Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przede wszystkim to rodzice muszą porozmawiać w sprawie jego adopcji z osobą zajmującą się psiakiem - czyli Erką (kontakt na 1 stronie).

A jeśli chciałbyś pomagać nam w inny sposób - to mógłbyś np. robić naszym psiakom ogłoszenia, wychodzic z nimi na spacer itd.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Xantus i skacz do gory dzielny chlopaku :loveu:

kurde nie dam rady na domowym kompie nic zrobic :shake: , co chwila mi neta rwie , mam nadzieje ze trzecia proba wstawienia tego posta bedzie pomyslna . Zaczne dzialalnosc od poniedzialku jak bede przy kompie w pracy :roll:.
Erko doszły dokumenty ??

Posted

co nowego kolego Xantus? badania niebawem?

cosik znajde z pewnoscia na bazarek...juz szuflady przekopuje no i ... zabawki pod choinke psom szykowane chyba pozzabieram hihihi takie rozpieszczone, ze podziela sie z braciszkiem w potrzebie

za kilka dni jakies piszczadelka na Bazarek wstawie

Posted

co do tego kacec, to po samej jego pisowni, mozna poradzic mu, zeby zamiast pomoca psom, zajal sie swoja nauka. czas na pomoc przyjdzie, a szkoda, zebys czas na nauke przegapil. heheh
(wiencej, hce, pienkny, podjonc, hcecie, jusz, itd.)

tym samym podnosze ksantka, jak tam jego byla pani, pozbierala sie po zawale?

Posted

Orpha, jeszcze nie doszły dokumenty Xanta, a chyba juz powinny być. Czekam na nie, żeby pójśc z nim do weta.

Burze u nas były, ale nie tak tragiczne , jak w innych rejonach, więc psiaki na działce jakos przeżyły.:lol:

Posted

poproszę o nr konta chcę przelać Xantowi chociaż z 30 zł, wiem że konto było gdzies podane na forum ale nie che mi się przeglądać wszystkich stron.

Posted

kamixx napisał(a):
poproszę o nr konta chcę przelać Xantowi chociaż z 30 zł, wiem że konto było gdzies podane na forum ale nie che mi się przeglądać wszystkich stron.

Proponuje wpisac jak najwyrazniej w pierwszym poscie tuz pod informacja, ze sie znalazl numer konta na ktore trzeba wplacac - jesli macie jakies najlepiej bez zadnych prowizji, bezposrednio dla Xantusia

trzymaj sie malutki...ciotka szpera szpera Bazarek szykuje

Posted

ok przelewam na to konto 30 zł ze wskazaniem na Xantusia , Xantek mordko trzymaj się!!!

Konto AFN, wpłaty z dopiskiem "psy z Kielc":

Numer konta:78213000042001038801430001VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

nr konta dla przelewów z zagranicy:
SWIFT: BIG BPLPW
PL 50 1160 2202 0000 0000 8747 3146

Posted

erka napisał(a):
Do wczoraj nie doszły, dzisiaj nie zdążyłam zajrzeć do skrzynki, bo cały dzień łapałam psa:diabloti:.

poczta polska jak zawsze mnie rozwala :angryy:, powinno byc u ciebie na drugi dzien po wysłaniu

Posted

kamixx napisał(a):
czyli z zachowania Xantusia wcale nie wynika, że zostało mu rzekomo trzy miesiące życia?

no pododno ani troche :D moze i nie jest najmłodszy, ale żywotny raczej jest! ;)