gallegro Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Niektóre psiaki od szczeniaka żyją w komfortowych warunkach, otoczone troskliwą opieką i darzone miłością... Dziadunio musiał przeżyć wiele lat, zanim dane mu było zasmakować błogiego snu na miękkim łóżku, wśród kochających ludzi... Kolejny psiak przekroczył właśnie granicę... granicę lepszego świata... Quote
mru Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 oj, aż nie wiem co powiedzieć :loveu: a to dopiero początek drogi ;) jeszcze nie wie, że to nie koniec! no dziadziowa, szykuj sie :D (a co ja gadam, Ty juz przygotowana!) Quote
Neczka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 No to ma teraz Dziadunio duuużo fot :) ...super:cool1: Cudeńko, jeszcze dziś będziesz w nowym domku ! :multi: ...widzimy się za jakieś 3 godziny ;) Quote
Kudłata Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Również życzę miłej podróży. Cudowne fotki :lol:. Quote
albiemu Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Neczka ukochajcie tam tego lewka od nas zanim w drogę z Reno wyruszy :) KONIECZNIE :) Quote
Becia66 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Neczka napisał(a): Cudeńko, jeszcze dziś będziesz w nowym domku ! :multi: ;) Neczusiu niestety jeszcze nie dziś.......dziś Dziadunio ma nocleg u Reno w Łodzi, a dopiero jutro nowy domek - o ile Reno Dziadunia nie zechce zostawic dla siebie....:eviltong: Quote
dziadziowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 becia66 napisał(a):Neczusiu niestety jeszcze nie dziś.......dziś Dziadunio ma nocleg u Reno w Łodzi, a dopiero jutro nowy domek - o ile Reno Dziadunia nie zechce zostawic dla siebie....:eviltong: Reno! ani mi się waż:nono: Quote
Becia66 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dziadunio już pojechał.....:multi::multi::multi: Tu jeszcze lekkie śniadanko...:eviltong: i pośniadankowy odpoczynek po spacerku w deszczowym ogrodzie...:lol: Quote
irenaka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ależ ja Was kocham za te staruszki!!!:loveu::loveu::loveu: A zdjęcia z domu Beatki zaraz mi przypominają Cezarka. Kolejna super adopcja!!!:multi::multi: :klacz::klacz::klacz::laola::knajpa: :chlup::chlup::chlup::klacz::klacz::klacz::laola: Quote
dziadziowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Wszystkim którzy pomogli mi przygarnąc Dziadzia- ogromne dzięki:Rose: Ja wiem że to nie dla mnie tylko dla Niego ale tak to czuję- jakbym dostała ogromny prezęt:B-fly:tle serca, troski i własnego życia wkładacie w to co robicieDziękuje, dziękuje, dziękuje:fadein:!!! Jesteście wspaniali:calus: Quote
Ra_dunia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 No to już jutro Dziadzio będzie w nowym domku :) Suuuuupeeeer :D Teraz czas poszukać równie kochanych domeczków dla pozostałych dziadeczków ;) Quote
Mała Rita Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 dziadziowa napisał(a):Wszystkim którzy pomogli mi przygarnąc Dziadzia- ogromne dzięki:Rose: Ja wiem że to nie dla mnie tylko dla Niego ale tak to czuję- jakbym dostała ogromny prezęt:B-fly:tle serca, troski i własnego życia wkładacie w to co robicieDziękuje, dziękuje, dziękuje:fadein:!!! Jesteście wspaniali:calus: Prosimy o foty i relacje z życia psiaka :) Quote
Neczka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Podczas pobytu w Mielcu, Dziadeczek siedział w izolatce... wyglądał żałośnie... chyba myślał, że znowu będzie w zamknięciu... Ale nie, Dziadziu ! Już jutro spotkasz się ze swoją Dziadziową:loveu::loveu: Quote
dziadziowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Mała Rita napisał(a):Prosimy o foty i relacje z życia psiaka :) Już od jutra zacznę! Quote
halcia Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Jeszcze długa podróz z Reno,za godzinke zadzwonie jak Dziadunio sie czuje w Jej domu,po podrózy. Quote
dziadziowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109867 Coś ten link nie działa. Ale czemu wyskakuje mi wikipedia? Ojojoj. Czasu i mądrości Boże!!! A dam radę się w tym wszystkim połapać;) Quote
Neczka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dziadziowa, a do czego powinien Cię zaprowadzić ten link ? :eviltong: Quote
gallegro Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='dziadziowa']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109867 Coś ten link nie działa. Ale czemu wyskakuje mi wikipedia? Ojojoj. Czasu i mądrości Boże!!! A dam radę się w tym wszystkim połapać;) To nie wikipedia, tylko info o złym adresie ;) Powodem tego jest właśnie źle podlinkowany adres. Kiedy zobaczysz tę stronę, na górze okna przeglądarki (tam gdzie wpisuje się żądany adres) usuń początkowy ciąg znaków http://www.http.com// Żeby nie być gołosłownym, wklejam poprawiony link: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109867 Quote
dziadziowa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 eee, do wątku Maksia którego pan umarł a nowy właściciel posesji go wyrzucił i nikt- po prostu NIKT- go nie chce!!!:angryy: Quote
Neczka Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Jaki Dziadziu był wystraszony dziś w schronisku... ...sorry za rozmiar, ale nie chce mi się zmniejszać, skoro DOGO samo sobie z tym radzi :eviltong: Quote
Reno2001 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 My juz jesteśmy. Bylismy po podóży na spacerku. Dziadzius niestety ma lekką sra... Przejechalismy droge na czysto, ale na psacerku koopka ładna nie była wcale. Myślę, ze to stres. Tak jak mówiłam-transporter działa cuuuda. Dziadziuś przespał praktycznie całą drogę. Teraz jest juz po małej, lekkiej kolacyjce i zaczyna pochrapywac na dywanie :eviltong:. Za chwilke fotki :cool3:... Quote
Recommended Posts