Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

to czekamy na dalsze informacje, tylko proszę napisz coś jutro w dzień jak on się czuje, jak zniós podróż i pierwszą noc. Bo ja nie będę miała dostępu do Neta przez weekend i chyba umrę z niecierpliwości.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jak nic nie napiszą, to :mad:.

to my zrobimy sobie wycieczkę do Torunia :evil_lol: Dobra cioteczki - spokojnie, bo jeszcze się słoneczko wystraszy nalotu na Toruń :eviltong:

Posted

tyle osób tu do Xanta naszego wchodzi, że i ja zrobię :offtopic:
(wybaczcie jeśli już go tu postowałam... ale sprawa pilna i beznadziejna po prostu ;/)

to Pysio
bardzo wyjatkowy terierek (sami zobaczcie :) )
zastał adoptowany a zaraz odrzucony (alergia...)
w schronie od szczeniaka ;/ tyle szukał domu
teraz go niby już miał
no i musi go opuścić
jak najszybciej - już nie mogą go trzymać tam

pilne!

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Z roku na rok ci ludzie coraz baredziejj podatni na alergie :cool1:

sterylne chowanie dzieci wychodzi , moje dziewczyny jadły jabłka z piachem i jakos nic im nie bylo ani alergii ani zadnych innych dziwnych chorob a no i oczywiscie od malego ze zwierzetami

Posted

[quote name='sloneczkoswieci']:multi:
JEDZIEMY DZIś PO XANTUSIA!!!
NO TO CZEKAMY NA WAS !!!!!!!!!

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
:cunao: :cunao: :cunao:

Posted

z drugiej strony ja i siostra tez byłysmy chowane normalnie, a nie sterylnie, a szwagier na psy i koty uczulony był niemal od awsze (psa mają od 13 lat, uczulenie jakos przeszło, przynajmnije to na psy). no i pierwszy ich syn miał alergię totalną, na wszystko. ale też już nie ma...
gorzej, że ta niby alergia jest używana jako wymówka,
tak jak dysleksja, żeby nie musieć starać się o poprawną polszczyznę. jak ktoś kiedys powiedział -najpierw dysleksja, potem dysgrafia, a niedługo będzie dyskultura..:roll:

Posted

no ja tez ze zwierzakami od małego
i moj tata zawsze mi powtarza, ze dobrze, ze były psy i kot
że teraz sie nie boje zwierzat, a u niego w domu nie było
zawsze chciał i teraz jak biednie do niego duzy pies to sie boi troche (NIE, nie ucieka ;) )
no i w kazdym razie ja tez w samych majtkach po wsi na wakacjach biegałam odkad tylko biegac umiałam
za wszelkimi zwierzetami ;)

alergia to jakas bzdura :(
o ile jest prawdziwym powodem oddania

moj ex-TZ jest uczulony głownie na koty
i to jest przeje...
psa tez by bardzo chciał mieć, ale tez kicha...
ale moze jak juz nie bedzie mieszkal z mama (wiece jak typowi mamy-pedantki na reke taa alergia syna ;) ) to weźmie jakiegoś...

wybacz Xant, ze nie na temat gadam :P
juz sie zamykam :X

Posted

no ja już kończę pracę i nie będę miała dostępu do neta, mam nadzieje że jutro się dowiemy co u Xantusia? Trzymamy kciuki za szczęśliwą podróż jego nowych opiekunów.

Posted

Najpierw z Erką Xantusia wykąpałyśmy, coby czyściutki i świeżutki mógł podbijać inne miasta ;)
ojj woda była czarna :cool3: ale za to jaki efekt, Xantusiowa sierść była strasznie puchata i mięciutka

po kąpieli szalał w legowisku:

w między czasie, przyszła ciocia Krysia pożegnać się z bohaterem ;)