tanitka Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 kciuki z całych siiiiiił, zaciskam:thumbs: Quote
erka Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Być może i dla Xantusika zaświeci słoneczko:razz:. Quote
kamixx Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 czy coś wiadomo , Pani już dzwoniła? przepraszam za niecierpliwość, ale już taka jestem ;) Quote
ewelinka_m Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 :siara: prosimy o jeszcze nie puszczanie :cool3: Quote
DuDziaczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Tak tak jeszcze trzymamy koniecznie :cool3::cool3: Quote
KrystynaS Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Wielbiciele Xantusia trzymamy kciuki przede wszystkim za jego zdrowie, bo idzie do lekarza na badania i potem za dobry dom aby jak najszybciej się znalazł. Quote
mru Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 trzymamy - każdy indywidualnie, ale także wszyscy jak tu stoimy, grupowo! :p Quote
pixie Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ojojoj jesli dobrze pojdzie pojechalby nasz podroznik do pieknego miasta Torunia!! ja tez bym chciala! pierniki Torunskie, ludzie slodcy jak miodzik...mniam mniam zycie miodem plynace... ojjjjjj Panciu najmilejsza z piernikowego miasta powiedz jak Ty naszego Xantusia wypatrzylas?:crazyeye: kochana Panciu z Torunia...serduszko nie piernikowe tylko xantusiowe wali jak mlot!:loveu: i nasze serca tez!:p obysmy tylko zawalu wszyscy nie dostali, jeden w tym watku juz wystarczy:cool3: czekamy, czekamy... Quote
andzia69 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 pixie napisał(a):ojojoj jesli dobrze pojdzie pojechalby nasz podroznik do pieknego miasta Torunia!! ja tez bym chciala! pierniki Torunskie, ludzie slodcy jak miodzik...mniam mniam zycie miodem plynace... ojjjjjj Panciu najmilejsza z piernikowego miasta powiedz jak Ty naszego Xantusia wypatrzylas?:crazyeye: kochana Panciu z Torunia...serduszko nie piernikowe tylko xantusiowe wali jak mlot!:loveu: i nasze serca tez!:p obysmy tylko zawalu wszyscy nie dostali, jeden w tym watku juz wystarczy:cool3: czekamy, czekamy... Pixie - ale się uśmiałam z twojego posta!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol::lol::lol: Quote
KrystynaS Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Oj Xantuś, Toruń ...... miasto mojej młodości. I te spacerki z Panią po Bulwarze Filadelfijskim. Życzę ci tego z całego serca piesku :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 trzymamy z Bianą zaciskamy łapki i kciuki i czekamy czekamy Quote
kamixx Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 trzymamy trzymamy i czekamy bo tu ciągle żadnych większych wieści nie ma :cool3: Quote
ewelinka_m Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ahh jak się Xantuś wczoraj bawił sznureczkiem od cioci Tanitki (dziękujemy :Rose:) żebyście widzieli jak on sobie komicznie go podrzucał :loveu: Quote
eliza_sk Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 A wiadomo coś o pani z miasta Kopernika .... Jakaś konkretna babeczka-bardzo zainteresowana ? Quote
sloneczkoswieci Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ojj tak, jestem bardzo zainteresowana!;) Czekam tylko, na telefon Jego opiekunki w sprawie ewentualnej operacji. Szczerze mówiąc, to już nie mogę wysiedzieć, tak się nie mogę doczekać, wszystkie Wasze wpisy na forum już przeczytałam, żeby mi szybciej czas zleciał:oops: żadna pani, tylko Agnieszka;) Quote
DuDziaczek Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Witamy przyszlą Panią Xantusiową na dogo :loveu::loveu::loveu: Quote
j3nny Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 nie mogę uwierzyć, to naprawdę najprawdziwsza prawda? Xantuś ale ty masz szczęście!! Quote
sleepingbyday Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 :multi: and the winner is słoneczkoswieci. congratulatuions!! ech, łezka mi się w oku zakręciła... przypomniałam sobie, jak zośkę brałam i było na dogo szukanie transportu i emocje i w ogóle....:oops: Quote
mru Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ojej, ale wspaniale, że sie Agnieszko zalogowałaś! :) będziesz bliżej Xantka :cool3: jemu sie nalezy to, co najlepsze... trzymam kciuki, żebyś tym najlepszym była Ty ;) sleepingbyday napisał(a)::multi: and the winner is słoneczkoswieci. congratulatuions!! ech, łezka mi się w oku zakręciła... przypomniałam sobie, jak zośkę brałam i było na dogo szukanie transportu i emocje i w ogóle....:oops: nooo... ale było :D spać nie mogłam myslalam kiedy te chłopaki przyjada a jesli cos sie nie uda? ;) a jesli ktos mi ich zabierze? ;) hihi a gdzie tam :P nikt nie chcial zabrać :D:D:D:D Quote
kamixx Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 ojej jak się cieszę, pozdrawiamy Panią Agnieszkę Quote
andzia69 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 sloneczkoswieci napisał(a):Ojj tak, jestem bardzo zainteresowana!;) Czekam tylko, na telefon Jego opiekunki w sprawie ewentualnej operacji. Szczerze mówiąc, to już nie mogę wysiedzieć, tak się nie mogę doczekać, wszystkie Wasze wpisy na forum już przeczytałam, żeby mi szybciej czas zleciał:oops: żadna pani, tylko Agnieszka;) Strasznie się cieszę!!!!:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts