sloneczkoswieci Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No daleko;) to fakt, ale jak Xantuś będzie się dobrze czuł to możemy sobie trochę zostaniemy w okolicy i pochodzimy po górach;) Quote
kamixx Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 to czekamy na dalsze informacje, tylko proszę napisz coś jutro w dzień jak on się czuje, jak zniós podróż i pierwszą noc. Bo ja nie będę miała dostępu do Neta przez weekend i chyba umrę z niecierpliwości. Quote
eliza_sk Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 sleepingbyday napisał(a):jak nic nie napiszą, to :mad:. to my zrobimy sobie wycieczkę do Torunia :evil_lol: Dobra cioteczki - spokojnie, bo jeszcze się słoneczko wystraszy nalotu na Toruń :eviltong: Quote
andzia69 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='sloneczkoswieci']:multi: JEDZIEMY DZIś PO XANTUSIA!!! HURAAAAAAAAAAAAAA!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
DuDziaczek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='sloneczkoswieci']:multi: JEDZIEMY DZIś PO XANTUSIA!!! Jejku ten pies ma szczescie :loveu::loveu::loveu::loveu: CUDOWNIE!!!! Quote
ewelinka_m Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 kurde i znowu się poryczałam :mad: Xantusiu słoneczko zaświeciło na nowo...teraz już będzie tylko lepiej :loveu: Quote
kamixx Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 pewnie Agnieszka już po Ciebie jedzie Xantuniu Quote
mru Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 tyle osób tu do Xanta naszego wchodzi, że i ja zrobię :offtopic: (wybaczcie jeśli już go tu postowałam... ale sprawa pilna i beznadziejna po prostu ;/) to Pysio bardzo wyjatkowy terierek (sami zobaczcie :) ) zastał adoptowany a zaraz odrzucony (alergia...) w schronie od szczeniaka ;/ tyle szukał domu teraz go niby już miał no i musi go opuścić jak najszybciej - już nie mogą go trzymać tam pilne! Quote
DuDziaczek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 sleepingbyday napisał(a):znowu alergia... :shake: Z roku na rok ci ludzie coraz baredziejj podatni na alergie :cool1: Quote
orpha Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 DuDziaczek napisał(a):Z roku na rok ci ludzie coraz baredziejj podatni na alergie :cool1: sterylne chowanie dzieci wychodzi , moje dziewczyny jadły jabłka z piachem i jakos nic im nie bylo ani alergii ani zadnych innych dziwnych chorob a no i oczywiscie od malego ze zwierzetami Quote
ewelinka_m Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Xantusiu już niedługo.... już kilka godzin... Agnieszko kielce czekają na Was :loveu: do zobaczenia ;) Quote
KrystynaS Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='sloneczkoswieci']:multi: JEDZIEMY DZIś PO XANTUSIA!!! NO TO CZEKAMY NA WAS !!!!!!!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
sleepingbyday Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 z drugiej strony ja i siostra tez byłysmy chowane normalnie, a nie sterylnie, a szwagier na psy i koty uczulony był niemal od awsze (psa mają od 13 lat, uczulenie jakos przeszło, przynajmnije to na psy). no i pierwszy ich syn miał alergię totalną, na wszystko. ale też już nie ma... gorzej, że ta niby alergia jest używana jako wymówka, tak jak dysleksja, żeby nie musieć starać się o poprawną polszczyznę. jak ktoś kiedys powiedział -najpierw dysleksja, potem dysgrafia, a niedługo będzie dyskultura..:roll: Quote
mru Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 no ja tez ze zwierzakami od małego i moj tata zawsze mi powtarza, ze dobrze, ze były psy i kot że teraz sie nie boje zwierzat, a u niego w domu nie było zawsze chciał i teraz jak biednie do niego duzy pies to sie boi troche (NIE, nie ucieka ;) ) no i w kazdym razie ja tez w samych majtkach po wsi na wakacjach biegałam odkad tylko biegac umiałam za wszelkimi zwierzetami ;) alergia to jakas bzdura :( o ile jest prawdziwym powodem oddania moj ex-TZ jest uczulony głownie na koty i to jest przeje... psa tez by bardzo chciał mieć, ale tez kicha... ale moze jak juz nie bedzie mieszkal z mama (wiece jak typowi mamy-pedantki na reke taa alergia syna ;) ) to weźmie jakiegoś... wybacz Xant, ze nie na temat gadam :P juz sie zamykam :X Quote
kamixx Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 no ja już kończę pracę i nie będę miała dostępu do neta, mam nadzieje że jutro się dowiemy co u Xantusia? Trzymamy kciuki za szczęśliwą podróż jego nowych opiekunów. Quote
EVA2406 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Xantusiu :loveu: , trzymaj się staruszku i bądź wreszcie bardzo, bardzo szczęśliwy i kochany. Quote
ewelinka_m Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ii pojechali... już jakiś czas temu:loveu:, mam fotki ale wgram troszkę później ;) Quote
Od-Nowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: Ewelinko, trzeba się podzielić:cool1: Quote
ewelinka_m Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Od-Nowa napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi: Ewelinko, trzeba się podzielić:cool1: Taniu specjalnie dla Ciebie już zgrywam :eviltong: Quote
Od-Nowa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ma się chody :cool3: super! wielkie dzięki :lol: Quote
ewelinka_m Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Najpierw z Erką Xantusia wykąpałyśmy, coby czyściutki i świeżutki mógł podbijać inne miasta ;) ojj woda była czarna :cool3: ale za to jaki efekt, Xantusiowa sierść była strasznie puchata i mięciutka po kąpieli szalał w legowisku: w między czasie, przyszła ciocia Krysia pożegnać się z bohaterem ;) Quote
saga_86 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Robi sie ciekawie:lol: Czekamy na zdjęcia z nową pańcią:cool3: Quote
Recommended Posts