Darianna Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 BUDRYSEK napisał(a):mam nadzieje,że kuna nie jest zurawiem? albo zurawiem 2? Nie ten styl pisania... Ale może jakaś krewna lub znajoma żurawia :diabloti: Koniec złośliwości, wracamy do sedna, czyli do Loli... Jakieś nowe wieści? Quote
Agmarek Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 BUDRYSEK napisał(a):mam nadzieje,że kuna nie jest zurawiem? albo zurawiem 2? Budrysek wypluj te słowa :smhair2: Quote
BIANKA1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Wszystkie osoby zainteresowane losem Loli informuje , ze wysłałam pani A.Ż. wiadomosc , że jak do jutra nie wytłumaczy co stało sie z Lolą i nie przedstawi dowodów potwierdzających jej słowa , jutro dokumenty przekazuje do prokuratury . Quote
sleepingbyday Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 najwyższy czas. i bardzo dobrze. nastaw się na wizyte w prokuraturze jutro... Quote
zula131 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 I to niejedną. Pozwolę sobie zacytować "panią lekarz" z wątku Pedro: "Ponieważ Pani ta nasłąla na mnie cała zgraję innych gogomaniaczek-przyjaciółeczek ktore nie posiadając stosownych argumentów obrażają mnie wulgarnie na forum postanowiłam nie mająć niestety dużo czasu przekazać tą sprawę właściwym władzom ." :roll: Quote
Alicja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 zula131 napisał(a):I to niejedną. Pozwolę sobie zacytować "panią lekarz" z wątku Pedro: "Ponieważ Pani ta nasłąla na mnie cała zgraję innych gogomaniaczek-przyjaciółeczek ktore nie posiadając stosownych argumentów obrażają mnie wulgarnie na forum postanowiłam nie mająć niestety dużo czasu przekazać tą sprawę właściwym władzom ." :roll: :roll::roll::roll: Quote
elmira Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/11592361-post183.html :crazyeye: Gogomaniaczki, przyjacióleczki:evil_lol: Ja bym proponowała zrobić lustrację do 7-ego pokolenia wstecz, oraz pobierać DNA, oraz linie papilarne. Na koniec podpisują wszyscy cyrograf...:cool1::roll: Quote
Redpit Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Czekamy na wieści ... nie można temu babożurawiowi podarować... :angryy: a jak nie to :mad: :shake: może więcej danych o takich "żurawiach"...:diabloti: Quote
Ajula Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 może nie powinno się na wątku Loli zajmować Kuną, no ale ona sama tu wpadła nieproszona i sieje ferment nie mając pojęcia o co chodzi :roll: niby się powinno takie osoby ignorować, ale z drugiej strony jakie ona ma prawo rzucać oskarżenia i obrażać Biankę przydałby się na forum dział "wolna amerykanka" :diabloti: gdzie można by dyskutować z taką kuną do woli... przepraszam Bianka, że się wtrącałam i zaśmiecałam wątek postanowiłam się przymknąć i spokojnie czekać na wiadomości :) Quote
scarlet Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 kartoteki z nawiskami..........., a potem każda z nas podpisze zobowiązanie własna krwią, że zawsze, ale to zawsze będzie wpłacać wyznaczoną sume pieniędzy na utrzymanie zarządu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: he he he uśmiałam się, naprawdę. Kuna - dzięki za poprawienie humoru - naprawdę od samego rana miałam paskudny humor a tu proszę :) Bianka - kobieto, gogomaniaczko - nigdy na oczy Cię nie widziałam, ale podziwiam Cię za to co robisz i nie daj sobie wmówić, że jest coś nie tak Quote
wandula Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Nie mam pojęcia jaki jest cel i sens postów Kuny w temacie buldożki Loli (ona też chyba się nad tym zastanawia), ale po zapoznaniu się z wątkami o Kawie i Pedrze zadaję sobie pytanie,które oblicze Kuny jest prawdziwe:shake:.Osoba, która nie potrafi dotrzymać kilka razy danego słowa (mam na myśli obiecywanie wklejenia fotek swoich podopiecznych mimo próśb osób zaangażowanych w adopcję tych piesków), nie zasługuje na potraktowanie jej poważnie. Przepraszam,ze zaśmiecam wątek,bo nie o Kunę tu chodzi tylko o Lolę, ale trudno jest spokojnie czytać jej pełne pretensji, agresji i złości posty, które nie wnoszą nic mądrego, a co gorsze nic dobrego! Bianka1 szkoda,że nie jesteś moją koleżaneczką, bo bardzo cenię sobie ludzi takich jak Ty - niosących bezinteresowną pomoc potrzebującym zwierzętom. Quote
Darianna Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Hmmm... Nikt mnie tu nie szczuł na nikogo, reakcja byla naturalna. Dla kazdego kto zna dobrze ten wątek - czyli go po prostu przeczytał ze zrozumieniem - sprawa jest jasna. No ale cóż: gogomaniaczki - trzymajmy się razem :D Quote
brazowa1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 a własciwie to dlaczego kuna sie przyczepiła do Loli i Bianki,skoro na Dogo jest tyle psow? a to jest najlepsze! "Ponieważ Pani ta nasłąla na mnie cała zgraję innych gogomaniaczek-przyjaciółeczek ktore nie posiadając stosownych argumentów obrażają mnie wulgarnie na forum postanowiłam nie mająć niestety dużo czasu przekazać tą sprawę właściwym władzom ." :roll: :stupid: Quote
Zofia.Sasza Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Słuchajcie, a może ona jest całkiem wporzo, tylko charakter ma taki czepliwy? Może nie lubi Internetu i dlatego tych zdjęć Kawy i Pedra nie wstawiła? Po przeczytaniu wątków tych psów nie zapaliła mi się czerwona lampka. A zwykle działa. Co do stylu pisania, hm... Jako redaktor nie takie rzeczy już widziałam i to u profesjonalistów (dziennikarzy). Zresztą mnie też się zdarzają "grzebienie fal" czasami :oops: Taki już mam styl, nieco archaiczny. Zresztą Kuna przeprosiła Biankę, więc może lepiej wrócić "do ad remu" jak mawiał jeden z moich kolegów. Też redaktor :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Kiedys wyadoptowałam psa starszej pani , byłej nauczycielce , która nawet nie ma internetu . Na moje nalegania o fotki , zadzwoniła i poprosiła byłego ucznia o pomoc , i fotki były . Człowiek na pewnym poziomie , a lekarz mysle że powinien pewien pozom zachować , nie uzywa w swoich publicznych wypowiedziach takiego jezyka . I nie chodzi mi o " grzebienie fal ". Pisanie [quote name='KUNA 85']Ja także przeżyłam szok , dlatego przyłączyłam się do Państwa tematu na forum. Trzeba nagłośnić w mediach te historie z opisem niechlubnej roli Żurawia , Bianci i osoby która uśmierciła biednego Ozziego . Przecież napewno są osoby które je znają mieszkają obok nich , znają nazwiska , gdzie chodzą do szkoły itp, nastepnie wytoczyć im proces sądowy , nato jest paragraf i obecnie już po nowelizacji dosyć duże konsekwencje . a po wyroku opisać ich z nazwiskami ze zdjęciami na forum , pójść do szkoły i wywiesić ogłoszenie i pokazać kolegom z jakiego typu zwyrodnialcami chodzą do szkoły ,przekazac informacje ich Rodzicom, opisać historie w lokalnych i ogólnopolskich gazetach ze zdjęciami .MOże potencjalni mordercy, zwyrodnialcy biednych kalekich psychicznie i fizycznie zwierząt które same nie są w stanie się obronić i z wielkim zaufaniem podchodzą do ' nowego ' włąsciciela , zrozumieją że w nas jest siła i każdy nikczemny postępek będzie przez nas i organy ścigania rozliczany i napiętnowany . gdy ja dawno przestałam byc małolatą i Żuraw także , jest nie do przyjęcia .Cokolwiek by się stało , nigdy bez sądu nie daje wyroku . Nazywając mnie " zwyrodnialcem i mordercą zwierząt ' Powinnam wnieść na tą panią doniesienie do prokuratury o zniesławienie . Oczywiscie nie jest jeszcze powiedziane , czy tego nie zrobię . Quote
Zofia.Sasza Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Bianko, co do intelektu lekarzy, byłabym ostrożna :evil_lol: Podczas studiów (psychologia), widziałam wyniki badań nad średnim poziomem inteligencji studentów poszczególnych kierunków :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Obecnych na dogo lekarzy z góry przepraszam - chodziło o średni poziom. Zawsze są wyjątki. Masz oczywiście rację - zacytowana wypowiedź to jakiś kosmos. Świadczy m.in. o tym, że Kuna nie umie czytać ze zrozumieniem. I nie dziwię się, że Cię wkurzyła. Ale te zarzuty są tak abstrakcyjnie głupawe, że ja bym olała... Quote
Ajula Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Bianka ma rację, bo nie może być tak, że ktoś wpada, rzuca oskarżenia, żąda papierów (niby z jakiej racji?) i odgraża się i "przekazuje tą sprawę odpowiednim władzom" :roll: widać, że pani Kunie kompletnie wszystko się miesza: Trzeba nagłośnić w mediach te historie z opisem niechlubnej roli Żurawia , Bianci i osoby która uśmierciła biednego Ozziego niech wejdzie na wątek Olkusza, tam jest co robić, jesli chodzi o sprawę nagłasniania w mediach i zawiadomianie odpowiednich władz :roll: może jesli chodzi o pomaganie zwierzętom jest wspaniała i faktycznie zaadoptowane psiaki mają u niej jak w raju, ale z ludźmi nie umie się komunikować :shake: Quote
MartynaP Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='Ajula'] widać, że pani Kunie kompletnie wszystko się miesza: poprostu pani kuna wcieła się w temat a pewnie niechcialo jej sie poświęcic troche czasu i watek przeczytac-chciala poprostu zabłysnąć...ale coś jej nie wyszło :shake: Quote
Alicja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 :razz::razz:no i jak się mamy GOGOmaniaczki :razz:;) ja osobiście wolę taniec HULA ;)...poszłabym se w falach pogrzebać ale nam rybnickie morze zamarzło :diabloti: A teraz poważnie ..czy ta żuraw się odezwała?? Quote
agbar Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Pozwole sobie zacytowac osobe o hasle KUNA 85,gdyz zaintrygowala mnie jedna rzecz:diabloti:.. [quote name='KUNA 85']Szanowni Państwo, właśnie przed chwilą wysłałam na adres e-mailowy schroniska w klomnicach do Pana Kierowika Kaczmarka aktualne zdjęcia Pedra / bo to schronisko jest dla mnie stroną w umowie adopcyjnej / jak już powiedziałam ja takową umowę adopcyjną wysłałam z adresem i peselem itp natomiast do tej pory nie dostałam od wolontariuszki przyżeczonej książęczki zdrowia psa . W przeciwieństwie do dogomaniaczki Bianci mój pies żyję i kwitnie . Wysłąłąm takżę zdjęcia drugiej podopiecznej na adres Pań Ani i Ewy Wyżyn z OTOZ BIałystok. Ponieważ za wypowiedzenie słów prawdy o postępku Dogomaniaczki Bianki w wyniku czego doszło do przekazywania z rąk do rąk i tak skrzywdzonego przez los , psa nie wiadomo gdzie nie wiadomo przez kogo i w efekcie eutanazja tegoż psa ,narasta w stosunku do mnie fala prześladowań i wulgaryzmów przyjaciółek-cioteczek tejże Pani Więć postanowiłam sprawę przekazać organom statutowym . Bianka:razz: mam nadzieje,ze jednak w dalszym ciagu zyjesz i moze nawet kwitniesz?:razz::diabloti: Quote
BIANKA1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 agbar napisał(a):Pozwole sobie zacytowac osobe o hasle KUNA 85,gdyz zaintrygowala mnie jedna rzecz:diabloti:.. Bianka:razz: mam nadzieje,ze jednak w dalszym ciagu zyjesz i moze nawet kwitniesz?:razz::diabloti: Żyję i kwitnę :evil_lol: Żuraw nie odezwała się . Nie odbiera też moich telefonów . Quote
brazowa1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Zofia&Sasza ma racje. Kurna ma potencjał i mozna to wykorzystac w dobrej sprawie.Latanie po "instytucjach statutowych",energie-to wszystko trzeba ukierunkować.Może sie okazac,ze z czasem rozwaliłaby jakis schron-mordownie. Kuna możesz zrobic duzo dobrego!Zamiast tworzyć spisowa teorie,moze zaczniesz dzialac wspolnie z nami?Wszystko dla dobra zwierzat. Czekamy na odpowiedz :) Quote
BIANKA1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Kiedys miałysmy do dyspozycji kolorowe kartki dla troli . Dlaczego teraz ich nie ma ? Quote
Alicja Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 mój pies jak miał grzyba ... to go leczyłam ...jakoś tak kwitnienie mi się kojarzy :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 agbar napisał(a):Po pierwsze ..ufff:evil_lol: A po drugie: to co teraz? Teraz napisałam pismo do prokuratury , które zostanie sprawdzone merytorycznie przez jednostke nadrzędną , i po korekcie dołączone do akt i wysłane . Quote
Recommended Posts