Aleksandra59 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Beamicha - zdecydowanie lepsza, tylko jaki cennik ona ma ????? Quote
Aleksandra59 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Już wiem, że kontaktu z Beamichą na razie nie ma. To czekamy, a może Wrocław ma jakiś płatny inny transport????? Quote
Aleksandra59 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Mam transport na niedzielę na 95% - teraz potrzebne szczegóły:diabloti: Quote
ElzaMilicz Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jesli coś z tym Waszym transportem nie wypali. Piszcie do mnie na PW. Mam alternatywę na niedzielę. Quote
Aleksandra59 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Jesli coś z tym Waszym transportem nie wypali. Piszcie do mnie na PW. Mam alternatywę na niedzielę. Elza - dzięki wielkie:loveu:, ale co ja mam pisać jak szczegółów transportu nie znam, a od tego zależy ten "mój" transport :cool1: Quote
erka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Villemo, a ta dziewczyna z Ostrowca, która ofiarowała kiedyś DT nie wzięłaby jakiegoś? Quote
Villemo Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Pewnie by wzięła... Ale ona będzie potrzebować opieki. Bo to świeżynka. Wiesz... Nadzoru... A nie ma kto jej pomagać i pilnować :( Quote
erka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jutro przyjeżdżają do mnie po szczeniaka ludzie spod Wrocławia. Mogłabym sie jutro zapytać, czy nie wzięliby tych szczeniorków , tylko nie wiem, czy by się zgodzili, bo to jednak 8 sztuk. No i ktos musiałby ewentualnie przywieźc je do Kielc. Quote
erka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Villemo, ja nie mówię ,żeby wzięła wszystkie, ale chociaz jednego , to już cos. A przy jednym , to bez przesady, po co jej pomoc. A zresztą iwop jest na miejscu, a w razie czego, to można telefonicznie jej cos poradzic. Quote
Aleksandra59 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 erka napisał(a):Jutro przyjeżdżają do mnie po szczeniaka ludzie spod Wrocławia. Mogłabym sie jutro zapytać, czy nie wzięliby tych szczeniorków , tylko nie wiem, czy by się zgodzili, bo to jednak 8 sztuk. No i ktos musiałby ewentualnie przywieźc je do Kielc. Erka - chyba bez szans na ten transport od Ciebie bo dalej nie wiemy jak dziewczyny wyobrażają sobie transport szczeniorów do Wrocławia. I pewnie dzisiaj się nie dowiemy. Nie wiem co robić - jutro do 13 powinnam dać odpowiedź "mojemu" transportowi, a rano nie będzie mnie na forum. W razie co ElzaMilicz ma propozycję :loveu: alternatywną. Ja już nic więcej zrobić nie mogę :cool1: Quote
Villemo Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ale Iwop wie o niej. Nawet dziś jej o tym wspominałam tylko na miau... Iwop zdecyduje. Quote
erka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Idę spać, a jutro rano pewnie nie będzie mnie w necie, w razie co- 609 890 204. Oni przyjeżdżają ok.11-12 i chcą jak najszybciej wrócić. Quote
Aleksandra59 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Erka - dzięki, ale to bez szansy niestety :-( Quote
Poker Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 u mnie jest kontener ,w którym się zmieszczą 2-3-4 szczeniaki w zależności od ich wielkości.Muszę tylko spytać właścicielki czy się zgodzi pożyczyć. Jestem z Wrocławia. Szkoda,że ta opcja nie może wypalić.Zawsze można spytać ludzi.Może jadą dużym samochodem i mogliby zabrać maluchy do Bianki. Kontener mieści się na tylnym siedzeniu. Quote
pucka69 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 może Mrówa by pojechała? Ona czasem z płatnym transportem jeżdzi? Quote
BIANKA1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Spania nie macie , czy co ? :roll: Napisałam , że wezmę wszystkie , znaczy się 8 . Jeśli macie coś na miejscu , to wezmę ile zostanie .Z tego co wiem , to Mrówa może się nie zgodzić na transport nie szczepionych szczeniaków . Ona już woziła do mnie coś kilka razy . Beamiha też woziła do mnie , ale nie mam z nią kontaktu .Jeśli wasi znajomi mają większy samochód , to kontenerki mogą poukładać w części bagażowej i wyjąć półkę z pod szyby . Mrówa tak wozi .one nawet nie muszą być w kontenerkach , tylko w 2 większych , wyścielonych pudłach . Quote
pucka69 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 haha - odezwała sie ta co śpi Ty oko miałaś chyba oszczędzać. czemu nie śpisz, co? Quote
BIANKA1 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 pucka69 napisał(a):haha - odezwała sie ta co śpi Ty oko miałaś chyba oszczędzać. czemu nie śpisz, co? Bo w dzień się wyspałam w ramach oszczędzania oka :evil_lol: Quote
iwop Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Jesteście niesamowite...:crazyeye: Aleksandra:loveu:dopiero dzisiaj przeczytałam twojego sms.:oops: Dziewczyny kontenerków nie mamy ale spróbuje załatwic klatkę... A jakim samochodem będa jechać male tzn chodzi mi o wielkość? Bo jak nie znajde klatki to przeciez mogą jechac w pudle -z kocykiem. Zrobi sie otworki na oddychanie i jakośc przezyja te kilka godzin... I ile kosztuje transport? Sorry ale o żadnej alternatywnej propozycji nie wiem...:shake: Quote
iwop Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 :shake:BIANKA MY NIE MAMY żadnego transportu. Nawet do Kielc. Czekam na wieści od Aleksandry... Potem nie bedzie mnie na necie:oops: Quote
Villemo Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 BIANKA1 napisał(a):A czy do Krakowa ktoś może je podrzucić ? Bianka a z Krakowa by coś było? Quote
Recommended Posts