BIANKA1 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ULV ma przyjechać z odsieczą i w razie konieczności pomóc w kąpieli .:lol: Quote
Agnie Koty Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 śmierdzą, śmierdzą.... Ja też czekam na zdjęcia z wyładunku super nowoczesnego telewizora.....:evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Juz za chwileczke, już za momencik!!! :multi: Bianko - sa takie specjalne maseczki - spfrzydałyby się :evil_lol: Ale Ty jestes zaprawiona w bojach:loveu: Quote
Aleksandra59 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 BIANKA - gdzie TA MROWA JEST, może jednak wcześniej przyjadą, bo zapaszek kopa im da :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Mrówie samochód padł koło Lublińca, czekamy na rozwój sytuacji.... możliwe, że będziemy jechały z Bianką po smarkaczy :roll: Quote
Aleksandra59 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ulvhedinn napisał(a):Mrówie samochód padł koło Lublińca, czekamy na rozwój sytuacji.... możliwe, że będziemy jechały z Bianką po smarkaczy :roll: No nie, to przecież ponad 150 km :shake: A tak wszystko dobrze szło .... :oops: Czy można jakos pomóc w tej sytuacji?????????????????? Quote
iwop Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 nie mam telfonu do beamichy... co za pech...:shake: co teraz będzie... Quote
ulvhedinn Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Irysek z TZem jadą po maluszki, trzeba będzie tylko pokryć koszty paliwa. Quote
Aleksandra59 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 To ja poproszę o numer konta - postaram się też cusik wpłacić. Quote
iwop Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Ja też oczywiście! Napiszcie tylko ile i gdzie wpłacić... Quote
Poker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 poczekajcie az Irysek poda koszty,bo na razie nie wiadomo ile to kilometrów w sumie. Quote
Aleksandra59 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Poker - to pewnie ponad 300 km będzie. Biedne szczeniory, tyle czasu w zamkniętym kartonie :-( Teraz to dopiero będzie niezła perfumeria :diabloti: - sorry, ale nie mogłam się powstrzymać :oops: wiem, że wstrętna jestem :roll: Quote
Poker Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Na to wygląda,że ok 300 km. Szczeniorki dadzą radę,pewnie jeść i pić dostały. Gorzej z kierowcami,jak nie wzięli masek gazowych to ....wolę nie mówić.:roll: Quote
Agnie Koty Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 I jeszcze tak cholernie zimno. Szczeniorki skulą się, przytulą, ale Mrówa pewnie zamarza... Quote
iwop Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 To już blisko... martwie sie o dwie suczki ta biała maciupeńką i malutkiego bezowego... Zreszta prawie wszystkie to dziewczynki...:oops: Quote
Aleksandra59 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ulvhedinn napisał(a):To nas ciotki pocieszają.... :placz: Przepraszam bardzo, ale mam dosyć bujną wyobraźnię, tę zapachową też :razz: Taka pokazowa akcja ze szczeniorami była, a tu proszę mechanika wlazła nam w paradę, chyba ten samochód Mrówy ubiję :mad: Biedne dziewczyny, biedne szczeniory :-(. Biedne Bianka i ULV, oj biedne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksandra59 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 iwop napisał(a):To już blisko... martwie sie o dwie suczki ta biała maciupeńką i malutkiego bezowego... Zreszta prawie wszystkie to dziewczynki...:oops: Iwop - nie martw się, szczeniory są - pomimo problemów technicznych -pod doskonałą opieką. Iwop - Irysek dopiero do Mrówy dociera :oops: Do domu jeszcze daleka droga :oops: Quote
Recommended Posts