ewelinka_m Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ii uwaga :razz: z nowymi właścicielami, Agnieszka pierwsze co zrobiła jak weszła to krzyknęła "ojejku jaki on śliczny:loveu:" i wcale się nie dziwie:lol: Quote
ewelinka_m Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Xantuś ze słonikiem na szczęście od cioci Krysi :lol: Quote
saga_86 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Jaki piękny obrazek:loveu: Naprawdę brak mi słów, niesamowicie się cieszę:multi: Quote
ewelinka_m Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 pożegnania nadszedł czas.. i już odjeżdżają.. koniec :p Quote
saga_86 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 To nie koniec, ale dopiero początek... ...początek nowego życia:loveu: Quote
ewelinka_m Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 saga_86 napisał(a):To nie koniec, ale dopiero początek... ...początek nowego życia:loveu: koniec zdjęć :diabloti: a początek jakże wspaniałego życia... Xantuś teraz pewnie dzielnie maszeruje na spacerku z nowymi ludziami :loveu: Quote
DuDziaczek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ale ci sie Xantus poszczesciolo chłopie :loveu::loveu: Quote
eliza_sk Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Piękne zakończenie tego Xantrixa :loveu: aż się łezka w oku kręci. Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 To Ty już u siebie skarbie:-oZagapiłam sie:oops:Niech się wiedzie kochanie.. E Quote
erka Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Nasz skarbek jeszcze dzisiaj nocuje w Górach Świętokrzyskich, jutro troszke pozwiedza i rusza w podróż do domku:lol:. Właśnie dostałam sms od nowej pani Xantusia, że znaleźli fajny nocleg, Xantowi bardzo się podoba :lol:. Anieszka tylko obawia się,że nie będzie miała gdzie spać, bo Xant rozwalił sie jej na poduszce:cool3::lol:. Quote
KrystynaS Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :laola: No i wsiadł do samochodu i ........ pojechał ....... w objęciach Pani no bo Pan był kierowcą. Xantusiu za twój Domek, za twoje zdrowie :knajpa: Ale mi Słoneczko Agnieszko zrobiłaś prezent - dziś mam urodziny :lol: Quote
ewelinka_m Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 tak się cieszę, Xantuś :multi::multi: tyle przeżył..a teraz, teraz śpi na poduszeczce z pańcią :loveu: Krystyna i sie nie przyznałaś :mad::BIG: wszystkiego najlepszego, oby częściej takie prezenty nas spotykały :cunao: Quote
DuDziaczek Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 KrystynaS napisał(a): Ale mi Słoneczko Agnieszko zrobiłaś prezent - dziś mam urodziny :lol: No nie i sie nie przyznaje :-o:-o:-o Wszystkiego naj :loveu::loveu::loveu: Quote
erka Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 No właśnie, wszystkiego dobrego dla Xantusiowej ciotki:Rose:. Quote
KrystynaS Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 W pewnym wieku to człowiek już się nie przyznaje tak chętnie do urodzin. :D :D No ale dziś mnie naszło na szczerość :evil_lol: :evil_lol: Quote
tanitka Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 cieszę się bardzo, ze po takiej tułaczce i dramatycznej historii Xantuś ma swoich Ludzi:lol:, a Krystynie życzę aby nie traciła sił, bo widac, że rękę do zwierząt ma szczęsliwą:lol: Quote
epe Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ja również składam najlepsze życzenia!:bday: Aby szczęście w adopcjach dopisywało codziennie!:loveu: Przesympatycznych ludzi znalazł Xantuś! Quote
Rudzia-Bianca Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 wyglądają jakby zawsze byli razem , bardzo Wam Agnieszko Xantus pasuje :) Nawet nie wyobrażasz sobie ile to szczęścia nam przyniosłaś Słoneczko tą decyzją :) Xantusiku tylko bądź grzecznym pisekiem i puśc pancię na poduszkę :) Och jak sie cieszę :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Krystyno piekny prezent urodzinowy :) wszystkiego naj Kochana :new-bday::BIG::tort::laola::beerchug::cunao: Quote
j3nny Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ekhm Xantek moje ogromne gratulacje i życzenia szczęścia na nowej drodze życia. :multi::loveu::calus::klacz::glaszcze::Cool!::bigcool::sweetCyb::thumbs: A dla nowych Państwa Xantusia ukłony:) :modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
mru Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 aaaa tak już? :-o hihi szybko! no nie :eviltong: Xant, popłakałam sie przez Ciebie... wszystkiego, co tylko najlepsze kochanie :placz::placz::placz: matko, biedak tyle przeżył ale teraz już na swoim... jej :loveu: to jest dobre... "i pamietaj Xantusiu, teraz masz juz byc szczesliwy. teraz juz Cie nikt nie wyrzuci a bedzie tylko kochał az do końca..." Xant wyczuł powage chwili i patrzcie jaki jest smutny ;) Quote
kamixx Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Tak się cieszę! Widać w oczach tych ludzi, że kochają zwierzęta. Agnieszko dobra decyzja. A Tobie Xantuniu życzę dużo zdrowia i siły na zabawy z nowymi Panciami. Quote
sleepingbyday Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='KrystynaS']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale mi Słoneczko Agnieszko zrobiłaś prezent - dziś mam urodziny :lol: stoooo laaat stooo lat :multi:. faktycznie takie niespodzianki na urodziny to najlepsza sprawa.... ech, dziewczyny, chcialabym, żeby sucz kiblująca u mnie też szybko trafiła na domek. to młoda, radosna sunia, choc niczego nie uczona, to bez złych nawyków:crazyeye:, łagodna i wdzięczna... ale dziecko jeszcze. boje sie, że ja zepsuję - nie mam cierpliwości do takich szaławił... :shake:. tak czy siak - rozglądajcie się proszę za człowiekami dla śliwki (tak ja roboczo nazwałam, zupełnie bez przekonania, ale chyba przylgnęło). xant, ty szczęściarzu, napisz jak podróż i co po drodze zwiedzałeś. gud lak dla człowieków xanta i dla Xanta :evil_lol: Quote
Recommended Posts