Martens Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 To zróbcie bannerek i dla Chaplinka - dopiero wczoraj wzięłam Dziadunia do podpisu i dziś czytam, ze znalazł domek... :multi: Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Martens napisał(a):To zróbcie bannerek i dla Chaplinka - dopiero wczoraj wzięłam Dziadunia do podpisu i dziś czytam, ze znalazł domek... :multi: zrobimy :) (już ktoś może robić!) Quote
gagata Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Najlepiej z tym jego uśmiechem - to będzie pierwszy banerek z uśmiechniętym psiakiem... Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Neczka']mru :loveu::loveu::loveu: nie ;) mru banerka nie umie ;););) a tak serio, ten jego uśmiech będzie właśnie wabikiem :cool3: no cudny jest :loveu: cały czas nie wierzę, że Dziadek będzie miał dom... dziewczyny załozyły mu wątek niedawno... bez takiej nadziei to wszystko było a tu prosze... :D:D:D oh, żeby juz jak najszybciej mógł tam dotrzeć :p mam tez nadzieje, ze Dziadek zmieni imie na jakieś młodsze ;) Quote
dziadziowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Witam nareszcie udało mi się zarejstrować:) a więc- tak, czekamy na Dziadzia z niecierpliwością:loveu: tylko jeszcze sprawa transportu, ewentualna kontrola (zapraszam wszystkich:bye:) i powitamy Dziadka w Domu:) Quote
Ra_dunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Oooo :) Jednak się udało :) ? Witamy dobrą duszę :) Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 hahaha dobry nick ;) super, że jesteś/cie! :multi: super, że dacie Dziadkowi domek... będziemy molestować oczywiście o fotki więc się przygotujcie :cool3: Quote
madziorna Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='dziadziowa']Witam nareszcie udało mi się zarejstrować:) a więc- tak, czekamy na Dziadzia z niecierpliwością:loveu: tylko jeszcze sprawa transportu, ewentualna kontrola (zapraszam wszystkich:bye:) i powitamy Dziadka w Domu:) Witamy na Dogo! :multi: Quote
anetek100 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a oto moja banerkowa propozycja...na razie oczywiście nie podlinkowana...a sama wąteczka nie założę bo pieska nie znam aż tak...ale jak coś to służę pomocą Quote
Neczka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja zrobię troszkę mniejszy i podeślę mru, to wklei od razu na wątek jak będzie gotowy ;) Quote
dziadziowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jestem gotowa na wszystko:) muszę się jeszcze tylko rozeznać na tej stronie;) Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ładne hasło, aneczek :p tak, jeszcze taki 100na100 by się przydał :) to ja się zabieram wieczorem do roboty! Quote
Ra_dunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 dziadziowa napisał(a):Jestem gotowa na wszystko:) muszę się jeszcze tylko rozeznać na tej stronie;) A kiedy chcecie zabierać Dziadunia? Quote
anetek100 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 kolejna moja propozycja mniejsza troszeczkę Quote
Reno2001 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jeśli dacie radę dowieżc Dziadzia na sobotnie spotkanie w Mielcu, to mam dla niego propozycje transportu do Trzcianki. Quote
Becia66 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Reno cudna jesteś....:calus:, albiemu tylko musi sie wypowiedziec o jaka to dokładnie Trzciankę chodzi bo jest ich chyba z 10, żeby potem jakis jaj nie było...:evil_lol:...i tobie nie po drodze...:eviltong: Quote
Talcott Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Anetek!!! ten pierwszy chyba lepszy??????:loveu::loveu::loveu: Quote
albiemu Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Trzcianka woj. Wielkopolskie :) mam pytanie - jaką trasą Reno jedziesz?? Bo jeszcze Lolek ma domek ... on do Warszawy ma jechać. Jesli nie na trasie to nic, będziemy kombinować Dzidzio w uwagi na wiek ma pierwszeństwo :) Quote
gagata Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 I znowu się Wam, dziewczyny, udało...Chłopakom też...:loveu::loveu::loveu: Quote
Reno2001 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dziewczyny, ja po prostu odwiozę Dziadzia do domu :lol:. Trzciankę sobie znalazłam. Dziadzio przyjechałby ze mną do Łodzi w sobotę, przespałby się u mnie a w niedzielę dowioze go do DOMU. Wawka mi nie bardzo po drodze, by Lolusia ze soba brac :-(. Mogłabym go oczywiście przywieźc do Łodzi, ale co potem? Wrócimy na pewno w sobote później a w niedzielę chciałabym juz ok 7.30 wyjechac do Trzcianki. Chyba nikt go ode mnie nie zdąży odebrac :roll:. Quote
Recommended Posts