam przecież sforkę i Pata biedula, no wiesz...

co do Elfika to jest właśnie ten drugi piesek którego "biore pod uwagę" (widziałam talcott na tym wątku)tzn ja bym wzięłą wszystkie ale wiadomo rzecz niemożliwa:( na razie nękam Mamę by jednak wziąć jakiegoś biedaka..staram się jak mogę ja przekonać wzięłabym tego umierającego czarnego pieska,ale na pewno podróż tak długa i mieszkanie nie będą mu służyć..może siusiać pod siebie i być mu gorąco a jeszcze te moje wariaty trzy pozostałe mogą go nękać zabawą i natarczywością więc męczę o Dziadunia lub Elfika..jej jak się nie uda wynękać to będę robić ogłoszenia.. ahh jak ja bym chciała pomóc:(