Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szanowna Pani o haśle Kuna .
Informuję Pania uroczyście , że pies , a raczej suka o hasle .............przepraszam , imieniu Lola jest moją osobista własnością i była leczona za moje prywatne pieniądze . Lola przebywała u Żuraw na podstawie ustnej umowy . Jako że Żuraw nie wywiązała sie z tejże umowy , chcę odzyskać swojego psa .
Skoro Pani ciekawosc w tej kwestii została zaspokojona , prosze o zajęcie się
innymi sprawami , na miare swoich sił i mozliwości swojej percepcji .
Serdecznie pozdrawiam BIANKA1

• Replies 768
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KUNA 85 napisał(a):
Szanowni Państwo dziękuję za Państwa opinie , są one dla mnie bardzo cenne , nawet gdy ktoś zPaństwa z braku argumentów stosuje w stosunku do mnie wulgaryzmy .Oczywiście podziwiam osobę Bianca że opiekuje się biednymi schroniskowymi psami jeżęli robi to za własne pieniądze to rzeczywiście szczytny cel ..

tak własnie jest-kazdy tu wie ze bianka bardzo pomaga zwierzetom i to w wielu przypadkach tym ktorych nikt inny by nie wzioł np.kilkudniowymi szczeniakami czy kociątkami
KUNA 85 napisał(a):
Pani o haśle Bianca nie odpowiedziała nam jednak dalej jaką instytucję reprezentuje, czy schronisko i jest tzw oficjalnym wolontariuszem , czy Tawarzystwo Opieki nad zwierzetami ,czy prowadzi tzw dom tymczasowy dla zwierząt będąć utrzymywany przez ww instutucje lub datki od prywatnych ludzi .

nie pisz "nam" bo nikt nie potrzebuje takich wyjasnien -kazdy wie co robi bianka
KUNA 85 napisał(a):
Odpowiadając na Pani zarzuty tak jestem szczęśliwą posiadaczką między innymi psa adoptowanego z OTOZ Białystok ,gdzie spisano ze mną umowę z numerem dowodu i peselem , Państwo wolontariusze wystepowali w imieniu OTOZ
Białystok a nie dogomanii , przywieziono mi psa do domu , dokonano wizji lokalnej jestem w stałym kontakcie .

naprawde nie musisz tego pisac po kilka razy
KUNA 85 napisał(a):
Stąd też wiem dokładnie jak powinna odbywać się właściwa adopcja psa ,

ciekawe czy wyadoptowalas wiecej psów niz bianka
KUNA 85 napisał(a):
natomiast stosowne zdjęcia obliguję sie przesłać

przesyłasz przesyłasz i przesłać nie mozesz
KUNA 85 napisał(a):
osoba o haśle bianca

może o nicku bianka :evil_lol:
KUNA 85 napisał(a):
Pani o haśle Bianca oczekuję tez stosownych dowodów na piśmie ,,

wogóle kim ty tu jesteś zeby zadac i to na piśmie :shake:
czekaj czekaj a w miedzy czasie skorzystaj z opcji "wyloguj"

Posted

Pani o haśle KUNA 85, nikt pani nie zmusza do przebywania na tym forum w tak nieciekawym towarzystwie.
Mam nadzieję,że znajdzie pani sobie bardzo szybko lepsze ,a my poczujemy się od razu lepiej.

Szczerze mówiąc to dawno się tak serdecznie nie uśmiałam :diabloti:.

Posted

MartynaP napisał(a):

wogóle kim ty tu jesteś zeby zadac i to na piśmie :shake:
czekaj czekaj a w miedzy czasie skorzystaj z opcji "wyloguj"

Wyloguj i usuń hasło :evil_lol:

SBD czemu ta s... zrobiła to Ozzyemu jeśli można wiedzieć? :-(

Posted

po tych wszystkich wypowiedziach kuny nie będejej bronić. pierwsze jeszcze robiły nadzieję....

agmarek, ludzie mają robaki w głowach i one im podpowiadaja takie własnie niezrozumiałe i okrute działania.... innego racjonalnego wyjaśnienia nie widzę...

Posted

sleepingbyday napisał(a):
na te pratel nie wystarczy....

Ale tępe narzędzie może by wystarczyło :-(
Niewiem dokładie o co chodzi z Ozzym, bo niewiem gdzie można o tym przeczytać. Zresztą niewiem czy chcę. To co przeczytałam na naszej klasie mi wystarczyło żeby cieszyć się z tego iż ktoś wyrzucił Szansę, bo mogła skończyć tak jak Ozzy :-(

Posted

dlaczego osoba kuna85 wypowiada się w liczbie mnogiej? może ma rozdwojenie jaźni :PROXY5:

ze swojej strony uprzejmie proszę osobę o haśle kuna85 o pisanie nieco krótszych tekstów, bo od długich oczy mnie bolą

a bardzo zależy mi na czytaniu tekstów osoby kuna do końca, bo są bardzo zabawne i pouczające - np. nauczyłam się, że nie powinnam mówić do moich kundli (ups :oops:, przepraszam) tzn. do moich psów nie powinnam mówić "zamknijcie paszcze małe ohydy bo was oddam do schronu" :evil_lol:

Posted

szukając "grzebieni fal" powędrowałam na wątek Kawy i już się cieszę na czytanie :evil_lol:
"skonfudowana poleciałam szybko z komórką i oddałam ją do wywołania ,odbieram jutro i zaraz prześlę zdjęcia"

"zawojowała robusia ,przytula go czule i liże w uszka , jej działanie potwierdza regułę jak dużo może zdziałać kobieta prowadząć umiejętnie swoją strategię"

no mówiłam, że dużo można się z tekstów osoby Kuna nauczyć :roflt:

Posted

wandula napisał(a):
BIANKA1 wielki szacunek za to, co robisz dla tych zwierząt.
Wypowiedzi Kuny85 nie skomentuję :flop:

Dziękuję :lol:
Właśnie doczytałam na wątku Kawy , co pisza o Kuna dziewczyny ..

Janka napisał(a):

Ale rewelacyjnie!

A co do wyboru domu, to ja tam się nie powinnam odzywać, ale z tego co mi Ewa kiedyś mówiła, ta Pani z Gdańska jest weterynarzem, co wg mnie dla Kawy jest rewelacyjną sprawą...

Pozdrawiam,
Janka

Ewa3 napisał(a):
Ta Pani nie jest wetem!!!
Jest lekarzem medycyny.;)

:shake::shake::shake:

Posted

Potwierdzam słowa osoby która ukrywa się pod hasłem Bianka 1
Z tego co i mi wiadomo pani z Gdańska jest lekarzem medycyny, a nie weterynari :evil_lol:
Zawód: lekarz
Zainteresowania: medycyna, biologia, pasjonuje się psami
Lat: 55

Posted

Agmarek napisał(a):
Potwierdzam słowa osoby która ukrywa się pod hasłem Bianka 1
Z tego co i mi wiadomo pani z Gdańska jest lekarzem medycyny, a nie weterynari :evil_lol:
Zawód: lekarz
Zainteresowania: medycyna, biologia, pasjonuje się psami
Lat: 55

Hmm...a ja myślałam,że 15:roll:

Posted

Renata5 napisał(a):
Hmm...a ja myślałam,że 15:roll:

Sprawdzałam. Jeśli to ta sama dama, to ma 55 lat. W zainteresowaniach powinna jeszcze dopisać dręczenie innych ludzi, pisanie histori owijając w zawiłe słowa niezrozumiałe dla takich prostaków jak np. ja :cry:
Grzebienie fal skojarzyły mi się raczej z fryzjerstwem, a nie z morzem :oops:

Posted

Agamarek jesteś tak zacofana i płytka, że nie zczaiłaś tej metafory... :shake:

Ja też nie :megagrin:

Noale. Są jakieś nowe wieści co do sprawy Loli? :oops: Ja wiem, że mi łatwo tak pisać, a siedzę tu na tyłku i nic nie robię... :oops: Ale ciekawość zżera, cóż poradzę... :siara:

Posted

kazdy sobie może napisać ,że jest niewiadomokim :roll:,
nie chce mi się wierzyć ,że ta osoba ludzka ma wyższe wykształcenie :crazyeye: Teksty przez nią napisane to zero interpunkcji, składni.

Posted

Agmarek napisał(a):
Sprawdzałam. Jeśli to ta sama dama, to ma 55 lat. W zainteresowaniach powinna jeszcze dopisać dręczenie innych ludzi, pisanie histori owijając w zawiłe słowa niezrozumiałe dla takich prostaków jak np. ja :cry:
Grzebienie fal skojarzyły mi się raczej z fryzjerstwem, a nie z morzem :oops:

A może zamiast lekarzem powinna zostać poetką...:cool3: