Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko jedna noc je w samotności czeka - a potem salony u Bianki, ciepełko i duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo MIŁOŚCI :loveu::loveu::loveu::loveu:

Bianka - a około której szczeniorki u Ciebie będą???? Bo na relację z powitania i pierwszych chwil szczeniorów u Ciebie będę czekała z niecierpliowścią i musze sobie plan dnia jakoś ułożyć :evil_lol:

Posted

mrowa23 napisał(a):
wieczorem ale jak poznym to nie potrafie teraz okreslic ok 15 bedizemy w ostrowcu je odbierac a potem zoabczymy jak szybko uda nam sie do autostrady dobic ;)

Mrówa , odbij na Oławę i do mnie od tyłu zajedziesz :lol: Dużo czasu zaoszczędzisz .
Dobrze że wieczorem , a nie jak ostatnio w środku nocy . To sąsiedzi nie zerwą się na równe nogi z powodu wrzasku moich kochanych pieseczków :evil_lol:

Posted

Przeczytałam o Biankowych, nowych tymczasach i muszę to napisać Bianko Ty jesteś niezmordowana!!! Zdradź mi tylko tajemnicę jak przekonałaś swojego TZ-ta na taką ilość, bo mój na jednego tymczasowicza kręci nosem, proszę!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Przeczytałam o Biankowych, nowych tymczasach i muszę to napisać Bianko Ty jesteś niezmordowana!!! Zdradź mi tylko tajemnicę jak przekonałaś swojego TZ-ta na taką ilość, bo mój na jednego tymczasowicza kręci nosem, proszę!!!

To kwestia wypracowanego przez lata kompromisu :lol:

Posted

Aleksandra59 napisał(a):
No to ja ok 21 jutro czekam na jakąś informację jak szczeniaczki dokonują demolki na salonach Blanki :loveu::loveu:

Małe będą zmeczone i przestraszone . Dopiero jak się oswoją z sytuacją zaczną rozrabiać . To może potrwać nawet kilka dni . Na początek musi zobaczyć je lekarz . Sprawdzić ich stan . Jeśli nie były odpchlone to musi je odpchlić . Trzeba je poobserwować czy coś się nie dzieje . Po tygodniu jak nic nie wyskoczy , muszą zostac zaszczepione . Dopiero potem mogą kontaktować się z reszta zwierzaków i moga zostac ogłaszane do adopcji . To długi proces i liczę , że potrwa ze 2 miesiące zanim wszystkie wyjdą . Jak dobrze pójdzie :roll: Czyli część załapie się na drugie szczepienie .Znalezienie dobrych domów dla ósemki maluchów jest trudne i czasochłonne . Ale będzie dobrze , tylko nic na siłę :lol:

Posted

widziałam Bianka ten film-tragedia:shake:-a ogólnopolska akcja sterylizacji i kastracji zaczęła się już od 8 marca-ale tyle debili jeszcze mnoży i mnożyc będzie:angryy:szczególnie jakiś półgłówek pijak.

Bedziesz miałą dużo pracy: widzę, że to szczeniaki ON-kowate lub większych ras.

Cały proces odpchlenia, odrobaczenia szczepienia karmienia masz w jednym paluszku u stopy-więc opieka będzie zawodowa-żadnej maniany-tylko problem czasowy jak napisałaś w znalezieniu odpowiedzialnych ludzi-aż 8 domów-ale święte słowa " nic na siłę".

niech Ci starczy sił i kręgosłup nie wysiądzie od klęczenia na czworaka i sprzątania całodobowo po małych;).
codziennie będę tu zaglądac-by choc duchowo wesprzec.:oops:

Posted

zgadza się ,będzie roboty,a roboty, :roll: ale Bianka jest stworzona do pracy przy ziwerzach, :lol: więc da radę ,a my wspomożemy :evil_lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
Trzymam mocno, mocno kciuki za dzisiejszą akcję!!!!

Mrówa to solidna firma . Jak Ona wiezie maluchy , to dotrą bez problemu . Mrówa wie gdzie mieszkam , trafi nawet w środku nocy . Bardziej się martwię o maluszki . To dla nich ogromny stres taka jazda . No i żeby się nie ufajtały po drodze , bo wtedy nie wiadomo gdzie ręce włożyć :cool3: Myślę , że Ciotki nie nakarmią ich przed wyjazdem :razz:

Posted

Agnie Koty napisał(a):
Tak Bianko, dostaniesz dziś super telewizor. Czy to jest plazmowy Panasonic?

:cool3::evil_lol:

Ja się jeszcze zapytam , bo w pierwszym poście pisze 9 szczeniaków , a w tytule 8 . To ile ich jest bo się pogubiłam :roll:

Posted

To chyba mój błąd literowy - niestety 9 :oops:

Telewizor nieplazmowy :)

mama szczeniakow była podobno średnia - ja nie widziałam...

Posted

iwop napisał(a):
To chyba mój błąd literowy - niestety 9 :oops:

Telewizor nieplazmowy :)

mama szczeniakow była podobno średnia - ja nie widziałam...

A to niespodzianka :cool3:
Coś jak z Agnieszką (Visenną ) . Miały być 2 , a było 6 .:diabloti:
Kiedy Wy się dziewczyny liczyć nauczycie :evil_lol:

Posted

Własnie też się zastanawiałam, bo gdzieś na początku wątku doczytałam, że jest ich 9, a mowa jest stale o ósemce. Ale już nie pytałam, bo myślałam, że pewnie z jednym maleństwem stało się coś niedobrego. Ale to super, że jednak są wszystkie całe :p
Bianko, Bianko, jakbyś nie wiedziała - nawet jak na głodniaka pojada, to dostaniesz 9 kulek obsmarowanych :evil_lol: nie powiem czym. Bogowie - jak sobie przypomnę ile tego produkował mój jeden tymczasik i pomnożę to przez 9 !!!!!!!!!:mdleje::mdleje:
Trzymam dalej kciuki :loveu: