Neczka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A ile on ma guzów... na brzuszku Dziadziowym, z boczku, kilka drobniejszych...:-( Ale itak jest prześliczny... :roll: Quote
albiemu Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 wyprowadzenie psa poza schronisko to zawsze ogromne przezycie .... i te wpatrzone psie oczy kompanów którzy zostali ... część psów żegna szczekaniem większość milczeniem ... potem rozchodzą się do dwoich miejsc i tak mija kolejny dzień ... ehhh Cieszę się Dziadziem ... nawet nie wiecie jak bardzo ... Neczka i Halcia dziękuje Wam że go przywiozłyście do Beci, Beciu ukochaj go odemnie po raz ostatni. Od dzisiaj Dziadzio zaczyna zycie ... nie ważne że tak późno, ważne że dostał taką szansę. Neczka jak mój Czarnuszek, zyje? czeka jeszcze na szanse i kogoś kto pomoże odejść? :( Quote
Talcott Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 To na szczęście jest pod skórą i - ciap, ciap ciap - będzie można je razem - bo niegroźne:lol: Quote
halcia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Neczka,on po ogrodzie nie smiga ,bo leje i burza,chyba ,ze u Ciebie znowu inaczej.Jutro Dziadzio zwiedzi Mielec i biedak musi to gdzies przeczekac w nastepnym schronisku. Quote
Talcott Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dlaczego w schronisku?????? Żadna ciotka Mielecka nie pomoże??????????? Quote
Neczka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 albiemu napisał(a):Neczka jak mój Czarnuszek, zyje? czeka jeszcze na szanse i kogoś kto pomoże odejść? :( Siedział dziś przez cały dzień na samym tyle sadku, w krzakach i ciężko oddychał... gorąc robi swoje... jego serduszko bije już coraz wolniej... samotne serduszko:-( Tallcot, ale nie zamkniemy go w boksie. Przeczeka gdzieś indziej... tak więc spokojnie :roll: Halciu, no teraz to już nie śmiga ;) ...mnie też z Deylulasem zlało... ciekawe, w jakich ja spodniach jutro do Mielca pojadę... modlę się za suszące właściwości mojej łazienki... :roll: Quote
Becia66 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dziadunio ukochany od wszystkich cioteczek :loveu:, wymiziany, wytulony....nawet sam rozdał całusa... Wsunął ryż z kurczakiem i jęzorek długo latał jeszcze po pustej misce - tak mu becine jedzonko smakowało...:eviltong: I wiecie co ? myślę że to domowy piesek kiedyś był bo wszedł do domu bez zastanowienia i pokonując schody bez problemu tak jakby to była bułka z masłem....:evil_lol: Zwiedził wszystkie kąty, obwąchał i w końcu położył sie pod stołem , pychol usmiechnięty - no nie, super psiak....:loveu: straszna poczciwina z niego...:loveu: Quote
Talcott Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Kto mu zrobi Allegro wyróżnione???? Ja mu fundnę!!! Boshhhhh niech by się znalazł ludź. Pat umierał - a teraz pomaleńku człap człap zdrowiejemy sobie - mimo że nie widzi - może troszke pomoże leczenie - i nie słyszy - to nie jest sam!!! Ma mnie! Niech Czarnuszka ktoś weźmie !!!!! Proszę!!!!:placz::placz::placz: Quote
Neczka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dziaduniuuu..... on jest cuuudny ;):) Co do czarnuszka, przydałby się jakiś fajny tekst... i tutaj chyba ukłonię się w stronę Albiemu, tak pięknie pisać jak ona, nikt nie potrafi... Allegro niestety nigdy jeszcze psiakom nie zakładałam i nie chciałabym zrobić czegoś źle... Musimy zrobić jakieś fajne foty i się dowiedzieć jutro, jakie jest imię chłopaka... Quote
Talcott Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A która Ciotka umie???????:roll::modla::modla::modla::modla: Quote
albiemu Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Beciu Dziadeczek wygląda .... ehhhh no przecież :( ... ale to ze szczęścia .... Neczka dzisiaj podumam na tekstem dla Czarnuszka i napiszę coś ... chociaz pewnie z serducha popłynie ... Masz zdjęcia?? Tak bym chciała aby ktoś go przygarnął :( Juz wiem jedno - tak jak mówiła Becia nie ma psiaków nieadopcyjnych, nie jesteśmy w stanie przewidzieć niczego i kurrrrrrcze wierzę, że Czarnuszek będzie miał jeszcze DOM. Dziadeczku kochanie ... będzie dobrze ... już jest lepiej a takiego usmiechu to ja u Ciebie jeszcze nie widziałam ... ehhh no rozwalił mnie skurczybyk :( :) i płacz i smiech ... Quote
Talcott Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Też o tym marzę - żeby miał go kto przytulić:-(:-(:-( Quote
Neczka Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Kasiu, nie mam fot czarnuszka... Ale następnym razem obiecuję zrobić... maleńki, trzymaj się tam !:placz: Quote
Mała Rita Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 dziadziowa napisał(a)::Dog_run:Gdzie biegniesz Piesku? Do nas? Do Domu? Szykujemy się aby Cię powitać:calus:. Jest już kocyk, miseczka i duuużo rąk do pieszczot:glaszcze:. Czy lubisz spacerki:painting:? Czy polubisz Nynka:kociak: i Misia:dog:? Będziesz naszym kumplem:drink1: i towarzyszem. I nikt Cię więcej nie skrzywdzi, bo jak spróbuje to:chainsaw:!!! Czekamy:Rose: na Ciebie w Domu kochany:iloveyou: no i płacze :placz::placz: ze szczęścia :loveu: Quote
albiemu Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Neczka napisał(a):Kasiu, nie mam fot czarnuszka... Ale następnym razem obiecuję zrobić... maleńki, trzymaj się tam !:placz: ja mam dość kiepskie ale nic .... dobre i to, tylko proszę zrób następnym razem ... Quote
Becia66 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 no albiemu, jak ty się weżmiesz za Czarnuszka to dom pewnikiem będzie...:eviltong: A tymczasem nasz Dziaduniu olał kocyk i śpi siedząc na wycieraczce...:evil_lol: komiczny widok...:evil_lol: Quote
anetek100 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 misiak kochany z tego naszego Dziadzia - młodzika cudooo Quote
albiemu Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 załozylam wątek Czarnuszkowi - podaję link - błagam o cud i czas na to aby zdążyć ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10652212#post10652212 Quote
Becia66 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A Dziaduniu wrócił na swoje wyrko....:eviltong: Quote
Becia66 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dziadzio mówi wszystkim dobranoc....:sleep2: Quote
Recommended Posts