mru Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Śliwka na pewno się wszystkiego nauczy :0 każdego psa w każdym wieku można nauczyć :) (tak słyszałam) no tylko porzebuje odpowiedzialnego człowieka :D co sie tym zajmie... Xant juz ma dom :D wchodzić do Śliwki teraz :diabloti: niech małą schron też ominie... :roll: Quote
sleepingbyday Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='mru']Śliwka na pewno się wszystkiego nauczy :0 każdego psa w każdym wieku można nauczyć :) (tak słyszałam) no tylko porzebuje odpowiedzialnego człowieka :D co sie tym zajmie... pewnie, że tak, ona szybko chwyta, tylko to szaławiła... a ja nie mam zdolności wnauczaniu, niestety.... Xant juz ma dom :D wchodzić do Śliwki teraz :diabloti: oj tak tak, zapraszamy! niech małą schron też ominie... :roll: własnie tego chcemy uniknąć. Quote
mru Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 tez nie mam zdolnosci hihi tylko rozpieszczam :roll: a to nie jest dobre czegos tam Gacka nauczyłam niby siada, nie gryzie, potrafi sie uspokoic w szale, czołga się! ale kurcze :P rodzice ciagle narzekaja, ze ciagnie ;) na smyczy hehe a ja mu nawet kantarek kupiłam załozyłam pare razy na nauki chodzenia ale on tak biednie w tym wyglądał (dobra, wiem na tej fotce sie usmiecha...) :D i wszyscy ludzie mysleli zaraz, ze agresywny... (pytanie: czy kantarek wyglada jak kaganiec? :hmmmm: http://img518.imageshack.us/img518/6276/do500pg3.jpg (zdjęcie z watku o sprzęcie - zapostował uzytkownik smart, na fotce piesek Dora:loveu: podpowiedz: zobaczcie co napisał smart w poście 12. na dole... ahaha :diabloti: odpowiedz: no...) Quote
Angie :) Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 BARDZO SIE CIESZE !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::Rose::Rose::iloveyou: Quote
sleepingbyday Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='mru']tez nie mam zdolnosci hihi tylko rozpieszczam :roll: a to nie jest dobre czegos tam Gacka nauczyłam niby siada, nie gryzie, potrafi sie uspokoic w szale, czołga się! ale kurcze :P rodzice ciagle narzekaja, ze ciagnie ;) na smyczy zocha też nie jest tak bardzo nieobyta, cos tam zodołałam... tylko że tu mam dwa psy, maksymalnie zazdrosna o jakikolwiek kontakt ze sliwką zoskę (i na odwrót), a sliwka przejęta zoską, w takich wraunkach niełatwo o skupienie ;-). zobaczymy.... Quote
mru Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 sleepingbyday napisał(a):zocha też nie jest tak bardzo nieobyta, cos tam zodołałam... tylko że tu mam dwa psy, maksymalnie zazdrosna o jakikolwiek kontakt ze sliwką zoskę (i na odwrót), a sliwka przejęta zoską, w takich wraunkach niełatwo o skupienie ;-). zobaczymy.... nie musisz mi mowic :diabloti: moje sie tłukły codziennie ze trzy miesiące niełatwo... :shake: i ndal potrafia z zazdrosci o kogos... nie moze byc za duzo wspolnych radości no i ciagla praca ale to duze obciazenie stres dla Zosi najlepiej jakby był inny DT :( Quote
Charly Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 eliza_sk napisał(a):Piękne zakończenie tego Xantrixa :loveu: aż się łezka w oku kręci. nio..gęsia skórka mnie przechodzi... cudownie:loveu::loveu::loveu: Xantrix:evil_lol::evil_lol: tfu tfu....:lol: Quote
mru Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ale wiecie ja to licze na ciągłe sprawozdania z domku i duzo zdjec :mad: inaczej :no-no-no: :nono::motz::stop: (<--- to my, xantowe ciotki - orpha to ta czerwona :D) hehe :loveu::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='mru']ale wiecie ja to licze na ciągłe sprawozdania z domku i duzo zdjec :mad: :loveu::evil_lol: i wszystko to będzie ;) Quote
sleepingbyday Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 mru, śliwce by się przydał nowy DS!!!:cool3: może by tak wątek przenieść? (a offtopik o śliwce na jej wątek, bo nas skrzyczą:oops:) Quote
sleepingbyday Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 szukałam śliwki na allegro, nie znalazłam, ale... znalazłam xanta :razz: Quote
mru Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 sleepingbyday napisał(a):szukałam śliwki na allegro, nie znalazłam, ale... znalazłam xanta :razz: cicha sprawa! ;) Quote
kamixx Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 znalazłam dzisiaj ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119032 cóż za nieszczęśliwy pies Quote
KrystynaS Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Dobry wieczór!!! Pewnie Xantki już dojechali do domu. Cały dzień myślę co u nich, czy już jadą, gdzie są, czy wszystko w porządku. Długa droga do Torunia ok. 500 km. Dobrze, że pogoda akurat dobra na podróż. A może przedłużyli swój pobyt w Górach Świętokrzyskich. Xantuś chyba mieszkał kiedyś w domu, zachowywał się w mieszkaniu bardzo naturalnie i swobodnie. Dreptał sobie to tu to tam, wiedział do czego służy kanapa i fotel. :evil_lol: Zainteresowanie wzbudziło u niego duże lustro, kilka razy stawał naprzeciw i przyglądał się swemu odbiciu. Raz nawet ruszył truchtem do tego psa w lustrze i ........ nosem w lustro :D Może Słoneczko pojawi się tu jutro i napisze jak przebiegła im podróż. Czekamy. :lol: Quote
erka Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Słoneczko pewnie jeszcze jutro sie nie pojawi, bo Xantusiowi bardzo spodobało sie w Górach Świętokrzyskich i postanowili jeszcze zostać trochę:razz:. A dzisiaj Xant zdobył Łysicę, czyli najwyższy szczyt G.Św., co jak na psiaka, który ma "3 mies.życia przed sobą" jest niezłym wyczynem:eviltong:. A w nocy Xant był bardzo grzeczny i ustąpił pani z poduszki, zajmując pozycję "w nogach":evil_lol:. Myślę,że to dobrze ,że nowi państwo zapoznają się z Xantim, zanim wyruszą w daleką drogę, już nie będzie to dla niego większy stres:p. Quote
andzia69 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Same super wiesci!!!!:multi::multi::multi::multi: Xantusiu - niech ci się wiedzie jak najlepiej w nowym domku!:loveu::loveu::loveu::loveu: Krysiu - wszystkiego naj naj naj!!!!:loveu: Quote
KrystynaS Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Dziękuję bardzo Wszystkim za życzenia Bardzo dobrze, że Xantuś może trochę poczuć bezpiecznej wolności. Państwo z pewnością też mile spędzają czas bo nasze górki są atrakcyjne dla ludzi z takich równin jak Kujawy. Tam tylko równo i płasko. Poza tym lepiej im się chyba będzie jechać do domu jak nie będą sobie już obcy. Xant ma wakacje :multi: :multi: :multi: :multi: w Górach Świętokrzyskich. Nie usłyszą tego ale mimo to zawołam : Słoneczko zdjęcia poprosimy z eskapady świętokrzyskiej, chcemy zobaczyć Xantusia na szczycie Łysicy :loveu: Quote
Ra_dunia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Trochę tu nie zaglądałam (sytuacja alarmowa w Poznaniu :(http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118403 sorry, ale cały czas mi się normalnie nóż w kieszeni otwiera...) Na szczęście tu takie SUPER WIEŚCI :loveu: Xantusiu - wszystkiego dobrego w nowym domku! :multi: I oczywiście serdecznie witam nową Panią Xantusia w gronie dogomaniaków :lol: A tak w ogóle to Xant wyląduje w mojej okolicy ;) Quote
erka Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Dostałam przed chwilą wiadomośc,że Xant dalej podróżuje, dzisiaj zwiedził Roztocze, a jutro jedzie z nowym państwem do Torunia:lol:. Na wtorek jest umówiona wizyta w u weta. Quote
DuDziaczek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Oj bedziemy niecierpliwie czekać na wynik wizyty u weta... ;) Quote
KrystynaS Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No to znów będzie stres dla Cioć Xantusia co też ta wizyta lekarska powie. Będzie dobrze, żadne tam 3 m-ce - bzdury jakieś. :thumbs: :thumbs: Ciekawe jak Xantusiowi układa się z Państwem ??? Czy zawojował ich serca??? Quote
EVA2406 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Pewnie już zawojował skoro razem wojażują :lol:. Swoją drogą ciekawe jak Xantuś znosi te podróże. Quote
Rudzia-Bianca Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 a to podróżnik z Xanta :) czekamy niecierpliwie na wtorkowe wieści. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 oooo, jak miło widzieć, że Xantusinek znalazł dobry domeczek :loveu: oby jego szczęście przeszło też na inne psiaczki Quote
Recommended Posts