BIANKA1 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Szanowna Pani o haśle Kuna . Informuję Pania uroczyście , że pies , a raczej suka o hasle .............przepraszam , imieniu Lola jest moją osobista własnością i była leczona za moje prywatne pieniądze . Lola przebywała u Żuraw na podstawie ustnej umowy . Jako że Żuraw nie wywiązała sie z tejże umowy , chcę odzyskać swojego psa . Skoro Pani ciekawosc w tej kwestii została zaspokojona , prosze o zajęcie się innymi sprawami , na miare swoich sił i mozliwości swojej percepcji . Serdecznie pozdrawiam BIANKA1 Quote
MartynaP Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 KUNA 85 napisał(a):Szanowni Państwo dziękuję za Państwa opinie , są one dla mnie bardzo cenne , nawet gdy ktoś zPaństwa z braku argumentów stosuje w stosunku do mnie wulgaryzmy .Oczywiście podziwiam osobę Bianca że opiekuje się biednymi schroniskowymi psami jeżęli robi to za własne pieniądze to rzeczywiście szczytny cel .. tak własnie jest-kazdy tu wie ze bianka bardzo pomaga zwierzetom i to w wielu przypadkach tym ktorych nikt inny by nie wzioł np.kilkudniowymi szczeniakami czy kociątkami KUNA 85 napisał(a):Pani o haśle Bianca nie odpowiedziała nam jednak dalej jaką instytucję reprezentuje, czy schronisko i jest tzw oficjalnym wolontariuszem , czy Tawarzystwo Opieki nad zwierzetami ,czy prowadzi tzw dom tymczasowy dla zwierząt będąć utrzymywany przez ww instutucje lub datki od prywatnych ludzi . nie pisz "nam" bo nikt nie potrzebuje takich wyjasnien -kazdy wie co robi bianka KUNA 85 napisał(a):Odpowiadając na Pani zarzuty tak jestem szczęśliwą posiadaczką między innymi psa adoptowanego z OTOZ Białystok ,gdzie spisano ze mną umowę z numerem dowodu i peselem , Państwo wolontariusze wystepowali w imieniu OTOZ Białystok a nie dogomanii , przywieziono mi psa do domu , dokonano wizji lokalnej jestem w stałym kontakcie . naprawde nie musisz tego pisac po kilka razy KUNA 85 napisał(a):Stąd też wiem dokładnie jak powinna odbywać się właściwa adopcja psa , ciekawe czy wyadoptowalas wiecej psów niz bianka KUNA 85 napisał(a): natomiast stosowne zdjęcia obliguję sie przesłać przesyłasz przesyłasz i przesłać nie mozesz KUNA 85 napisał(a):osoba o haśle bianca może o nicku bianka :evil_lol: KUNA 85 napisał(a):Pani o haśle Bianca oczekuję tez stosownych dowodów na piśmie ,, wogóle kim ty tu jesteś zeby zadac i to na piśmie :shake: czekaj czekaj a w miedzy czasie skorzystaj z opcji "wyloguj" Quote
Poker Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Pani o haśle KUNA 85, nikt pani nie zmusza do przebywania na tym forum w tak nieciekawym towarzystwie. Mam nadzieję,że znajdzie pani sobie bardzo szybko lepsze ,a my poczujemy się od razu lepiej. Szczerze mówiąc to dawno się tak serdecznie nie uśmiałam :diabloti:. Quote
Inez de Villaro Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Przepraszam...to smutny wątek ale zrobiło sie tak...ludycznie jakoś i przaśnie ...że nie mogę nie skomentować. Quote
Agmarek Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 MartynaP napisał(a): wogóle kim ty tu jesteś zeby zadac i to na piśmie :shake: czekaj czekaj a w miedzy czasie skorzystaj z opcji "wyloguj" Wyloguj i usuń hasło :evil_lol: SBD czemu ta s... zrobiła to Ozzyemu jeśli można wiedzieć? :-( Quote
sleepingbyday Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 po tych wszystkich wypowiedziach kuny nie będejej bronić. pierwsze jeszcze robiły nadzieję.... agmarek, ludzie mają robaki w głowach i one im podpowiadaja takie własnie niezrozumiałe i okrute działania.... innego racjonalnego wyjaśnienia nie widzę... Quote
epe Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ZBD- a nie ma lekarstwa na te robaki? Przydałoby się! Quote
Agmarek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):na te pratel nie wystarczy.... Ale tępe narzędzie może by wystarczyło :-( Niewiem dokładie o co chodzi z Ozzym, bo niewiem gdzie można o tym przeczytać. Zresztą niewiem czy chcę. To co przeczytałam na naszej klasie mi wystarczyło żeby cieszyć się z tego iż ktoś wyrzucił Szansę, bo mogła skończyć tak jak Ozzy :-( Quote
Ajula Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 dlaczego osoba kuna85 wypowiada się w liczbie mnogiej? może ma rozdwojenie jaźni :PROXY5: ze swojej strony uprzejmie proszę osobę o haśle kuna85 o pisanie nieco krótszych tekstów, bo od długich oczy mnie bolą a bardzo zależy mi na czytaniu tekstów osoby kuna do końca, bo są bardzo zabawne i pouczające - np. nauczyłam się, że nie powinnam mówić do moich kundli (ups :oops:, przepraszam) tzn. do moich psów nie powinnam mówić "zamknijcie paszcze małe ohydy bo was oddam do schronu" :evil_lol: Quote
Ajula Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 szukając "grzebieni fal" powędrowałam na wątek Kawy i już się cieszę na czytanie :evil_lol: "skonfudowana poleciałam szybko z komórką i oddałam ją do wywołania ,odbieram jutro i zaraz prześlę zdjęcia" "zawojowała robusia ,przytula go czule i liże w uszka , jej działanie potwierdza regułę jak dużo może zdziałać kobieta prowadząć umiejętnie swoją strategię" no mówiłam, że dużo można się z tekstów osoby Kuna nauczyć :roflt: Quote
BIANKA1 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Teraz możesz nauczyc się jeszcze więcej , gdyz osoba o hasle Kuna wyadoptowała psa Pedra http://www.dogomania.pl/forum/f85/pedro-znalazl-wspanialy-dom-w-gdansku-dziekujemy-108969/index9.html Quote
wandula Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 BIANKA1 wielki szacunek za to, co robisz dla tych zwierząt. Wypowiedzi Kuny85 nie skomentuję :flop: Quote
BIANKA1 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 wandula napisał(a):BIANKA1 wielki szacunek za to, co robisz dla tych zwierząt. Wypowiedzi Kuny85 nie skomentuję :flop: Dziękuję :lol: Właśnie doczytałam na wątku Kawy , co pisza o Kuna dziewczyny .. Janka napisał(a): Ale rewelacyjnie! A co do wyboru domu, to ja tam się nie powinnam odzywać, ale z tego co mi Ewa kiedyś mówiła, ta Pani z Gdańska jest weterynarzem, co wg mnie dla Kawy jest rewelacyjną sprawą... Pozdrawiam, Janka Ewa3 napisał(a):Ta Pani nie jest wetem!!! Jest lekarzem medycyny.;) :shake::shake::shake: Quote
Poker Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 wiecie co? największą karą dla takich osoboludzi jest kompletne ignorowanie ich :cool3:,to może zróbmy to . Quote
Ajula Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ..ale wiesz Poker, w mroźny zimowy dzień kusi człowieka, żeby sobie humor poprawić :evil_lol: Quote
Agmarek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Potwierdzam słowa osoby która ukrywa się pod hasłem Bianka 1 Z tego co i mi wiadomo pani z Gdańska jest lekarzem medycyny, a nie weterynari :evil_lol: Zawód: lekarz Zainteresowania: medycyna, biologia, pasjonuje się psami Lat: 55 Quote
Lionees Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Agmarek napisał(a):Potwierdzam słowa osoby która ukrywa się pod hasłem Bianka 1 Z tego co i mi wiadomo pani z Gdańska jest lekarzem medycyny, a nie weterynari :evil_lol: Zawód: lekarz Zainteresowania: medycyna, biologia, pasjonuje się psami Lat: 55 Hmm...a ja myślałam,że 15:roll: Quote
zula131 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Hm... Wydaje mi się, że lekarz powinien umieć wypowiadać się jasno i wyraźnie, wszak to osoba ze wszech miar wykształcona :hmmmm: Quote
Agmarek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Renata5 napisał(a):Hmm...a ja myślałam,że 15:roll: Sprawdzałam. Jeśli to ta sama dama, to ma 55 lat. W zainteresowaniach powinna jeszcze dopisać dręczenie innych ludzi, pisanie histori owijając w zawiłe słowa niezrozumiałe dla takich prostaków jak np. ja :cry: Grzebienie fal skojarzyły mi się raczej z fryzjerstwem, a nie z morzem :oops: Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Agamarek jesteś tak zacofana i płytka, że nie zczaiłaś tej metafory... :shake: Ja też nie :megagrin: Noale. Są jakieś nowe wieści co do sprawy Loli? :oops: Ja wiem, że mi łatwo tak pisać, a siedzę tu na tyłku i nic nie robię... :oops: Ale ciekawość zżera, cóż poradzę... :siara: Quote
Poker Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 kazdy sobie może napisać ,że jest niewiadomokim :roll:, nie chce mi się wierzyć ,że ta osoba ludzka ma wyższe wykształcenie :crazyeye: Teksty przez nią napisane to zero interpunkcji, składni. Quote
ewtos Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Agmarek napisał(a):Sprawdzałam. Jeśli to ta sama dama, to ma 55 lat. A ja myślałam,że 85 lat, jestem tym taka skonfudowana. Quote
Lionees Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Agmarek napisał(a):Sprawdzałam. Jeśli to ta sama dama, to ma 55 lat. W zainteresowaniach powinna jeszcze dopisać dręczenie innych ludzi, pisanie histori owijając w zawiłe słowa niezrozumiałe dla takich prostaków jak np. ja :cry: Grzebienie fal skojarzyły mi się raczej z fryzjerstwem, a nie z morzem :oops: A może zamiast lekarzem powinna zostać poetką...:cool3: Quote
BUDRYSEK Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 mam nadzieje,że kuna nie jest zurawiem? albo zurawiem 2? Quote
Recommended Posts