erka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='erka']Orpha, jeszcze nie doszły dokumenty Xanta, a chyba juz powinny być. Czekam na nie, żeby pójśc z nim do weta." Orpha, cytujesz starą wypowiedź, ta powyżej jest dzisiejsza. Quote
orpha Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Erko pisze w pospiechu z pracy i dlatego ta pomyłka co sie dzieje z listem z dokumentami odemnie???????? :angryy::angryy::angryy: List został nadany w srode rano priorytet polecony , powinnas miec go u sobie w czwartek , jak dzisiaj nie dojdzie ide z dymem na pocztę , kwit nadania oczywiscie mam Quote
erka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Kamixx, dzięki za wpłatę na Xantusia:loveu:! Orpha jeszcze się wstrzymaj, sprawdzę jak wrócę z pracy, może dotarło dzisiaj, bo przeceiż był długi weekend:cool3:. Quote
kamixx Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 bardzo mnie interesuje jaką diagnozę da weterynarz. ile może kosztowac operacja usunięcia guza? Quote
KrystynaS Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Orpha z tego co mi kiedyś mówili na poczcie, polecony list dostarczają w ciągu 5 dni roboczych. Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 U nas-polecony ,,idzie,,trzy tygodnie priorytet trzy tygodnie E Quote
orpha Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 KrystynaS napisał(a):Orpha z tego co mi kiedyś mówili na poczcie, polecony list dostarczają w ciągu 5 dni roboczych. tak krysiu ale ja dałam priorytet polecony a nie sam polecony :roll: Quote
eliza_sk Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Dziewczyny dostałam maila ws. Xanta: Wiadomość od: sloneczkoswieci (4) , wysłana z komputera o numerze IP: 77.254.161.13 Strona z przedmiotem: XANTUŚ-wyrzucony jak śmieć,PUDEL mix,czeka !!!! Treść wiadomości: Dzień dobry Chciałabym zapytać, czy Xantuś znalazł już dom? mail nadawcy: [email protected] Quote
mru Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 orpha napisał(a):tak krysiu ale ja dałam priorytet polecony a nie sam polecony :roll: to pięć tygodni :eviltong::eviltong::eviltong: trzeba było gołębiowi pocztowemu dac ;) Quote
erka Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Orpha, przesyłka dzisiaj doszła, dzieki:lol:. Teraz jest inny problem, wet , do którego wybierałyśmy się z Xantusiem jest na urlopie. Trzeba chyba będzie pójśc do kogoś innego, ale tamten miał możliwośc zrobienia kompleksowych badań, również rtg , gdyby była potrzeba. Quote
kamixx Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='eliza_sk']Dziewczyny dostałam maila ws. Xanta: Wiadomość od: sloneczkoswieci (4) , wysłana z komputera o numerze IP: 77.254.161.13 Strona z przedmiotem: XANTUŚ-wyrzucony jak śmieć,PUDEL mix,czeka !!!! Treść wiadomości: Dzień dobry Chciałabym zapytać, czy Xantuś znalazł już dom? mail nadawcy: [email protected] coś więcej wiesz? Pani jest zainteresowana Xantem? Quote
mru Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 fajnie, ze ludzie ineteresuja sie losem Xanta :) szkoda, ze taka niesmiała ta wiadomość:) napisała ta pani cos jeszcze? Quote
kamixx Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Kurczę ale ten nasz Xantuś pechowy, cały czas ma pod górkę. Quote
eliza_sk Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 mru napisał(a):fajnie, ze ludzie ineteresuja sie losem Xanta :) szkoda, ze taka niesmiała ta wiadomość:) napisała ta pani cos jeszcze? Ewelinka miała odpisać tej Pani, do nas już nic więcej nie napisała :shake: Quote
sleepingbyday Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='eliza_sk']Dziewczyny dostałam maila ws. Xanta: Wiadomość od: sloneczkoswieci (4) , wysłana z komputera o numerze IP: 77.254.161.13 Strona z przedmiotem: XANTUŚ-wyrzucony jak śmieć,PUDEL mix,czeka !!!! Treść wiadomości: Dzień dobry Chciałabym zapytać, czy Xantuś znalazł już dom? mail nadawcy: [email protected] czekamy na c.d. :p Quote
ewelinka_m Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Ja Pani odpisałam :cool3: dostałam taką odpowiedź :Witam Jestem z Torunia, ale nie byłby to dla mnie problem, żeby po Niego przyjechać. Najechętniej, zadzwoniłabym do Pani, żeby zapytać o szczegóły, zatem jeśli można, to poprosiłabym o telefon. Pozdrawiam, Agnieszka " więc podałam nr telefonu Erki :p Quote
mru Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 no to trzymam kciuki... :) za rozwój wydarzeń Quote
orpha Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='erka']Orpha, przesyłka dzisiaj doszła, dzieki:lol:. quote] super a tak swoja droga myslałam ze prorytety szybciej docieraja :mad: Quote
orpha Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 zaciskam kciuki z całych sił !!! informujcie nas jak sie sytuacja rozwija Quote
sleepingbyday Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 tfu tfu... wstrzymujemy oddechy... i trzymamy kciuki za zdrowie tej pani :evil_lol: Quote
kamixx Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 od kąd pierwszy raz zaglądnęłam na ten wątek w pracy bo w domu jeszcze nie mam Internetu cały czas tu siedze i dosłownie co 2-3 min odświeżam stronę z nadzieją na pozytywny obrót tej całej historii Xantusia. Mam nadzieje że nie mamy w pracy żadnych liczników ile kto czasu korzysta z Internetu i jakich stron. Quote
DuDziaczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 :lol: No moze to jakas szansa dla Xantusia :loveu: Quote
KrystynaS Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Xantuś słyszysz o czym Ciocie tu rozmawiają????? Kciuki, kciuki koniecznie za tę rozmowę. Quote
Recommended Posts