Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

o rany, Erka, dodałam w petworld i mi napisało, ze aby ogłoszenie się aktywowało, trzeba kliknąć na link wysłany adres podany w ogłoszeniu... krótko mówiąc twój adres... sorry za kłopot, nie wiedziałąm, że tak to będzie rozwiązane....

Posted

Do ogłoszeń nie musicie podawać Stowarzyszenie Obrona Zwierząt, musiałam tak zrobić do allegro, żeby się nie przyczepili, bo mamy konto charytatywne na swoje Stowarzyszenie.

Posted

dziwne.. to była moja pierwsza próba, jeszcze sprzed postu o nie dodawaniu linka, a ja tego ogłoszenia nie wysłałam i napisałam drugie - dlaczego się wysłało? no nic, wyedytuję (jak znajdę edycję:cool3:) i w ogóle je wykasuję, po co dublować....

Posted

[quote name='erka']Sa dwa , tylko w opcji "sprzedam", może by przenieść do "oddam":razz:.

A to dlatego błądzę bez skutku :)

WAŻNE: lepiej niż w formularzu kontaktowym od razu w treści ogłoszenia podać namiary na erkę, bo niezalogowanym nie pokazuje numeru telefonu.

Posted

też coś. nie dość, ze zaznaczałam oddam, to jeszcze nie żaden apricot:mad:. dziwne. anyway poprawiłam jedno, a to z linkiem wykasowałam. teraz powinno być już 1 ogłoszenie w oddam (chyba, ze znów coś nie tak). Erka, na PW wysyłam ci hasło do ogłoszenia, jakby co, bo do poniedziałku będę poza siecią.

Posted

no, bo ta pani mu zalozyla? tak?
no a potem podała, że ma ją na sobie

a nie miał - moim zdaniem powiedziała to żeby trudniej go było znaleźć

Posted

NIE mru, nie tak było. :shake: :shake:

Tą różową chusteczkę JA mu zawiązałam na szyi gdy go odwoziłam na spotkanie z irysek. To moja chusteczka, którą nosiłam na szyi do letnich sukienek. Chciałam mu coś podarować na nowe życie, coś mojego. Taki talizman.
Zresztą na zdjęciach sprzed wyjazdu z Kielc Xantuś miał ją zawiązaną czyli to nie ta Pani.

Posted

chodzi mi tylko o to, ze w zgloszeniu bylo, ze uciekl i ma te chustke
a nie mial :P

ale moze juz zmyslam
nvm ;)

chusteczka sama w sobie jest urocza :D
piekny prezent

Posted

witam,
jestem tu pierwszy raz, przed chwilą przeczytałam całą historię Xantka całe 112 stron, popłakałam się kilkakrotnie. Mam nadzieje że znajdziecie dla niego dom, w końcu tak wiele osób jest w to zaangażowanych. Uwielbiam psiaki sama już jednego adoptowałam ze schroniska.
Będę sledzić ten wątek i mam nadzieje że się dobrze skończy.

Mam pytanie do Orphy? Może spróbuj jeszcze raz z tatą porozmawiać czy go nie przygarnie, popowiedz mu dalszy ciąg historii z nieodpowiedzialną Panią z Warszawy.

Posted

[quote name='KrystynaS']Pani B. to mu najwyżej zdjęła chustkę z szyi, związałam mu ją ja w Kielcach.

to też własnie to napisałam

a podała, ze nie zdjeła
tylko o to mi chodzilo. naprawde.

kamixx - witamy serdecznie!!! :)

Posted

[quote name='kamixx']witam,
jestem tu pierwszy raz, przed chwilą przeczytałam całą historię Xantka całe 112 stron, popłakałam się kilkakrotnie. Mam nadzieje że znajdziecie dla niego dom, w końcu tak wiele osób jest w to zaangażowanych. Uwielbiam psiaki sama już jednego adoptowałam ze schroniska.
Będę sledzić ten wątek i mam nadzieje że się dobrze skończy.

Mam pytanie do Orphy? Może spróbuj jeszcze raz z tatą porozmawiać czy go nie przygarnie, popowiedz mu dalszy ciąg historii z nieodpowiedzialną Panią z Warszawy.

Witamy Kamixx:) Mysle ze na Xancika (jak i kazdego innego psiaka, ale jego jakos szczegolnie:)) nie powinno sie nikogo "namawiac". KTOS na ktorego wszyscy czekamy musi go po prostu chciec. Jest starszym pieskiem. Trzeba po prostu go pokochac, zeby niesc z podniesiona glowa wszystkie "wady" i zalety psiej starosci:)