Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Bogowieeee, strasznie się to wszystko wlecze :shake:
Bianko - dobrze, że jesteś konsekwentna. Oby to przyniosło jakieś konkretne wieści
Chyba w styczniu będzie rok , jak złozyłam pierwsze pismo .Owszem , jestem konsekwentna . Kiedyś od decyzji Gminy odwoływałam się tyle razy , że aż sprawa skończyła się w sądzie ,, który przyznał mi rację . Trwało to jakieś 3 lata ;)

Posted

Przeczytałam prawie cały wątek. Będę obserwować rozwój wydarzeń. Również jestem z W-wy, więc gdyby była potrzebna jakaś pomoc, proszę pisać.

• 4 weeks later...
Posted

I ja.Jest nas dużo,ale szkoda.że wielu spośród nas to obserwatorzy..bezsilni, lecz z nadzieją,że sprawiedliwości stanie się zadośc i najważniejsze,że LOLI NIC NIE JEST.Oby...

• 3 months later...
Posted

Czy coś wiadomo w sprawie Loli, prokuratura odpowiedziała na twoje pismo?

BIANKA1 napisał(a):
Chyba w styczniu będzie rok , jak złozyłam pierwsze pismo .Owszem , jestem konsekwentna . Kiedyś od decyzji Gminy odwoływałam się tyle razy , że aż sprawa skończyła się w sądzie ,, który przyznał mi rację . Trwało to jakieś 3 lata ;)

Posted

Prokuratura umorzyła postępowanie . " brak cech przestępstwa " Nie poparła mie żadna organizacja mimo obietnic .
Dochodzą mnie sygnały , że pani Ag---ka Żur--ska nadal działa .

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Prokuratura umorzyła postępowanie . " brak cech przestępstwa " Nie poparła mie żadna organizacja mimo obietnic .
Dochodzą mnie sygnały , że pani Ag---ka Żur--ska nadal działa .

cholerka ...nie tak to miało być .........

Posted

Ręce opadają, jak można bezkarnie działać na szkodę zwierzą i nie ponosić żadnych konsekwencji - zgroza.

Bianko, wiem jak Ci przykro. Zrobiłaś co mogłaś, a reszta w rękach losu. Mam nadzieję, że mimo wszystko ktoś poniesie karę za to co zrobił, w taki czy inny sposób.