Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odezwał sie ktoś do mnie w sprawie adopcji Dziadunia, narazie z meila wynika, że ktoś bardzo sensowny, ALE mamy sie zdzwonic i porozmawiać. Tak więc nie cieszymy sie jeszcze z niczego ....

Co do bud, narazie Dziadzio nie ma :(

Posted

no to ja jak gdyby nigdy nic skaczę Dziadzia :cool3:
albo Dziadziem na górę

ale w sercu mam takie coś, co prawie wybucha w tym momencie

mimo to, drodzy moi, zachowam powagę

;)

Posted

Talcott napisał(a):
Czekamy czekamy czekamy:crazyeye:

Czekajmy a w między czasie może organizujmy jakąś zrzutkę na budę(budy)...??
Jeśli Dziaduniowi się nie przyda to przecież jest jeszcze tyyyyyle innych psiaków...

Posted

[quote name='albiemu']no to jak sie ucieszycie na wiadomość że Dziadzio ma domek? Proszę mi tu zaprezentować jak dogomaniacy potrafia się cieszyć :D ...
Albiemu.... czy to prawda?? czy Dziadunio ma domek?? Powiedz, że to nie jest tylko testowanie naszej radości....
Jeśli to prawda to .... no normalnie....:multi::loveu::loveu::multi:

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale serio? juz można? :roll:

Dziaduniu! :loveu:

taaaaaak się cieszymy!

:multi::multi::multi:
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::bigcool:
:bigcool::bigcool:
:Cool!::Cool!::Cool!:
:laola:
:D:D:D

Posted

super rodzinka, dom na wsi i widać, że mnóóóóstwo serca do zwierząt :) bardzo chcą Dziadziowi dać serducha ile się da na tak długo jak sie da :) Kawał drogi jednak bo 600 km od nas, więc będziemy musieli dobrze kombinować aby dojechał :) Będzie miał kumpla, też z problemami bo już nie widzi i nie słyszy ale wygląda cholernie sympatycznie :) ... Jest jeszcze kociak któremu też chyba ptasiego mleka nie brakuje bo na zdjęciu śpi wywalony kopytami do góry w najlpesze :) Wiele ciepła bije od tych ludzi ....

Posted

żeby każdy staruszek znalazł taki domek...

Dziadziu, juz nie potrzebujemy budy dla Ciebie :eviltong:
będą ew dla innch!

ale cudownie... :loveu:

Posted

ja chcialam dać domek dziadziowi ale niestety nie będzie na mnie czekał i bardzo sie cieszę supeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool2::smilecol::sweetCyb::laugh2_2::iloveyou::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::beerchug::laola: aniech piesek wie jak się cioteczki cieszą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jupiiii..niech Ci sie wiedzie pieseczku kochaniutki