irysek Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 szczeniaczki slodkie, w drodze grzeczne, kupki wiadomo niezbyt aromatyczne, ale szybko sie ich pobywalam. zaluje tylko ze nie zabralam aparatu, tak slodko spaly w tym kartonie. dojechalismy z mala przygoda, wracajac juz wo wrocka, zamiast jechac na olawe musielismy odbic na brzeg bo paliwo sie zaczelo konczyc. i majac paliwa na 5 km przejechalismy 20. i przynajmniej 10 po tym jak komputer pokladowy pokazal, ze juz nie powinnismy jechac, bo bak pusty :) cudem znalezlismy stacje. pani na stacji zachwyacala sie szczeniorkami. no a potem to juz z gorki. znowu porcja chrupkow i spanko. w miedzyczasie zostalam ugryziona w palec przez jednego z bakow, no i oczywiscie je napoilam. poswiecenie nie lada bo oboje dostalismy takiego kataru, ze hej (uczuleniowego). ale wazne ze maluchy cale, zdrowe (?), i slodkie dojechaly do celu. Quote
irysek Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 a nr konta napisze jutrom jak tz wroci z pracy i odespi ta dzisiejsza wyprawe :) Quote
BIANKA1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 "Biedne maleństwa, pewnie wykończone podróżą", taaak? :mad: "martwię sie o białą maciupeńką", co? :mad: A biedne maleństwa właśnie się tłuką aż echo idzie, rozpracowały już podkład, właśnie usiłują zdemolować budkę i karton, hałasu robią jak stado dzikich zwierząt, a mała biała łobuzica rozrabia najwięcej ze wszystkich!!!!! Zwiała przez szczeble i trzeba było zastawiać je kartonem!!!! Zaczepia przez kraty resztę psów i leje rodzeństwo!!!!! Ot, diabelstwa :mad: Quote
ElzaMilicz Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Bardzo miły opis. :) Dziewczyny zobaczcie i podpiszcie petycję : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108998 Kamieniec Ząbkowicki - tuż pod naszym nosem !!! Quote
oktawia6 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 BIANKA1 napisał(a): "Biedne maleństwa, pewnie wykończone podróżą", taaak? :mad: "martwię sie o białą maciupeńką", co? :mad: A biedne maleństwa właśnie się tłuką aż echo idzie, rozpracowały już podkład, właśnie usiłują zdemolować budkę i karton, hałasu robią jak stado dzikich zwierząt, a mała biała łobuzica rozrabia najwięcej ze wszystkich!!!!! Zwiała przez szczeble i trzeba było zastawiać je kartonem!!!! Zaczepia przez kraty resztę psów i leje rodzeństwo!!!!! Ot, diabelstwa :mad: Bianko:nerwy:boszsze czyli w skrócie: rozpierducha na całego!:evil_lol::Dog_run:czyli ta jedna wygląda na dominantkę, ciekawe jakie będzie miała usposobienie jak dorośnie? są testy w sumie dośc proste by określic to nawet w młodym wieku-ale one chyba za smarkate do tego testu:evil_lol:. Quote
iwop Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 tak bardzo się cieszę, że wszystko dobrze!:multi: Wstyd sie przyznać ale wczoraj po tym jak sie dowiedziałam o przygodzie i jak mi sie rezydentka z tymczasem pobiły (a nigdy wcześniej powaznej kociej bitwy nie widziałam) - wzięłam podwójne relanium i usnęlam jak zabita!:oops: Quote
BIANKA1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Szczeniaki przespały spokojnie noc . ładnie jedzą i koopkają . Biją się między sobą i potrafią bawić się zabawkami . Są urocze :loveu: Po południu ma przyjść wetka i zrobić przegląd. Ja wstałam o 6 i już wróciliśmy ze spaceru . Dzisiaj była z nami dodatkowo cziłka przyniesiona do ULV , która z przyczyn technicznych jest teraz u mnie .Jak uporam się ze sprzątaniem , to wstawię wczorajsze zdjęcia maluszków . Byłam nieco zaskoczona , bo maluszki są mniejsze , niż myślałam :cool3: Biała to zupełne maleństwo :loveu: Quote
Agnie Koty Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 O rany, jak to dobrze, że wszystko świetnie sie skończyło! A Ty Irysku .i Twój TZ też , oczywiście/ odwaliliście kawał dobrej roboty! Kochani jesteście. :loveu: Jestem pod wrażeniem małej białej bidusi, może to przywódczyni?:evil_lol: Quote
iwop Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Kochane jesteście :loveu: Napiszcie jeszcze ciocie ile trzeba za paliwo :oops: Quote
Poker Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 oktawia6 napisał(a):Bianko:nerwy:boszsze czyli w skrócie: rozpierducha na całego!:evil_lol::Dog_run:czyli ta jedna wygląda na dominantkę, ciekawe jakie będzie miała usposobienie jak dorośnie? są testy w sumie dośc proste by określic to nawet w młodym wieku-ale one chyba za smarkate do tego testu:evil_lol:. No co, ktoś w koncu musi rządzić w takim stadzie :evil_lol:, nie może być kilku szefów :eviltong:,a że małe jest sprytne to rządzi :cool3: Quote
Poker Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Jeszcze nie wiadomo ile brakuje do paliwa,bo nikt się nie zdeklarował ile wpłaci. Quote
BIANKA1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Maluszki po przyjeżdzie Z Iryskiem :loveu: śniadanie spanie :loveu: Bardzo dziękuję Poker , Iryskowi i TZowi Iryska za pomoc w transporcie .:lol: Quote
Poker Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Słodkie maluchy :loveu: A kto w nie strzelał,że pudło takie podziurawione ? :crazyeye::evil_lol: Kolejność powinna być taka: TZ ,Irysek i Poker. [SIZE=2]Bianko, ledwie przyjechały a już wielką wyprzedaż zaczynasz :crazyeye:,co ogłosiłaś na 3.zdjęciu?? Czyli gazety i podkłady w wielkich ilościach się przydadzą? :evil_lol: Quote
iwop Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 To ja takie dziury robiłam nozyczkami:evil_lol: Płakać mi się chce ze szczęscia, że juz nie siedza w tej okropnej komórce, mokre, brudne i smierdzące... co do paliwa to powiedzcie ile trzeba zapłacić. (tzn jaka jest cała suma) Quote
BIANKA1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Poker'] [SIZE=2]Bianko, ledwie przyjechały a już wielką wyprzedaż zaczynasz :crazyeye:,co ogłosiłaś na 3.zdjęciu?? Czyli gazety i podkłady w wielkich ilościach się przydadzą? :evil_lol: :oops: Nie zauważyłam nawet :evil_lol: Oprócz tych maluszków i swoich 6 psów , mam przyniesioną przez ULV na przechowanie cziłkę z cieczką . Tymczasowicz ULV mało nie odszedł z podniecenia i mała musi u mnie przecieczkować :evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 fajnie ze szczylki śmierdziuchy bezpieczne-kartton nie był zamkniety wiec smrodek był wszędzie... padło nie wiadomo co w szambowozie-poprostu nie odpalił żadnym sposobem o 4 nad ranem TZ mrówy scholował nas do wrocka(dalej w przeraźliwie zimnym autku mrowa nie dała rady jechać-o 10 rano we wtorek wsiadłyśmy za kółko)-we wrocku samochod trafił na lawete i pojechał do mechanika. mrowa jest w wałbrzychu i czeka na auto a ja wsiadłam w pociag we wrocku i przyjechałam do poznania bo nasze stado psie od wczoraj same w domu. Quote
BIANKA1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Poker']Słodkie maluchy :loveu: A kto w nie strzelał,że pudło takie podziurawione ? :crazyeye::evil_lol: Kolejność powinna być taka: TZ ,Irysek i Poker. [SIZE=2]Bianko, ledwie przyjechały a już wielką wyprzedaż zaczynasz :crazyeye:,co ogłosiłaś na 3.zdjęciu?? Czyli gazety i podkłady w wielkich ilościach się przydadzą? :evil_lol: Przydadzą się [quote name='Casia_i_Figa']fajnie ze szczylki śmierdziuchy bezpieczne-kartton nie był zamkniety wiec smrodek był wszędzie... padło nie wiadomo co w szambowozie-poprostu nie odpalił żadnym sposobem o 4 nad ranem TZ mrówy scholował nas do wrocka(dalej w przeraźliwie zimnym autku mrowa nie dała rady jechać-o 10 rano we wtorek wsiadłyśmy za kółko)-we wrocku samochod trafił na lawete i pojechał do mechanika. mrowa jest w wałbrzychu i czeka na auto a ja wsiadłam w pociag we wrocku i przyjechałam do poznania bo nasze stado psie od wczoraj same w domu. Ale przygody :-( Biedne dziewczyny , tyle nerwów straciły . Ciekawe co z autem ? Quote
CASIA&ttb Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 auto umarło nie wiado dlaczego-zgasło jak dojeżdżałyśmy do świateł i juz nie zapaliło-zapchnęłam je na stacje benzynową i czekałyśmy tam na pomoc... Mrówa pewnie śpi więc nie dzwonie z pytaniem co z szambowozem-zaraz sama ide sie połozyć bo ponad dobe na nogach juz jestem Quote
BIANKA1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Casia_i_Figa napisał(a):auto umarło nie wiado dlaczego-zgasło jak dojeżdżałyśmy do świateł i juz nie zapaliło-zapchnęłam je na stacje benzynową i czekałyśmy tam na pomoc... Mrówa pewnie śpi więc nie dzwonie z pytaniem co z szambowozem-zaraz sama ide sie połozyć bo ponad dobe na nogach juz jestemMnie tak kiedyś zgasło i było coś rozrządu . Przez próby zapalenia rozwaliłam silnik :cool1: Kosztowała naprawa , oj ......................kosztowała. :-( Mam nadzieję , że to nie to samo . Quote
agusiazet Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Faktycznie słodkie maleństwa, dobrze, że już są w dobrych warunkach i kochających rękach!!! Quote
figa33 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Widzę Bianko ,że masz nowych podopiecznych:lol: Do wyboru , do koloru , taka różnorodność w maściach , nawet jakieś malutkie białe jest. Fajne kluski!:loveu: Quote
BIANKA1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 figa33 napisał(a):Widzę Bianko ,że masz nowych podopiecznych:lol: Do wyboru , do koloru , taka różnorodność w maściach , nawet jakieś malutkie białe jest. Fajne kluski!:loveu: Przynajmniej raz mam kolorowo :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 super kluseczki:):):) czilalka tez nieczego sobie:) ile ona ma? Quote
BIANKA1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Niki-lidka napisał(a):super kluseczki:):):) czilalka tez nieczego sobie:) ile ona ma?:niewiem:ULV mówi , że około 2 . Ma jeszcze coś ze skórą :cool1: Quote
Recommended Posts