Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest malva
Posted

BIANKA1 napisał(a):
Sprawa jest oddana do prokuratury . Odpowiedzi jeszcze nie mam .

i??
jak długo sie czeka na odpowiedz czy jakies pismo w sprawie?

Guest malva
Posted

trzymam kciuki by sprawa nie uległa przedawnieniu
by została wyjasniona
naprawdę bardzo mi przykro:-(

Posted

hop! napisał(a):
BIANKA1, naprawdę wierzysz, że to coś da? Może w końcu doczekasz się jakiejś tam odpowiedzi, która zapewne nic nowego do sprawy nie wniesie...

Mam taką nadzieję . W każdym razie prokuratura w Warszawie przesłała sprawę do prokuratury wrocławskiej .Dlatego to tak długo trwa.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Sprawa nadal w prokuraturze . Odpowiedzi jeszcze nie mam .

BIANKA1, naprawdę wierzysz, że to coś da? Może w końcu doczekasz się jakiejś tam odpowiedzi, która zapewne nic nowego do sprawy nie wniesie...

Posted

kiedyś musi nadejść ten dzień kiedy prokuratura zacznie robić to co do niej należy

nie doczekamy go rezygnując z góry "bo nie warto"

Posted

[quote name='osho']kiedyś musi nadejść ten dzień kiedy prokuratura zacznie robić to co do niej należy

nie doczekamy go rezygnując z góry "bo nie warto"

Osho, próbować można, a nawet trzeba, ale w tym konkretnym przypadku raczej brak dowodów... Nie podpisano nawet umowy adopcyjnej.

• 4 weeks later...
Posted

Wprawdzie od dłuższego czasu bardzo rzadko odwiedzam dogo, ale na ten wątek ściągnął mnie podpis Bianki. Jestem czynnym zawodowo prawnikiem, w razie potrzeby proszę o kontakt na PW lub na gg (podany w profilu), w miarę możliwości pomogę.

• 2 weeks later...
Posted

hop! napisał(a):
Osho, próbować można, a nawet trzeba, ale w tym konkretnym przypadku raczej brak dowodów... Nie podpisano nawet umowy adopcyjnej.

Sprawa jest w toku , a fakt , ze nie podpisałam umowy adopcyjnej jest w tym wypadku raczej atutem w sprawie , gdyz zgodnie z prawem pies nadal jest mój .

Posted

Siedzę już pół dnia nad lapkiem, ale wątek przeczytałam od poczatku.
Nie mam słów co do ludzi pokroju Żuraw:mad:
3mam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy...a przynajmniej za jakiekolwiek informacje na temat Loli

Posted

Dziękuję , że pamiętacie .
Jak na razie nie dostałam odmowy wszczęcia sprawy , tylko kolejne zawiadomienia która prokuratura jest zobligowana do zajęcia się tematem .
Już 6 kolejnych odsyła sprawę według właściwości .
Poczekamy , zobaczymy :cool3: , zawsze trzymając sie 30to dniowego terminu na odpowiedż . Czyli pół roku .
Ale ja mam czas .............................................:roll: