Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Jesli coś z tym Waszym transportem nie wypali. Piszcie do mnie na PW.
Mam alternatywę na niedzielę.

Elza - dzięki wielkie:loveu:, ale co ja mam pisać jak szczegółów transportu nie znam, a od tego zależy ten "mój" transport :cool1:

Posted

Jutro przyjeżdżają do mnie po szczeniaka ludzie spod Wrocławia. Mogłabym sie jutro zapytać, czy nie wzięliby tych szczeniorków , tylko nie wiem, czy by się zgodzili, bo to jednak 8 sztuk.
No i ktos musiałby ewentualnie przywieźc je do Kielc.

Posted

Villemo, ja nie mówię ,żeby wzięła wszystkie, ale chociaz jednego , to już cos. A przy jednym , to bez przesady, po co jej pomoc. A zresztą iwop jest na miejscu, a w razie czego, to można telefonicznie jej cos poradzic.

Posted

erka napisał(a):
Jutro przyjeżdżają do mnie po szczeniaka ludzie spod Wrocławia. Mogłabym sie jutro zapytać, czy nie wzięliby tych szczeniorków , tylko nie wiem, czy by się zgodzili, bo to jednak 8 sztuk.
No i ktos musiałby ewentualnie przywieźc je do Kielc.

Erka - chyba bez szans na ten transport od Ciebie bo dalej nie wiemy jak dziewczyny wyobrażają sobie transport szczeniorów do Wrocławia. I pewnie dzisiaj się nie dowiemy.
Nie wiem co robić - jutro do 13 powinnam dać odpowiedź "mojemu" transportowi, a rano nie będzie mnie na forum. W razie co ElzaMilicz ma propozycję :loveu: alternatywną.
Ja już nic więcej zrobić nie mogę :cool1:

Posted

Idę spać, a jutro rano pewnie nie będzie mnie w necie, w razie co- 609 890 204. Oni przyjeżdżają ok.11-12 i chcą jak najszybciej wrócić.

Posted

u mnie jest kontener ,w którym się zmieszczą 2-3-4 szczeniaki w zależności od ich wielkości.Muszę tylko spytać właścicielki czy się zgodzi pożyczyć.
Jestem z Wrocławia.
Szkoda,że ta opcja nie może wypalić.Zawsze można spytać ludzi.Może jadą dużym samochodem i mogliby zabrać maluchy do Bianki.
Kontener mieści się na tylnym siedzeniu.

Posted

Spania nie macie , czy co ? :roll:
Napisałam , że wezmę wszystkie , znaczy się 8 . Jeśli macie coś na miejscu , to wezmę ile zostanie .Z tego co wiem , to Mrówa może się nie zgodzić na transport nie szczepionych szczeniaków . Ona już woziła do mnie coś kilka razy . Beamiha też woziła do mnie , ale nie mam z nią kontaktu .Jeśli wasi znajomi mają większy samochód , to kontenerki mogą poukładać w części bagażowej i wyjąć półkę z pod szyby . Mrówa tak wozi .one nawet nie muszą być w kontenerkach , tylko w 2 większych , wyścielonych pudłach .

Posted

pucka69 napisał(a):
haha - odezwała sie ta co śpi
Ty oko miałaś chyba oszczędzać. czemu nie śpisz, co?

Bo w dzień się wyspałam w ramach oszczędzania oka :evil_lol:

Posted

Jesteście niesamowite...:crazyeye:
Aleksandra:loveu:dopiero dzisiaj przeczytałam twojego sms.:oops:

Dziewczyny kontenerków nie mamy ale spróbuje załatwic klatkę... A jakim samochodem będa jechać male tzn chodzi mi o wielkość? Bo jak nie znajde klatki to przeciez mogą jechac w pudle -z kocykiem. Zrobi sie otworki na oddychanie i jakośc przezyja te kilka godzin...

I ile kosztuje transport?

Sorry ale o żadnej alternatywnej propozycji nie wiem...:shake:

Posted

:shake:BIANKA MY NIE MAMY żadnego transportu. Nawet do Kielc.

Czekam na wieści od Aleksandry... Potem nie bedzie mnie na necie:oops: