Alicja Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 też z nadzieją tu zagladam jak widze wpis ... Quote
AMIGA Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Bogowieeee, strasznie się to wszystko wlecze :shake: Bianko - dobrze, że jesteś konsekwentna. Oby to przyniosło jakieś konkretne wieści Quote
BIANKA1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='AMIGA']Bogowieeee, strasznie się to wszystko wlecze :shake: Bianko - dobrze, że jesteś konsekwentna. Oby to przyniosło jakieś konkretne wieści Chyba w styczniu będzie rok , jak złozyłam pierwsze pismo .Owszem , jestem konsekwentna . Kiedyś od decyzji Gminy odwoływałam się tyle razy , że aż sprawa skończyła się w sądzie ,, który przyznał mi rację . Trwało to jakieś 3 lata ;) Quote
AMIGA Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Podziwiam, bo ja jestem chora jak mam tylko jakiś oficjalny papier wypełnić, co dopiero mówić o sprawach w sądzie Quote
Ewa i flatki Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Super, że masz determinację i nie odpuszczasz :angryy: Gorąco pozdrawiam ! Quote
nat. Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Przeczytałam prawie cały wątek. Będę obserwować rozwój wydarzeń. Również jestem z W-wy, więc gdyby była potrzebna jakaś pomoc, proszę pisać. Quote
_ogonek_ Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 BIANKA, trzymam kciuki mam nadzieję że Loli nic nie jest jednak.... Quote
Iv_ Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Zawsze jak widzę tu nowy post zaglądam z nadzieją, że może.......coś nowego wiadomo o losach Loli :-( Quote
danka4u1 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 I ja.Jest nas dużo,ale szkoda.że wielu spośród nas to obserwatorzy..bezsilni, lecz z nadzieją,że sprawiedliwości stanie się zadośc i najważniejsze,że LOLI NIC NIE JEST.Oby... Quote
mshume Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Czy coś wiadomo w sprawie Loli, prokuratura odpowiedziała na twoje pismo? BIANKA1 napisał(a):Chyba w styczniu będzie rok , jak złozyłam pierwsze pismo .Owszem , jestem konsekwentna . Kiedyś od decyzji Gminy odwoływałam się tyle razy , że aż sprawa skończyła się w sądzie ,, który przyznał mi rację . Trwało to jakieś 3 lata ;) Quote
zula131 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Najbardziej przeraża mnie myśl, że Lola może gdzieś być używana jako maszynka do szczeniąt... :-( Quote
BIANKA1 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Prokuratura umorzyła postępowanie . " brak cech przestępstwa " Nie poparła mie żadna organizacja mimo obietnic . Dochodzą mnie sygnały , że pani Ag---ka Żur--ska nadal działa . Quote
osho Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 brak cech przestępstwa? a udało się cokolwiek ustalić? Quote
Alicja Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 BIANKA1 napisał(a):Prokuratura umorzyła postępowanie . " brak cech przestępstwa " Nie poparła mie żadna organizacja mimo obietnic . Dochodzą mnie sygnały , że pani Ag---ka Żur--ska nadal działa . cholerka ...nie tak to miało być ......... Quote
mshume Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 A jak dziala? Mozna bylo sie odwolac od decyzji prokurtaury? A US zainteresowal sie jej firma? Quote
Iv_ Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ręce opadają, jak można bezkarnie działać na szkodę zwierzą i nie ponosić żadnych konsekwencji - zgroza. Bianko, wiem jak Ci przykro. Zrobiłaś co mogłaś, a reszta w rękach losu. Mam nadzieję, że mimo wszystko ktoś poniesie karę za to co zrobił, w taki czy inny sposób. Quote
Recommended Posts