iwop Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Przygotowałam juz pudło. Podziurowałam całe co by im ciemno nie było...:p Quote
halbina Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Bianka, jak sie juz przeprowadzisz do tego domku, to też chce na tymczas do Ciebie! albo najlepiej na ds... :cool3: Quote
malagos Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Mnie też to białe ujeło za serce najbardziej :oops: Quote
Aleksandra59 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Tylko jedna noc je w samotności czeka - a potem salony u Bianki, ciepełko i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo MIŁOŚCI :loveu::loveu::loveu::loveu: Bianka - a około której szczeniorki u Ciebie będą???? Bo na relację z powitania i pierwszych chwil szczeniorów u Ciebie będę czekała z niecierpliowścią i musze sobie plan dnia jakoś ułożyć :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 wieczorem ale jak poznym to nie potrafie teraz okreslic ok 15 bedizemy w ostrowcu je odbierac a potem zoabczymy jak szybko uda nam sie do autostrady dobic ;) Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 mrowa23 napisał(a):wieczorem ale jak poznym to nie potrafie teraz okreslic ok 15 bedizemy w ostrowcu je odbierac a potem zoabczymy jak szybko uda nam sie do autostrady dobic ;) Mrówa , odbij na Oławę i do mnie od tyłu zajedziesz :lol: Dużo czasu zaoszczędzisz . Dobrze że wieczorem , a nie jak ostatnio w środku nocy . To sąsiedzi nie zerwą się na równe nogi z powodu wrzasku moich kochanych pieseczków :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 my jedziemy bez naszej bandy takze przynajmniej nasze eni narobia obciachu;) Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Myślę , że tak po 20tej będziecie . Gdybym była pewna , to może bym wetkę na wieczór zamówiła . Quote
agusiazet Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Przeczytałam o Biankowych, nowych tymczasach i muszę to napisać Bianko Ty jesteś niezmordowana!!! Zdradź mi tylko tajemnicę jak przekonałaś swojego TZ-ta na taką ilość, bo mój na jednego tymczasowicza kręci nosem, proszę!!! Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 agusiazet napisał(a):Przeczytałam o Biankowych, nowych tymczasach i muszę to napisać Bianko Ty jesteś niezmordowana!!! Zdradź mi tylko tajemnicę jak przekonałaś swojego TZ-ta na taką ilość, bo mój na jednego tymczasowicza kręci nosem, proszę!!! To kwestia wypracowanego przez lata kompromisu :lol: Quote
jaanna019 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Podziwiam wasze tempo :crazyeye: Bianka tymczas - marzenie :loveu: A to najmniejsze białe psiątko to jak nic mała drobna blondynka - przesłodka :loveu: Quote
pucka69 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 bianko - widzę, że krzeseło jest w kojcu jak zwyke ;) Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 pucka69 napisał(a):bianko - widzę, że krzeseło jest w kojcu jak zwyke ;)Muszę na czymś siedzieć podczas łapania pcheł :cool3::evil_lol: Quote
Aleksandra59 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No to ja ok 21 jutro czekam na jakąś informację jak szczeniaczki dokonują demolki na salonach Blanki :loveu::loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Aleksandra59 napisał(a):No to ja ok 21 jutro czekam na jakąś informację jak szczeniaczki dokonują demolki na salonach Blanki :loveu::loveu: Małe będą zmeczone i przestraszone . Dopiero jak się oswoją z sytuacją zaczną rozrabiać . To może potrwać nawet kilka dni . Na początek musi zobaczyć je lekarz . Sprawdzić ich stan . Jeśli nie były odpchlone to musi je odpchlić . Trzeba je poobserwować czy coś się nie dzieje . Po tygodniu jak nic nie wyskoczy , muszą zostac zaszczepione . Dopiero potem mogą kontaktować się z reszta zwierzaków i moga zostac ogłaszane do adopcji . To długi proces i liczę , że potrwa ze 2 miesiące zanim wszystkie wyjdą . Jak dobrze pójdzie :roll: Czyli część załapie się na drugie szczepienie .Znalezienie dobrych domów dla ósemki maluchów jest trudne i czasochłonne . Ale będzie dobrze , tylko nic na siłę :lol: Quote
oktawia6 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 widziałam Bianka ten film-tragedia:shake:-a ogólnopolska akcja sterylizacji i kastracji zaczęła się już od 8 marca-ale tyle debili jeszcze mnoży i mnożyc będzie:angryy:szczególnie jakiś półgłówek pijak. Bedziesz miałą dużo pracy: widzę, że to szczeniaki ON-kowate lub większych ras. Cały proces odpchlenia, odrobaczenia szczepienia karmienia masz w jednym paluszku u stopy-więc opieka będzie zawodowa-żadnej maniany-tylko problem czasowy jak napisałaś w znalezieniu odpowiedzialnych ludzi-aż 8 domów-ale święte słowa " nic na siłę". niech Ci starczy sił i kręgosłup nie wysiądzie od klęczenia na czworaka i sprzątania całodobowo po małych;). codziennie będę tu zaglądac-by choc duchowo wesprzec.:oops: Quote
Poker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 zgadza się ,będzie roboty,a roboty, :roll: ale Bianka jest stworzona do pracy przy ziwerzach, :lol: więc da radę ,a my wspomożemy :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 A ja chciałam się zapytać , jakiej wielkości była mamusia szczeniorków ? Quote
AMIGA Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Trzymam mocno, mocno kciuki za dzisiejszą akcję!!!! Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 AMIGA napisał(a):Trzymam mocno, mocno kciuki za dzisiejszą akcję!!!! Mrówa to solidna firma . Jak Ona wiezie maluchy , to dotrą bez problemu . Mrówa wie gdzie mieszkam , trafi nawet w środku nocy . Bardziej się martwię o maluszki . To dla nich ogromny stres taka jazda . No i żeby się nie ufajtały po drodze , bo wtedy nie wiadomo gdzie ręce włożyć :cool3: Myślę , że Ciotki nie nakarmią ich przed wyjazdem :razz: Quote
Agnie Koty Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Tak Bianko, dostaniesz dziś super telewizor. Czy to jest plazmowy Panasonic? Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Agnie Koty napisał(a):Tak Bianko, dostaniesz dziś super telewizor. Czy to jest plazmowy Panasonic? :cool3::evil_lol: Ja się jeszcze zapytam , bo w pierwszym poście pisze 9 szczeniaków , a w tytule 8 . To ile ich jest bo się pogubiłam :roll: Quote
iwop Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 To chyba mój błąd literowy - niestety 9 :oops: Telewizor nieplazmowy :) mama szczeniakow była podobno średnia - ja nie widziałam... Quote
BIANKA1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 iwop napisał(a):To chyba mój błąd literowy - niestety 9 :oops: Telewizor nieplazmowy :) mama szczeniakow była podobno średnia - ja nie widziałam... A to niespodzianka :cool3: Coś jak z Agnieszką (Visenną ) . Miały być 2 , a było 6 .:diabloti: Kiedy Wy się dziewczyny liczyć nauczycie :evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Własnie też się zastanawiałam, bo gdzieś na początku wątku doczytałam, że jest ich 9, a mowa jest stale o ósemce. Ale już nie pytałam, bo myślałam, że pewnie z jednym maleństwem stało się coś niedobrego. Ale to super, że jednak są wszystkie całe :p Bianko, Bianko, jakbyś nie wiedziała - nawet jak na głodniaka pojada, to dostaniesz 9 kulek obsmarowanych :evil_lol: nie powiem czym. Bogowie - jak sobie przypomnę ile tego produkował mój jeden tymczasik i pomnożę to przez 9 !!!!!!!!!:mdleje::mdleje: Trzymam dalej kciuki :loveu: Quote
Recommended Posts