Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szczeniaczki slodkie, w drodze grzeczne, kupki wiadomo niezbyt aromatyczne, ale szybko sie ich pobywalam. zaluje tylko ze nie zabralam aparatu, tak slodko spaly w tym kartonie.
dojechalismy z mala przygoda, wracajac juz wo wrocka, zamiast jechac na olawe musielismy odbic na brzeg bo paliwo sie zaczelo konczyc. i majac paliwa na 5 km przejechalismy 20. i przynajmniej 10 po tym jak komputer pokladowy pokazal, ze juz nie powinnismy jechac, bo bak pusty :) cudem znalezlismy stacje. pani na stacji zachwyacala sie szczeniorkami. no a potem to juz z gorki. znowu porcja chrupkow i spanko. w miedzyczasie zostalam ugryziona w palec przez jednego z bakow, no i oczywiscie je napoilam.
poswiecenie nie lada bo oboje dostalismy takiego kataru, ze hej (uczuleniowego).
ale wazne ze maluchy cale, zdrowe (?), i slodkie dojechaly do celu.

• Replies 784
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Biedne maleństwa, pewnie wykończone podróżą", taaak? :mad: "martwię sie o białą maciupeńką", co? :mad:

A biedne maleństwa właśnie się tłuką aż echo idzie, rozpracowały już podkład, właśnie usiłują zdemolować budkę i karton, hałasu robią jak stado dzikich zwierząt, a mała biała łobuzica rozrabia najwięcej ze wszystkich!!!!! Zwiała przez szczeble i trzeba było zastawiać je kartonem!!!! Zaczepia przez kraty resztę psów i leje rodzeństwo!!!!! Ot, diabelstwa :mad:

Posted

BIANKA1 napisał(a):

"Biedne maleństwa, pewnie wykończone podróżą", taaak? :mad: "martwię sie o białą maciupeńką", co? :mad:

A biedne maleństwa właśnie się tłuką aż echo idzie, rozpracowały już podkład, właśnie usiłują zdemolować budkę i karton, hałasu robią jak stado dzikich zwierząt, a mała biała łobuzica rozrabia najwięcej ze wszystkich!!!!! Zwiała przez szczeble i trzeba było zastawiać je kartonem!!!! Zaczepia przez kraty resztę psów i leje rodzeństwo!!!!! Ot, diabelstwa :mad:

Bianko:nerwy:boszsze czyli w skrócie: rozpierducha na całego!:evil_lol::Dog_run:czyli ta jedna wygląda na dominantkę, ciekawe jakie będzie miała usposobienie jak dorośnie? są testy w sumie dośc proste by określic to nawet w młodym wieku-ale one chyba za smarkate do tego testu:evil_lol:.

Posted

tak bardzo się cieszę, że wszystko dobrze!:multi:
Wstyd sie przyznać ale wczoraj po tym jak sie dowiedziałam o przygodzie i jak mi sie rezydentka z tymczasem pobiły (a nigdy wcześniej powaznej kociej bitwy nie widziałam) - wzięłam podwójne relanium i usnęlam jak zabita!:oops:

Posted

Szczeniaki przespały spokojnie noc . ładnie jedzą i koopkają . Biją się między sobą i potrafią bawić się zabawkami . Są urocze :loveu: Po południu ma przyjść wetka i zrobić przegląd. Ja wstałam o 6 i już wróciliśmy ze spaceru . Dzisiaj była z nami dodatkowo cziłka przyniesiona do ULV , która z przyczyn technicznych jest teraz u mnie .Jak uporam się ze sprzątaniem , to wstawię wczorajsze zdjęcia maluszków . Byłam nieco zaskoczona , bo maluszki są mniejsze , niż myślałam :cool3: Biała to zupełne maleństwo :loveu:

Posted

O rany, jak to dobrze, że wszystko świetnie sie skończyło! A Ty Irysku .i Twój TZ też , oczywiście/ odwaliliście kawał dobrej roboty! Kochani jesteście. :loveu:
Jestem pod wrażeniem małej białej bidusi, może to przywódczyni?:evil_lol:

Posted

oktawia6 napisał(a):
Bianko:nerwy:boszsze czyli w skrócie: rozpierducha na całego!:evil_lol::Dog_run:czyli ta jedna wygląda na dominantkę, ciekawe jakie będzie miała usposobienie jak dorośnie? są testy w sumie dośc proste by określic to nawet w młodym wieku-ale one chyba za smarkate do tego testu:evil_lol:.

No co, ktoś w koncu musi rządzić w takim stadzie :evil_lol:, nie może być kilku szefów :eviltong:,a że małe jest sprytne to rządzi :cool3:

Posted

Słodkie maluchy :loveu:
A kto w nie strzelał,że pudło takie podziurawione ? :crazyeye::evil_lol:
Kolejność powinna być taka: TZ ,Irysek i Poker.
[SIZE=2]Bianko, ledwie przyjechały a już wielką wyprzedaż zaczynasz :crazyeye:,co ogłosiłaś na 3.zdjęciu??
Czyli gazety i podkłady w wielkich ilościach się przydadzą? :evil_lol:

Posted

To ja takie dziury robiłam nozyczkami:evil_lol:
Płakać mi się chce ze szczęscia, że juz nie siedza w tej okropnej komórce, mokre, brudne i smierdzące...

co do paliwa to powiedzcie ile trzeba zapłacić. (tzn jaka jest cała suma)

Posted

[quote name='Poker']
[SIZE=2]Bianko, ledwie przyjechały a już wielką wyprzedaż zaczynasz :crazyeye:,co ogłosiłaś na 3.zdjęciu??

:oops: Nie zauważyłam nawet :evil_lol:
Oprócz tych maluszków i swoich 6 psów , mam przyniesioną przez ULV na przechowanie cziłkę z cieczką . Tymczasowicz ULV mało nie odszedł z podniecenia i mała musi u mnie przecieczkować :evil_lol:

Posted

fajnie ze szczylki śmierdziuchy bezpieczne-kartton nie był zamkniety wiec smrodek był wszędzie... padło nie wiadomo co w szambowozie-poprostu nie odpalił żadnym sposobem

o 4 nad ranem TZ mrówy scholował nas do wrocka(dalej w przeraźliwie zimnym autku mrowa nie dała rady jechać-o 10 rano we wtorek wsiadłyśmy za kółko)-we wrocku samochod trafił na lawete i pojechał do mechanika.

mrowa jest w wałbrzychu i czeka na auto a ja wsiadłam w pociag we wrocku i przyjechałam do poznania bo nasze stado psie od wczoraj same w domu.

Posted

[quote name='Poker']Słodkie maluchy :loveu:
A kto w nie strzelał,że pudło takie podziurawione ? :crazyeye::evil_lol:
Kolejność powinna być taka: TZ ,Irysek i Poker.

Przydadzą się
[quote name='Casia_i_Figa']fajnie ze szczylki śmierdziuchy bezpieczne-kartton nie był zamkniety wiec smrodek był wszędzie... padło nie wiadomo co w szambowozie-poprostu nie odpalił żadnym sposobem

o 4 nad ranem TZ mrówy scholował nas do wrocka(dalej w przeraźliwie zimnym autku mrowa nie dała rady jechać-o 10 rano we wtorek wsiadłyśmy za kółko)-we wrocku samochod trafił na lawete i pojechał do mechanika.

mrowa jest w wałbrzychu i czeka na auto a ja wsiadłam w pociag we wrocku i przyjechałam do poznania bo nasze stado psie od wczoraj same w domu.
Ale przygody :-( Biedne dziewczyny , tyle nerwów straciły . Ciekawe co z autem ?

Posted

auto umarło nie wiado dlaczego-zgasło jak dojeżdżałyśmy do świateł i juz nie zapaliło-zapchnęłam je na stacje benzynową i czekałyśmy tam na pomoc... Mrówa pewnie śpi więc nie dzwonie z pytaniem co z szambowozem-zaraz sama ide sie połozyć bo ponad dobe na nogach juz jestem

Posted

Casia_i_Figa napisał(a):
auto umarło nie wiado dlaczego-zgasło jak dojeżdżałyśmy do świateł i juz nie zapaliło-zapchnęłam je na stacje benzynową i czekałyśmy tam na pomoc... Mrówa pewnie śpi więc nie dzwonie z pytaniem co z szambowozem-zaraz sama ide sie połozyć bo ponad dobe na nogach juz jestem
Mnie tak kiedyś zgasło i było coś rozrządu . Przez próby zapalenia rozwaliłam silnik :cool1: Kosztowała naprawa , oj ......................kosztowała. :-( Mam nadzieję , że to nie to samo .

Posted

Widzę Bianko ,że masz nowych podopiecznych:lol:
Do wyboru , do koloru , taka różnorodność w maściach , nawet jakieś malutkie białe jest.
Fajne kluski!:loveu:

Posted

figa33 napisał(a):
Widzę Bianko ,że masz nowych podopiecznych:lol:
Do wyboru , do koloru , taka różnorodność w maściach , nawet jakieś malutkie białe jest.
Fajne kluski!:loveu:

Przynajmniej raz mam kolorowo :lol: