agbar Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 BIANKA1 napisał(a):Żyję i kwitnę :evil_lol: Żuraw nie odezwała się . Nie odbiera też moich telefonów . Po pierwsze ..ufff:evil_lol: A po drugie: to co teraz? Quote
Agmarek Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Teraz to osoba ukrywająca się pod hasłem Kuna jest pewnie na wieczornej modlitwie :roflt::roflt::roflt: I nie dziwi mnie to że żuraw nie odbiera telefonów. Pewnie jakbyś zapukała do drzwi, to by powiedziała że niema nikogo w domu :shake: Quote
brazowa1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 BIANKA1 napisał(a):Kiedys miałysmy do dyspozycji kolorowe kartki dla troli . Dlaczego teraz ich nie ma ? ale jest opcja -raportuj i mozna wyjasnic modowi sytuacje. Quote
Ajula Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 W przeciwieństwie do dogomaniaczki Bianci mój pies żyję i kwitnie proponuję przyznać pani Kunie nagrodę "Złote usta" :evil_lol: a Pedro to piękny pies :loveu: Quote
zula131 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Trzymajmy kciuki. Może nareszcie żuraw zostanie przyciśnięta do muru i powie prawdę :cool3:. A Lola znajdzie się cała i zdrowa. Quote
Agmarek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 No to teraz z niecierpliwością czekamy na dalszy rozwój wydarzeń. Quote
Lilith20 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Może Kuna wymodli się o pomyślny rozwój wydarzeń, przynajmniej do czegoś by się przydała, zamiast atakować Bianke, która działa w sprawie Loli. Nienawidze kiedy ktoś osądza kogoś, nie widząc tej osoby na oczy. Kuna proszę powstrzymaj się przed nieprzemyślanymi osądami, a zwłaszcza tymi bezpodstawnymi, bo zanim wydasz o kimś opinie najpierw go poznaj a później mozesz powiedzieć że jest be i robi coś nie tak. Gdzie twoje empatyczne podejście do ludzi? Bo bardziej teraz przypominasz Heidera i jego teorię atrybucji Quote
netti1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 może lepiej byłoby przeniesc ten temat na adopcje bo tam wiele osób zagląda i moze cos to da.a Loli w nowym domu i tak nie ma:( Quote
Diuna B. Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Jak dla mnie to Kuna ma ze 12 lat... góra 12.To taki nieporadny styl egzaltowanej dziewczynki .I tak ją chyba trzeba traktować. Quote
iwop Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dawno mnie na tym wątku nie było i po przeczytaniu tego co pisze Pani Kuna, trudno okreslić uczucie jakie mnie ogarnia... Bianca ty nie przejmuj się i nie baw się w jakieś historie ze zniesławieniem! Ci co cię znają wiedzą doskonale jak jest... Gdyby nie Ty to 8 "moich" szczeniaków pewnie do nieba by trafiło... Takie osoby jak Kuna zawsze były i bede - zawsze wiedza lepiej i mają monopol na prawdę:angryy: Quote
BIANKA1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='iwop']Dawno mnie na tym wątku nie było i po przeczytaniu tego co pisze Pani Kuna, trudno okreslić uczucie jakie mnie ogarnia... Bianca ty nie przejmuj się i nie baw się w jakieś historie ze zniesławieniem! Ci co cię znają wiedzą doskonale jak jest... Gdyby nie Ty to 8 "moich" szczeniaków pewnie do nieba by trafiło... Takie osoby jak Kuna zawsze były i bede - zawsze wiedza lepiej i mają monopol na prawdę:angryy: Chyba jednego Twojego wkleiłam nie tam gdzie trzeba :cool3: , a ta biała ma ciagle alergie . Pani bez przerwy o niej pisze . Jak znajde ta mała , to Ci wkleję , tylko gdzie bo zapomniałam :roll: Quote
iwop Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Bianka - i jeszcze jedno - pani Kuna pisze te swoje posty z pozycji osoby, która nie ma pojęcia o wolontariacie... pisze o reprezentowaniu TOZ, statutach itp. Dla mnie to zwykłe pieniactwo lub też próba zaistnienia na forum. Co do poziomu lekarzy, to niestety róznie z tym bywa... Wiele lat temu miałam zajęcia z ebioetyki ze studentami AM i hmm... bardzo róznie to bywało....:evil_lol: Dziekuję za zdjęcia :) Quote
BIANKA1 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dostałam taka wiadomosc Witamy Tu Magda i Mateusz, przesyłamy fotki naszej pociechy którą adoptowaliśmy z pani ośrodka pod koniec kwietnia. Nasza sunia jest zdrowa i pełna wigoru. Energią obdzieliła by awet kilka piesków. Jest podobna do manchester terriera. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz za wszystko dziękujemy. Meggy ma teraz prawie 9 miesięcy. Tu wkleję , bo nie wiem gdzie ich wątek , Lola nie pogniewa sie :lol: Quote
iwop Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 jeju...:crazyeye:To jest jeden z uratowanych przez ciebie ostrowieckich szczenuiorków? :crazyeye: Szok jaka ona piekna!:oops: Bianka:loveu: Quote
Poker Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 śliczna sunia :loveu: Taki mejl i zdjęcie mówią ,ze opłacało sie walczyć :lol: Quote
gunia Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Witam wszystkich ;) Prześledziłam wczoraj i dzisiaj wątek Loli trafiając na niego tak jak kilka osób : wielki, czerwony podpis pod postami. Nie chciałam się wypowiadać dotychczas bo nie jestem związana w żaden sposób ze sprawą. Zdanie na ten temat mam takie jak Wy i dobrze, że nie znam Żurawia osobiście i nie wiem gdzie ona mieszka bo...:mad: Zdecydowałam się napisać za sprawą zdjęcia suni z poprzedniej strony bo oczom nie mogłam uwierzyć jak ją zobaczyłam. To jest kopia mojej przygarniętej suni spod Tomaszowa Mazowieckiego, której wiek wet ocenił koło roku! Ta sama wielkość, te same uszy, biała krawatka na piersi... Bardzo bym prosiła z ciekawości o podesłanie linku z wątku tych szczeniaków. Quote
dusje Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Bianka, te pogladowe lekcje i wrogo brzmiace wypowiedzi pani Kuny;) Pani Kuna wziela sobie juz na wstrzymanie...Teraz robi fotki swoim podopiecznym, wiec jest potwornie zajeta, a zauwaz ze ,kosztuje ja to xxx miesiecy ciezkiej i mozolnej pracy:evil_lol: .....wrzucenie fotek x kilka na forum. Babka podjela sie ciezkiej roli, bo nie dosc ze adoptuje psy, to jeszcze czuje sie w obowiazku udzielic Ci instrukcji i co gorsza dla niej oczywiscie...dodawac foty na zadanie ;) Pani doktor.... szkalujaca Cie i nie pozostawiajaca na Tobie suchej nitki....a co post to bledy ortograficzne i nie tylko takie....... Pani Hanno, prosze mi wybaczyc ale nie chcialabym byc pani pacjentka:angryy: No chyba ze po moim trupie............... Zapraszam serdecznie........gratisowo! Quote
Lionees Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='dusje'] Pani Hanno, prosze mi wybaczyc ale nie chcialabym byc pani pacjentka:angryy: No chyba ze po moim trupie............... Zapraszam serdecznie........gratisowo! :roflt::roflt::roflt: Quote
BIANKA1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='dusje'] Pani Hanno, prosze mi wybaczyc ale nie chcialabym byc pani pacjentka:angryy: No chyba ze po moim trupie............... Zapraszam serdecznie........gratisowo! Dobre , cos w stylu mojego sasiada gdy był chory ; " - co mówią lekarze ? -na razie nic , powiedzą po sekcji ":evil_lol: Jeśli chodzi o szczeniaki , to było ich 8, każdy inny , ale nie moge znalesc wątku . Quote
iwop Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Bianka, czy chodzi moze o "moje" ostrowieckie szczeniaki..? Bo jeżeli tak to oto ich wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f85/bianka-znalazla-nowe-domy-dla-8-szczeniakow-109015/ Dziekuję za zdjęcia Meggi :loveu: Powklejam je potem na wątek, bo teraz musze leciec po szczeniaka, który jutro jedzie do Krakowa Quote
BIANKA1 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='iwop']Bianka, czy chodzi moze o "moje" ostrowieckie szczeniaki..? Bo jeżeli tak to oto ich wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f85/bianka-znalazla-nowe-domy-dla-8-szczeniakow-109015/ Dziekuję za zdjęcia Meggi :loveu: Powklejam je potem na wątek, bo teraz musze leciec po szczeniaka, który jutro jedzie do Krakowa Tak , dziękuję . Maupa jest tak miła , ze przeniesie posty o szczeniakach na ich wątek . Quote
sleepingbyday Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 przecduna ta czarna podpalana, sierść się na niej błyszczy....:loveu:!! głupio mi bardzo, ze próbowałam normalnie potraktowac kune po jej pierwszym poście. ale - jak sie ma miekkie serce trzeba miec twardą dupę :roll:. Quote
Agmarek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Pani Hanno, prosze mi wybaczyc ale nie chcialabym byc pani pacjentka:angryy: No chyba ze po moim trupie............... Zapraszam serdecznie........gratisowo! Zgadzam się z Tobą Dusje, ale dlaczego gratisowo? Niech chociaż wpłaci pare złotych na konto fundacji pomagającej zwierzętom :diabloti: Nie bądź głupia. Za naukę anatomi też trzeba zapłacić :evil_lol: Quote
dusje Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Agmarek']Pani Hanno, prosze mi wybaczyc ale nie chcialabym byc pani pacjentka:angryy: No chyba ze po moim trupie............... Zapraszam serdecznie........gratisowo! Zgadzam się z Tobą Dusje, ale dlaczego gratisowo? Niech chociaż wpłaci pare złotych na konto fundacji pomagającej zwierzętom :diabloti: Nie bądź głupia. Za naukę anatomi też trzeba zapłacić :evil_lol: A co tam...jak szalec to szalec :evil_lol: bo moj gratis ma cuus jeszcze w podtekscie:diabloti: Quote
Recommended Posts