Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martens napisał(a):
To zróbcie bannerek i dla Chaplinka - dopiero wczoraj wzięłam Dziadunia do podpisu i dziś czytam, ze znalazł domek... :multi:

zrobimy :)
(już ktoś może robić!)

Posted

[quote name='Neczka']mru :loveu::loveu::loveu:

nie ;) mru banerka nie umie ;););)

a tak serio, ten jego uśmiech będzie właśnie wabikiem :cool3:

no cudny jest :loveu:

cały czas nie wierzę, że Dziadek będzie miał dom...
dziewczyny załozyły mu wątek niedawno... bez takiej nadziei to wszystko było
a tu prosze... :D:D:D
oh, żeby juz jak najszybciej mógł tam dotrzeć :p

mam tez nadzieje, ze Dziadek zmieni imie na jakieś młodsze ;)

Posted

Witam
nareszcie udało mi się zarejstrować:) a więc- tak, czekamy na Dziadzia z niecierpliwością:loveu: tylko jeszcze sprawa transportu, ewentualna kontrola (zapraszam wszystkich:bye:) i powitamy Dziadka w Domu:)

Posted

hahaha dobry nick ;)

super, że jesteś/cie! :multi: super, że dacie Dziadkowi domek...

będziemy molestować oczywiście o fotki więc się przygotujcie :cool3:

Posted

[quote name='dziadziowa']Witam
nareszcie udało mi się zarejstrować:) a więc- tak, czekamy na Dziadzia z niecierpliwością:loveu: tylko jeszcze sprawa transportu, ewentualna kontrola (zapraszam wszystkich:bye:) i powitamy Dziadka w Domu:)

Witamy na Dogo! :multi:

Posted

Reno cudna jesteś....:calus:, albiemu tylko musi sie wypowiedziec o jaka to dokładnie Trzciankę chodzi bo jest ich chyba z 10, żeby potem jakis jaj nie było...:evil_lol:...i tobie nie po drodze...:eviltong:

Posted

Trzcianka woj. Wielkopolskie :) mam pytanie - jaką trasą Reno jedziesz?? Bo jeszcze Lolek ma domek ... on do Warszawy ma jechać. Jesli nie na trasie to nic, będziemy kombinować Dzidzio w uwagi na wiek ma pierwszeństwo :)

Posted

Dziewczyny, ja po prostu odwiozę Dziadzia do domu :lol:. Trzciankę sobie znalazłam. Dziadzio przyjechałby ze mną do Łodzi w sobotę, przespałby się u mnie a w niedzielę dowioze go do DOMU.
Wawka mi nie bardzo po drodze, by Lolusia ze soba brac :-(. Mogłabym go oczywiście przywieźc do Łodzi, ale co potem? Wrócimy na pewno w sobote później a w niedzielę chciałabym juz ok 7.30 wyjechac do Trzcianki. Chyba nikt go ode mnie nie zdąży odebrac :roll:.