anetek100 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 to wspaniale czysta sielanka!!u mnie kotanie ma ale na szcęście wszystkie się dogadują i wspieraja gdy jamnik boi się burzy:) Quote
madziorna Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Widziałam zdjęcia staruszków... Serce mi się kraje :-( Quote
mru Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 staruszki są super fajne :):):) straszne, ze muszą tak umierać same... przecież na to nie zasługują Quote
anetek100 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 zrobilam jeszcze jeden banerek moze ktos wezmie..ja na pewno;) Quote
anetek100 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 trzeba podnieść dziadeczka..hopaj tarzaniku ;) Quote
Ra_dunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 a co z tymi budami dla Dziadunia i jego towarzyszy? Quote
albiemu Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 odezwał sie ktoś do mnie w sprawie adopcji Dziadunia, narazie z meila wynika, że ktoś bardzo sensowny, ALE mamy sie zdzwonic i porozmawiać. Tak więc nie cieszymy sie jeszcze z niczego .... Co do bud, narazie Dziadzio nie ma :( Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Boshhhhh żeby..........:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
mru Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 no to ja jak gdyby nigdy nic skaczę Dziadzia :cool3: albo Dziadziem na górę ale w sercu mam takie coś, co prawie wybucha w tym momencie mimo to, drodzy moi, zachowam powagę ;) Quote
Ra_dunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Talcott napisał(a):Czekamy czekamy czekamy:crazyeye: Czekajmy a w między czasie może organizujmy jakąś zrzutkę na budę(budy)...?? Jeśli Dziaduniowi się nie przyda to przecież jest jeszcze tyyyyyle innych psiaków... Quote
albiemu Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 no to jak sie ucieszycie na wiadomość że Dziadzio ma domek? Proszę mi tu zaprezentować jak dogomaniacy potrafia się cieszyć :D ... Quote
Ra_dunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='albiemu']no to jak sie ucieszycie na wiadomość że Dziadzio ma domek? Proszę mi tu zaprezentować jak dogomaniacy potrafia się cieszyć :D ... Albiemu.... czy to prawda?? czy Dziadunio ma domek?? Powiedz, że to nie jest tylko testowanie naszej radości.... Jeśli to prawda to .... no normalnie....:multi::loveu::loveu::multi: Quote
mru Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale serio? juz można? :roll: Dziaduniu! :loveu: taaaaaak się cieszymy! :multi::multi::multi: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool: :Cool!::Cool!::Cool!: :laola: :D:D:D Quote
albiemu Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 super rodzinka, dom na wsi i widać, że mnóóóóstwo serca do zwierząt :) bardzo chcą Dziadziowi dać serducha ile się da na tak długo jak sie da :) Kawał drogi jednak bo 600 km od nas, więc będziemy musieli dobrze kombinować aby dojechał :) Będzie miał kumpla, też z problemami bo już nie widzi i nie słyszy ale wygląda cholernie sympatycznie :) ... Jest jeszcze kociak któremu też chyba ptasiego mleka nie brakuje bo na zdjęciu śpi wywalony kopytami do góry w najlpesze :) Wiele ciepła bije od tych ludzi .... Quote
gallegro Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Albiemu, cieszymy się bardzo, ale jeśli możesz, napisz coś o nowych opiekunach. EDIT: już nie musisz ;-) Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Taaaaak się cieszę!!!!!!!!!!!! Quote
mru Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 żeby każdy staruszek znalazł taki domek... Dziadziu, juz nie potrzebujemy budy dla Ciebie :eviltong: będą ew dla innch! ale cudownie... :loveu: Quote
anetek100 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ja chcialam dać domek dziadziowi ale niestety nie będzie na mnie czekał i bardzo sie cieszę supeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool2::smilecol::sweetCyb::laugh2_2::iloveyou::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::beerchug::laola: aniech piesek wie jak się cioteczki cieszą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jupiiii..niech Ci sie wiedzie pieseczku kochaniutki Quote
Recommended Posts