Neczka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Pies płaczący, to Chaplin. Wyciągnięty przez nas w tamtym tygodniu z nagrzanych betoniaków. Siedział ciągle w budzie... wogóle nie wychodził... jakby wiedział, że itak nie ma się po co pokazywać... :-( Wczoraj byłam u starusiów w sadku. Usiadłam koło czarnego psiaka... położył mordkę na mojej otwartej dłoni i tak zasnął... wyryczałam się wtedy jak nigdy w schronisku........... jemu nikt nie pomoże............. on tam umrze....... :-(:-( Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Neczuniu kto mu może Allegro zrobić??? Ja mu fundnę wyróżnione??? Quote
Neczka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ja nie robiłam nigdy allegra... Szpill, mogłabyś ? .....ale myślisz, że ktoś zainteresuje się starym, chorym, umierającym psem ? :-( Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dlaczego nie!! Wyslałam link jednej Cioteczce, która mówiła o przygarnięciu staruszka. Są tacy ludzie przecież są.... Quote
Neczka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Oby........... ...nie było za późno:placz::-( Quote
gallegro Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Neczka napisał(a):Ja nie robiłam nigdy allegra... Szpill, mogłabyś ? .....ale myślisz, że ktoś zainteresuje się starym, chorym, umierającym psem ? :-( Jeśli będzie taka potrzeba, mogę zrobić Allegro. Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No tez się martwię, czekam na odpowiedź od Niej - weszła na wątek Elfika - prosiłam o zainteresowanie tym biedakiem.Ja mogę jedynie fin. trochę pomóc - bo mam przecież sforkę i Pata biedula, no wiesz... Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 To mi podaj na PM twoje konto i koszt - wyróżnione chyba trzeba prawda???? Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wydaje mi sie ze Anula robiła dlatego pytałam Quote
Neczka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ...pewnie wróci jutro ;) ...Tall, normalni ludzie o tej godzinie chodzą spać :evil_lol::evil_lol: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 EEEE tam "normalni":diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gallegro Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Talcott napisał(a):No i Gallegro poszła sobie:-( Gdyby nawet, to nie poszła, tylko poszedł :razz: W przypadku psa starszego, zdecydowanie polecam Allegro wyróżnione, inaczej zginie w natłoku "wypasionych" czworonogów, pochodzących często z pseudohodowli :cool3: Jutro postaram się coś zadziałać. Quote
Neczka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ups...:oops::evil_lol: gallegro, chłopaku:evil_lol:, dzięki bardzo :) Quote
anetek100 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Talcott napisał(a):No tez się martwię, czekam na odpowiedź od Niej - weszła na wątek Elfika - prosiłam o zainteresowanie tym biedakiem.Ja mogę jedynie fin. trochę pomóc - bo mam przecież sforkę i Pata biedula, no wiesz... co do Elfika to jest właśnie ten drugi piesek którego "biore pod uwagę" (widziałam talcott na tym wątku)tzn ja bym wzięłą wszystkie ale wiadomo rzecz niemożliwa:( na razie nękam Mamę by jednak wziąć jakiegoś biedaka..staram się jak mogę ja przekonać wzięłabym tego umierającego czarnego pieska,ale na pewno podróż tak długa i mieszkanie nie będą mu służyć..może siusiać pod siebie i być mu gorąco a jeszcze te moje wariaty trzy pozostałe mogą go nękać zabawą i natarczywością więc męczę o Dziadunia lub Elfika..jej jak się nie uda wynękać to będę robić ogłoszenia.. ahh jak ja bym chciała pomóc:( Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 O dzięki! No to pomyśl!!! Ja już o Pata musiałam wojnę stoczyć!:placz::placz::placz: Quote
anetek100 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 będę walczyć nawet gołą piersią żeby tylko wziąć jakąś bide...jejku do boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Mamunia nazwała mnie Violetką Mężuś pluł jadem Ech....... Quote
anetek100 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 a moja Mamcia mówi że miał byc jeden a są trzy;) ona kocha pieski ale cztery uważa że za dużo...ale się postaram namówić Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Moja Mamunia ma Jamola i kota - ale uważa że ja przesadzam. Quote
anetek100 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 a ja mieszkam z Mama i pieski są wspólne...dlatego muszę się liczyć z jej zdaniem Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Kot Mamuni szczeka!!! Razem się wychowały -i kot autentycznie szczeka !!!!!! Quote
Recommended Posts